jaké stěrače?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

maros261177
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od maros261177 »

Rider píše:clovece to vypada zajimave, a to jen skratis a montujes misto originalu? jak se to tam montuje? dik :P
Par minut robotka, vyberiem stierac odistim haciky na gumicke a vitiahnem ju, pomeram dlzku odrezem z novej gumicky nasuniem a haciky zaistim do zapadky, a pohodka ovela lacnejsie ako kupovat novi stierac...
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
monty
Přispěvovatel

Příspěvek od monty »

Taky budu muset zkusit něco jinýho,asi pujdu do těch aerotwinů,ale hlavně nekupuj Alca nebo tak nějak,ty pískali od začátku celý dva měsíce co byli na autě,pak jsem je vyhodil a Valea taky nic moc,zdálo se mi,že moc nevydržej.Ciao
B3 mTDI , A3 TDI
Rider
Přispěvovatel

Příspěvek od Rider »

joo tak to je montaz v pohode, ale stejne asi zkusim ty Bosche, uvidime :)
Rider
Přispěvovatel

Příspěvek od Rider »

dik za info "Alca" tem se vyhnu. 8)
jirka.f
Přispěvovatel

Příspěvek od jirka.f »

Huml píše:používáme Aera od Bosche, a když už jsou hyn gumky měním je za gumky od SWF, sice stojí mordu, ale zas rozhodně míň než nový stěrače :)
Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.

Díky Jirka
Skoda Octavia, nafta, L&K, 81 KW, 2001, najeto 185 tis
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

A tiež nekupovať No NAME by POLSKO - také tie akože aerotwin. " 150 km/h na dialnici a letel ako zle strelený kanec od okna. (LOL)
"Prítlaky na ramenách nemám"

BOSCH je to pravé orechové. ;)
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

ty od Bosche jsou vazne super! Sice nevim kolik vydrzej pac mi je vzdycky nejaka pica odmontuje :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Kolem a kolem, je to jedno, i když se vyplatí investovat do pořádně vyrobených stěračů, protože gumičky stejně vydrží jenom pár měsíců. Ročně měním gumičky tak 3x až 4x a kupuju obyčejné grafitové. Poslední dobou měním jenom před řidičem, protože to, že spolujezdec vidí prd mi je vlastně jedno. Řidič má ten větší a výhled je i do prava bez problémů.
Chtěl bych vidět ty vaše "dva nebo čtyři roky a stále v pohodě."

Po jednom roce nemůže být při bouřce vidět skrz sklo ani ve dne, natož v noci nebo při sněžení. :)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

stojí všechny za nic, jak píše kevino dvě zimy a KO já co dal valeo no super po první zimě KO, naštěstí jsem našel zas ty původní a jedou vesele dál 9 let mimo ten rok :) miloš
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Tak můžu říct, že Bosch rozhodně nepřežije auto. Ne, že by to byl šmejd, ale že ti je nejaký zmrd šlohne. Po těchto zkušenostech - ráno za děště (asi dva týdny po koupi) sednu do auta a pustim stěrače a skřípění ramínek po skle.
Takže já dávám každý 3 měsíce Filson (noname) a stírá to do 180km/h a dokonce je ráno najdu na autě.
misa.89
Aktivista

Příspěvek od misa.89 »

musiom se zastat tý značky ALCA, máme je na berlingu už od března a stírají krásně, mnohem líp než Valeo, který mám na oktáfce od února:-( ale jsou to aerotwiny, na oktě mám ramínka, už to dělá čmouhy.:-(
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
autoelektrika
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autoelektrika »

Já jedině SWF.S Bosch mám špatné zkušenosti (teda hlavně s těma gumákama).Manželka mi je koupila k vánocům (a to za 1800,-)na Audi A6 a po 2 měsících mi začal dělat stěrač řidiče čárku a nic s tím nešlo udělat,no a po dalších 2 měsících jsem si myslel,že při každém dešti je mlha,ale nebyla.... (LOL)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jirka.f píše:
Huml píše:používáme Aera od Bosche, a když už jsou hyn gumky měním je za gumky od SWF, sice stojí mordu, ale zas rozhodně míň než nový stěrače :)
Ahoj a nevíte, kde se dají koupit gumičky od SWF? Nemůžu je sehnat.

Díky Jirka
beru je přímo ve škodovce, ale stojí relativně balík, jestli to chceš na O1, na O2 už nejdou, protože je maj jen do 55cm
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

chappy píše:Ja by som ti odporučil jedine stierače BOSCH.Su sice troška drahsie ale prežiju auto...Nepoznam cloveka co by nebol spokojny,no nikdy nehovor nikdy (LOL)
no ja mam GIII a po x inych no name .. valea ... neviem ake som dal aj bosch .. lepsie ako tie ostatne ale prezit to nie ...mam ich rok ...a uz to nie je nejake super ...
GIV var asz 4mot upraveny
tomik
Přispěvovatel

Re: jaké stěrače?

Příspěvek od tomik »

Rider píše:zdar ropáci,
prave mi na G3 odesly sterace, a tak resim jake nove tam dat. co jste davali vy a jaky mate zkusenosti, díky. jo a jeste co si myslite o jednoramennejch steracich? diky :)
jste bych podotknul, ze nejen sterac(guma+raminko) stira ... mel jsem vyzkouseny na o1 a xantii nejaky bosche s dvema lamelama(neni to okem poznat) a tak jsem si je dal pak i na passata misto tech "aero", protoze stirani bylo nic moc. nakonec to byla chyba ramena, tedy toho dole od motoru k steraci. navic jen u ridice. cca 1000kc .. tak pozor i na tohle .. ty "aera" jsem tam vratil a ok ..
tomik.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“