bobyd píše:Kdyz tak ctu co jsi mel za voziky predtim Larry tak si myslim ze jsi mel zustat u Peugeotu treba 306 ta je rozmerove s Cliem podobna ale motor je na pouziani oleje lepsi jezdim s moji 205 kou uz rok a pul za tu dobu jsem najel cca 140tkm a nemam jediny problem skoro mam pocit ze na posledni model oleje coz je geneticky modifikovana soja z globusu to jede snad jeste lip nez na naftu

ale je fakt ze co se tyce 205ky tak sice je motoricky vinikajici ale pri najezdu tolika kilometru to nezvlada podvozek.

no chtěl jsem 306 ale ta byla zase o nějakou tu sumu dražší bohužel

,ale tak před 2 hodinama mě nabourala nějaká paní , nedala mi přednost a i to že jsem to strhnul do protisměru mi nepomohlo. Nakonec jsem se dozvěděl ,že si nevzala brýle, myslela že je na hlavní a ve finále nebrzdila ,protože tak nějak doufala že to vyjde

jen doufám že mi to buď někdo hodně dobře spraví a rovnou ho prodám,nebo mi pojištovna zaplatí peníze na nový ... takže pak by mohla být i ta 306

Škoda Favorit 1.3 karbec (snížená hlava,ostrá vačka, kitové sání) -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9