motor 136BMM střílí do výfuku.

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

goodbie
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od goodbie »

venouš píše:
goodbie píše:Obrázek
ale máš to pěkný :o
díky
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A co spotřeba? Jak jsi na tom? Jen otázka, co tě vedlo k tomu zasrat tenhle motor elektronikou když tak krásně šlape bez toho?Všechno bych vytrhal, zahodil, dal tam karburátor min. ze Š 130 a hurá. Spotřeba do 8 litrů , spolehlivost nesmírná...
nepropadat panice...
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

jericho-3 píše:A co spotřeba? Jak jsi na tom? Jen otázka, co tě vedlo k tomu zasrat tenhle motor elektronikou když tak krásně šlape bez toho?Všechno bych vytrhal, zahodil, dal tam karburátor min. ze Š 130 a hurá. Spotřeba do 8 litrů , spolehlivost nesmírná...
spotřebu jsem nějak neměřil ale 8litrů to opravdu nežere odhaduji tak 6,5l nejezdím nějak divoce a elektronika BMM tam byla tak sem jí tam nechal,chytá to lépe jak na karbec, jen mi trochu trápí to občasný střílení jinak je to vše v pohodě.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Samozřejmě 8 litrů bylo maximum a jde tady taky o to, že tohle provedení s lambdasondou, jak tady pánové psali, nebylo konstruováno pro krátký výfuk š 120. Kde je lambda umístěna? Výfukové potrubí má 2 vývodové trubky, ne?
nepropadat panice...
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

jericho-3 píše:Samozřejmě 8 litrů bylo maximum a jde tady taky o to, že tohle provedení s lambdasondou, jak tady pánové psali, nebylo konstruováno pro krátký výfuk š 120. Kde je lambda umístěna? Výfukové potrubí má 2 vývodové trubky, ne?
popsáno hned na začátku.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Proto jsem se ptal, zda je to pravda..Protože jestli ano, mohl jsi ji dát klidně do kufru.. :)
nepropadat panice...
goodbie
Přispěvovatel

Příspěvek od goodbie »

jericho-3 píše:Proto jsem se ptal, zda je to pravda..Protože jestli ano, mohl jsi ji dát klidně do kufru.. :)
dle vagu normálně funguje lambda dobře má svoje vyhřívání tak že odhaduji,že nemusí bejt přímo u motoru.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“