vyfuk 2260VK
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výfuk 2260VK
díky moc všem hned se to bude lip delat kdyz clovek vidi trochu inspirace...
DIKY
DIKY
- marena tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
Krejča - když tam mas velke turbo a ještě k tomu 4x4 je to trochu uvazovani aby to nebouchalo když ti motor chodi v káře a hlavne se tam nejak dobře vyplantat kolem rozvodovky a kardanu .
Tak ze narezat x-y kolinek pod uhlem a skládat a skládat az to všechno pekne slozis.Zadne ostre prechody a uhly. Jinak ja myslim ze tady je HODNE sikovnych lidi co to udelaji stejne " dobře " neli lepe nez ja .
Tak ze narezat x-y kolinek pod uhlem a skládat a skládat az to všechno pekne slozis.Zadne ostre prechody a uhly. Jinak ja myslim ze tady je HODNE sikovnych lidi co to udelaji stejne " dobře " neli lepe nez ja .
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 12 bře 2014, 08:38, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
- marena tdi
- Aktivista
výfuk 2260VK
dnes jedu pro kolena zitra prijde vlnovec...
ale nejak jsem zapomnel na termopasku musí tam byýýt???

ale nejak jsem zapomnel na termopasku musí tam byýýt???

-
- Aktivista
Je to lepší když tam je.aspoň po vlnovec.ale když tam nebude tak to taky bude chodit..
SEAT LEON FR ARL TDIFUN 271PS/521NM ,EGR,KAT OFF,MAF OFF,HDS,SACHS PERFORMACE,HP Sporting,BRZDY 330x30 4píst\288x22,WEBASTO R+,"R" komplet paket,sedáky RECARO 4(polokůže),...takže vlastně naftový Rko 
Daily-T4 mulťák acv

Daily-T4 mulťák acv
vyfuk 2260VK
neco jsem vytvoril ale moc místa tam teda nezbyva doufam ze to klapne a nebude to nekde rezonovat a jeste premyslím jestli neudelat nejaký svarovací připravek kdyz to bude OK

rano necham zaTiGovat

rano necham zaTiGovat

výfuk 2260VK
Tak uz je i nejaky pripravek na svarování...

-
- Aktivista
Re: výfuk 2260VK
nedal ses náhodou za ty roky na hromadnou výrobu? jeden downpipe bych koupil na 4wdLUIGI124 píše:Tak uz je i nejaky pripravek na svarování...