Cena benzínu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

HNLW453
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od HNLW453 »

jj když se řekne KUNDA tak študáci protestujó jak kdyby šlo o život. Ael aby tady někdo demnstroval za snížení cen PHM to né...

Opravdu by stačilo aby si všeci vzali dva dny dovolené, nebo půst a nikam nejeli a nikdá netankovali. (LOL) ale to jsem zas utekl do říše snů.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Což takhle uvažovat, proč každý druhý čech si vozí prdel v autě i když nemusí? Když jsem bral 2000 kč čistého, stál benzin 8kč. Spočítej si, jaký poměr to mělo proti dnešku..Dělali výzkum, že občané by jezdili i kdyby litr stál 50 kč..A věř tomu nebo ne, jsou v životě důležitější věci než benzin..
nepropadat panice...
frantacech
Aktivista

Příspěvek od frantacech »

jericho-3 píše:Což takhle uvažovat, proč každý druhý čech si vozí prdel v autě i když nemusí? Když jsem bral 2000 kč čistého, stál benzin 8kč. Spočítej si, jaký poměr to mělo proti dnešku..Dělali výzkum, že občané by jezdili i kdyby litr stál 50 kč..A věř tomu nebo ne, jsou v životě důležitější věci než benzin..
Hlavne si spocitel prde, kolik z tech 2000 jsi dal za zradlo, bydleni a energii a jake bylo riziko ze skoncis pod mostem
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nevšiml jsem si, kuklo že zrovna ty jsi tehdy platil nájem , žrádlo a bydlení, maximálně jsi ještě pil z cecku..Tak mi nic nevyprávěj, tehdy z výplaty něco zbylo , jen když jsi i se ženou a dětmi bydlel u maminky a ti to platili.Ale nebudem tady zasírat téma levného benzinu, už je takhle tady politiky dost a dost. Já to psal pouze z toho důvodu, že v těch dobách jsem nejvíce jezdil a tehdy to opravdu bylo dost.Ale kdo by samozřejmě nechtěl ještě levnější benzin, že?
nepropadat panice...
dadaTD
Sběrač informací

Příspěvek od dadaTD »

achjo to je zas debata, víš proč všichni jezdí autem? když pojedu do práce autem, vyjde mě to na stejný peníze jako když pojedu busem, navíc mužu jet dýl a vracim se dřív, když už pojedem ve dvou tak oproti busu ušetříme ;) jinak jericho, nikdo nemuže zato žes měl nahovno vejplatu když stál benál 8kč :P no a k těm ostatním, myslíte si že když zlevní ropa na světovejch trzích o 30% tak že zlevní i benzín o 30% asi těžko, jeho cenu určuje hlavně cena výroby, daní, cla atd, tak nebudte najivní ;)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Tak ONO už má 31.90

Dneska jsem na jižní spojce viděl u jedné pumpy schodně 39.90 jak za naftu tak natural 95 :)
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Zítra v globuse řepka 21.90kč pro ty co se nebojí :D
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

shell Stodůlky asi 38 a shell strakonická u Dobříše 35,50 :roll:
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

burton.b22 píše:Zítra v globuse řepka 21.90kč pro ty co se nebojí :D
s ohřevem bych se nebál :D
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

dadaTD píše:achjo to je zas debata, víš proč všichni jezdí autem? když pojedu do práce autem, vyjde mě to na stejný peníze jako když pojedu busem, navíc mužu jet dýl a vracim se dřív, když už pojedem ve dvou tak oproti busu ušetříme ;) jinak jericho, nikdo nemuže zato žes měl nahovno vejplatu když stál benál 8kč :P no a k těm ostatním, myslíte si že když zlevní ropa na světovejch trzích o 30% tak že zlevní i benzín o 30% asi těžko, jeho cenu určuje hlavně cena výroby, daní, cla atd, tak nebudte najivní ;)
Měl jsem na mysli případy, kdy autem jedou borci kousek za roh, pneumatiky pod tričkem se jim třesou, ale krok pěšky neudělají..Dneska ve městě známého potkáš pouze, když zastaví na křižovatce nebo zrovna vystupuje z auta...A co se týče výplaty, šlo jen o to, že ten poměr byl ještě horší a auta žrala víc a pětikvalt byl za příplatek..Dneska samozřejmě cena benzinu štve každého, jen se divím když můj kámoš má voňavku Jeepa na benzin/2,4 ccm/, kterým také někdy jede s podvalem a je otráven, že to žere přes 15 litrů..Když jezdil s Žigulíkem, tak jezdil skoro za tolik litrů jako teď a moc to neřešil. Ale tehdy jezdil s náklaďákem a dnes je boháčem v důchodu... :)
nepropadat panice...
Toledo sxe
Přispěvovatel

Příspěvek od Toledo sxe »

No jsou tam i značkové pumpy, tak pak co je dnes opravdu bez průseru?

http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/rozhod ... nych-hmot/
TOLEDO 5P, 6Q - 2.0TDi/128kW BKD/16V
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

bohužel asi nic...
každej průser se vstřikama nebo čerpadlem ti řeknou v opravně špatná nafta..
tuhle tam borec mával lístkama ze Shellky...co mu na to mám říct no, běž si stěžovat tam, ne u mě..
doporučuju každýmu aditiva, to je to minimum co pro to mužeš udělat, víc asi ne
HNLW453
Přispěvovatel

Příspěvek od HNLW453 »

2014
Obrázek

takže by se mělo tankovat někde za 15-20kč litr
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, to asi mělo, ale bude se tankovat pěkně za 35 a víc a ještě pochybná kvalita "a la republica czecha" :(
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

HNLW453 - musíš odečítat pouze z ceny ropy a ne ze spotřební daně a DPH, takže cena by šla dolů tak o 5,- Kč
Tel:776005385 Nový Bor
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“