palivové dřevo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Palivové dřevo
Já jsem si teď kupoval přímo palivové dřevo od Marušíka, do krbu je super. A cena taky dobrá. Kupoval jsem od něj i dřevo na pergolu atd. Říkám si, kdo v dnešní době nechce dřevo
...jedni ho kupují, jiní se ho zbavují...

TAKY JSEM RESIL DREVO DO KRBOVEK, KASLU NA TO. LIDI NEVI CO BY ZA TO CHTELY. TED JSEM KOUPIL VALCOVE BRIKETY... ANO STOJI METRAK 600 ALE NEDELAM NIC... JEN PRIKLADAM... A VERTE, ZE ZA TO POHODLI TO STOJI . PRIKLADAM FOTO KDY JSEM PRILOZIL DVE BRIKETY ... UZ TO NEUDELAM.... 

transit 2.5td.sharan 1.9 pd
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
klasicke dub buk koukam, ze us jsou o 2kc drazsi ...A6TDI píše:Máš odkaz na dodavatele ?z čeho jsou ?
http://www.palivacermak.cz/cs/balenezbo ... ketyvalec/
..zy topíš jen o výkendu ??? já už sem od prosince nevyhasl ..pumix píše:100kg .A6TDI píše:Kolik je toho na metrák ?![]()
![]()
ne je toho deset baliku ,50 valcu. v 5 kw kamnech stopim 10 valcu za den. ale jedu naplno, protoze topim jenom o vikendu... pres tyden to vychladne...
..KOLIK TOHO VYTÁPÍŠ a jak zateplený to je ??
ale začal mi dehtovat komín při plnym uškrcení a to mě SERE..
mam jeste kotel ktery je napojen na ut, ale protoze jsem pres tyden venku a jezdim domu jen na vikendy tapim jenom v krbovkach, protoze nez to vyhreju etezi zas jedu pryc. mam 4 plus jedna. ale krbovkama topim jen tri misnosti. izolace zadna. zed je 1,2 m kamen...A6TDI píše:..zy topíš jen o výkendu ??? já už sem od prosince nevyhasl ..pumix píše:100kg .A6TDI píše:Kolik je toho na metrák ?![]()
![]()
ne je toho deset baliku ,50 valcu. v 5 kw kamnech stopim 10 valcu za den. ale jedu naplno, protoze topim jenom o vikendu... pres tyden to vychladne...
..KOLIK TOHO VYTÁPÍŠ a jak zateplený to je ??
ale začal mi dehtovat komín při plnym uškrcení a to mě SERE..