Škoda Octavia ASZ

Toto fórum slouží ke zveřejnění výkonových grafů Vašich vozů.

Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři

Odpovědět
Andre
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Všechno dobro i zlo které pácháme se vrací jako bumerang. Kdy to foreste konečně pochopíš....?

I když tady bleješ ho*na 24hod denně, tak teď máš zase asi "hodně práce" (divné, že je to vždy, když vyjde najevo tvůj reálný obraz (rofl) ). Na druhou stranu chápu, že k tomu asi není moc co dodat, a že jsi určitě rád, že se Mařena držel s podrobnostmi hodně při zemi.

Myslím, že je teď vhodná příležitost vysvětlit, jak je to s tou naší vyvažovačkou... Proč všude tvrdíš, že žádná není? Ty jsi u nás někdy osobně byl? Deprese z toho, že jsi přišel o jediný trumf, nebo že je to o generaci modernější stroj než v Holicích, na kterém díky lepšímu čtení může vyjít najevo, že odtamtud nejsou až tak hyper vyvážená turba jak se snažíš za tučnou provizi prezentovat?

Co mě hodně pobavilo, že bleješ lidem do hlavy, že já kopíruju hybridy z Holic :-D Proč bych kopíroval něco co nefunguje? Není to spíš obráceně?

Nemusíš s tím vymejvat mozek každému zvlášť, máš příležitost to dělat veřejně, budeš mít tak "méně práce" a ještě více času na fórum ;)

PS: Zachovej se alespoň jednou jako chlap (snad chápeš význam toho příměru) a netlač na adminy aby to tu smazali.
nemo
Přispěvovatel

Příspěvek od nemo »

Toreto píše:určite by som radšej volil 1756 vk ako daky hybrid
Proč ? Můžeš to trochu rozvést?
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Já bych navrhnul, aby se vytvořila jedna sekce nazvaná Forest . :D

Tam by se mohl každý dosyta vyzvracet a aspoň by se tím nekurvila každá druhá diskuze. Normální člověk co to čte z toho stejně nic nepochopí. Vše je jen o lidech. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, ale záleží na následné dohodě. Přece pokud vám doma ženská připálí guláš, taky se hned nestěhujete k sousedce, ne? :) Marku, za jak dlouho jsi to turbo naposled dal (ven a dovnitř) myslím, že už to bylo poslepu, ne? (vím, o čem je řeč) :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

A zrovna do té sekce přesměrovat SZ od Foresta
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Mirku - je fakt ze když to taháš s auta po druhé ještě te to mozna bavi a tesis se ze odstranis problém . Pak prijde zklamani a taháš to po treti a znova to rozebiras a skrabes se za uchem kde je zakopany pes. Resis to s vyrobcem turba atd... to tu rozebirat nechci . Je fakt ze mit 4x vytahnute turbo , 2x rozebrane za jedno odpoledne ( ne den ) je trochu na palici. Tak ze kuravice a sroubujes protože není cas cekat nez to schladne.
Na tohle jsem hodil bobek - tohle beru, kaslu na to . Mne je o priztup s jakym se to resilo
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Toreto píše:určite by som radšej volil 1756 vk ako daky hybrid
Bylo mi taky doporučeno. Osobně bych taky dal raději přednost serii než hybridu, ale tento v té octávii se mi líbí, hlavně průběh a konečná čísla.
Zatím mám jen 165 koní a 393 Nm (po opravě motoru by už Fun možná naměřil i něco navíc) a jsem nad míru spokojen, ale občas se prostě stane, že bych potřeboval o něco větší zátah a pár koní navíc. Pořád ještě v mém okolí sem tam narazím na něco silnějšího. :D
No a když už nemůžu lítat v zatáčkách jak jsem byl zvyklý, tak si mindrák potřebuji léčit na rovinkách a v kopcích :D
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Ja mel v Leonu 230PS hybrida od andreho a byl jsem nadmiru spokojen, na bezny jezdeni ideal, super spodek od 1600ot. lepsi jak serovy VB, ted s 300PS hybridem uz to takova slava neni, spodek je spatny, ale castecne jsem s tim pocital, nicmene dneska bych volil asi 2260vk ci 2260vklr.. od andreho jsem mel nekolik turbin VA,VB, 3x 230PS hybrid a ted i 300PS hybrida..vsechny fungovali ok, pripadne se dalo vzdy domluvit a doladit.. a pokud nekdo chce mit jistotu, tak NOVY VBcko je do 200koni porad nejlepsi volba..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Po uverejneni mojeho problemu s Forestem zacinaji vyplouvat na povrch zajimave informace .
Jak to bylo s mojim objednanym turbem :) atd.... a vim ze nejsem sam kdo ma stejny problém !!!
Ondro Forejtku ( Forest ) tve praktiky nasraly tolik lidi ze si podkopavas vlastní nohy. Zapomen ze jsem . My dva a to jsem ti uz rikal do telefonu jsme ZKONČILI. Neminim fungovat s lidma co vyjebavaji s druhyma.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
favo
blázen

Příspěvek od favo »

VB bylo/je v plánu, protože mi pro moje potřeby příjde jako ideál a byla by to funglovka ověřená léty provozu v jiných vozech. Výkon 200 koní a krouťák kolem 450 by mi vyhovoval, hlavně kdyby turbo krapet víc tlačilo ve vyšších otáčkách než seriový unavený VA.
Ale až tady u té octávie vidím jak pěkně může tlačit hybryd.
Kamarád měl s hybrydem jen problémy a nakonec skončil u VB a mě radil abych nic neřešil a šel rovnou do VB, proto jsem nad hybrydem nikdy neuvažoval.
Jezdím denno denně do práce spíš klidným tempem dalo by se říct na spotřebu, ale čas od času je potřeba vyhnat saze, takže potřebuji něco co bude mít pěknej spodek a když auto naložím rodinou, tak abych nemusel moc často podřazovat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Sběrač informací

Příspěvek od Poluxtroj »

Nové VB je jistota,ale kdyby někteří z nás neexperimentovali nezjistili by jsme,že se existuje i efektivnější varianta.Musím konstatovat,že co mám tohle turbo jezdím na spotřebu,protože ta mi doslova vyrazila dech a člověk se snaží dostat tuto hodnotu co nejníže,když ví,že to ještě půjde :-D
Octavia ASZ
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

A za kolik jezdíš ? :-)
Poluxtroj
Sběrač informací

Příspěvek od Poluxtroj »

Klidnou jízdou na okreskách pod 4,5l průměrná spotřeba
Octavia ASZ
LibangVW
Aktivista

Příspěvek od LibangVW »

za 4,5l umim jet i ja s turbem GTB2260 :)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

i já s VB.... ale nejezdím tak (noteeth) :)
záleží i na kolech atd atd
ale těch 4,5 bude hodně dědkovská jízda..
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

No me palubak taky keca na 4,5L i u 4x4 (noteeth)

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Výsledky Vašeho měření - Grafy“