uz me z toho mrd.... vodni pumpy

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

A s tou pumpou, dával jsem rozvody na Octavii z dílů, které přinesl majitel. Doufám, že to také začne téci a bude průser.. :(
nepropadat panice...
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Jo, pumpy SKF stojí fakt za hovno, prý ani na Starline není tolik reklamací. Mám to přímo od kamaráda z Kelly. Přitom SKF patří mezi kladkama na špičku. Neuděláme hlasování o spokojenosti s různýma značkama? Aspoň se nespálí tolik kolegů a nekvalitní výrobky zůstanou na skladě.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Jen kolem těch lidí co dělaj reklamace, to se tak jednou zadřel motor z kamionu VOLVO po kompletní GO, složil se, nakopl se a za 5 vteřin na tvrdo. Tak znovu rozdělat, došel ZNALEC a první otázka byla:

Hele klucíííí, a chlazení pístůůůůůůůů vám fungovalo?Myslím ty malinkatýýýý trysky heléééé.

Pokud se tak kontrolují motory, vodní pumpy a jiné věci tak du blejt velebnosti.

TAK SKF, STARLINE, MOOG, FEBI, co dál?Kvanta hoven a všecko nijaký :D
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Používam len originál diely( ale nie priamo z autorizáku) a zatial som problémy s pumpou nemal. Dúfam,že to tak zostane...Obrázek
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

original dily sou hezky ale neverim tomu nikde to objednavat mimo autorizak, dneska se zkopci vsechno, a stejne i kdyz je to v origo krabicce tak to musi vyrobit nekdo kdo dela i aftermarket urcite si je vw nevyrabi samo
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě tvrdil prodejce, že zákazník nadával, že je drahý a že ty rozvody na internetu mají za hubičku.. Tak prý nabízený Contitech rozklikl a řemen byl čína z ranných dob,/podle názvu/ takže to dlouho leželo ve skladu...I to vadí, když je řemenu třeba 6 let, sám mám doma pár nepoužitých nových řemenů z počátků 90. let a už to nikam nemůžu namontovat. Už jen proto, že prošly mrazem, povodní /ale přímo pod vodou nebyly/a hlavně ten čas. I pumpa H2O může být slepená, nebo "vyschlá" a po rozběhu začne chcát..Ani nevím, je na obalu rok výroby?
nepropadat panice...
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Na tých pumpách čo používam je rok výroby priamo odliaty na tele pumpy.
papouch22
Aktivista

Příspěvek od papouch22 »

JJ na obalech je doporucene datum montaze vetsinou,, zrovna contitech to tam ma pekne natistene,, pochybuju ze u firem co delaji autodily maji neco na sklade dyl jak 2 roky to si prece nemuzou dovolit myslim jako autocora,elit atd, nejaky primrdnicky s eshopem vubec neresim tam bych nekoupil ani zarovku natoz nejaky aukro z polska
Rapid 1.0
Focus II TDCi
BEJVALO
Roomster TDI
GIV 55KW
Focus 1.8 TDCi
Felda 1.3 LXi
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

jurosdi píše:Používam len originál diely( ale nie priamo z autorizáku) a zatial som problémy s pumpou nemal. Dúfam,že to tak zostane...Obrázek
až se trefíš na pár kousků z loňský nebo předloňský aféry s origo pumpama, tak si to nakupování hned rozmyslíš :-) Kdo ví kolik těch falsifikátů je ještě v oběhu..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Mám dlhoročný stabilný zdroj priamo u vás v čr. Nekupujem cez net ani z polska.....
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Kluci je to jedno všetky fabriky rušia vetšinou vystupnu kontrolu a prechadzaju na samokontrolu tzn človek ktory niečo kompletuje tak ju aj akože kontroluje chcú ušetrit a takto to dopadá.

Já už tiež neviem čo mam montovať všade počuješ naše výrobky su TOP mame certifikát ISO- až po zlate hemoroidy na prdeli
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Osobně musím ale říci, že jsem podobnou smůlu neměl. Pouze jednou se protáčela vrtulka, což v dobách, kdy to nebylo běžné to vyvolalo starosti, v čem je problém..A trochu mne zarazil prodejce, když mi při nějaké nepříjemnosti /vadné plynové vzpěry Passat kombi/že záruku mohu uplatňovat pouze já a ne zákazník, neboť to prodali mě...se slevou.Mám zato, že v objemu prodeje to asi není fatální problém, ale člověka tohle neukonejší..Teď sundavám hlavu po nedávné opravě v soukromém servisu, nechám si to pro sebe, ale zabil bych je..A možná také nadávají na kvalitu dílů..
nepropadat panice...
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Teď mam na reklamaci vodní pumpu co sem dál na 2.0HDI 66KW sadu contitech a za 7 tisíc sem měnil vysokotlaky čerpadlo a pumpa chcala tak uvidíme zda zaplatí práci a mat ...... Teď v sobotu jsem dál SKF na 2,5TDI 96KW T5 Tam kdyby se to vysypalo tak se jdu asi ....... Zákazník si ještě přinesl svoji ..... :)
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
mjanulik
Přispěvovatel

Příspěvek od mjanulik »

psal jsem to už v jiném tématu,ale hodí se to sem taky,dělal jsem si nové rozvody na octavii 1,9 PD sada contitech a pumpu graf,po nějaké době jsem si všiml,že se to kolem pumpy rosí,takže celé rozvody znovu a dal jsem jen nové originální těsnění škoda na pumpu,protože to jejich těsnění bylo výrazně tenší a je již klid,takže tak nějak
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

papouch22 píše:original dily sou hezky ale neverim tomu nikde to objednavat mimo autorizak, dneska se zkopci vsechno, a stejne i kdyz je to v origo krabicce tak to musi vyrobit nekdo kdo dela i aftermarket urcite si je vw nevyrabi samo
to určitě nevyrábí ale poručí si jak a z čeho to maji vyrobit
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“