rizika při používání oleje?

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Larry
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od Larry »

bobyd píše:Kdyz tak ctu co jsi mel za voziky predtim Larry tak si myslim ze jsi mel zustat u Peugeotu treba 306 ta je rozmerove s Cliem podobna ale motor je na pouziani oleje lepsi jezdim s moji 205 kou uz rok a pul za tu dobu jsem najel cca 140tkm a nemam jediny problem skoro mam pocit ze na posledni model oleje coz je geneticky modifikovana soja z globusu to jede snad jeste lip nez na naftu :D ale je fakt ze co se tyce 205ky tak sice je motoricky vinikajici ale pri najezdu tolika kilometru to nezvlada podvozek. (wallbash)
no chtěl jsem 306 ale ta byla zase o nějakou tu sumu dražší bohužel :( ,ale tak před 2 hodinama mě nabourala nějaká paní , nedala mi přednost a i to že jsem to strhnul do protisměru mi nepomohlo. Nakonec jsem se dozvěděl ,že si nevzala brýle, myslela že je na hlavní a ve finále nebrzdila ,protože tak nějak doufala že to vyjde :D jen doufám že mi to buď někdo hodně dobře spraví a rovnou ho prodám,nebo mi pojištovna zaplatí peníze na nový ... takže pak by mohla být i ta 306 :-)
Škoda Favorit 1.3 karbec (snížená hlava,ostrá vačka, kitové sání) -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“