Opravdu by stačilo aby si všeci vzali dva dny dovolené, nebo půst a nikam nejeli a nikdá netankovali.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Hlavne si spocitel prde, kolik z tech 2000 jsi dal za zradlo, bydleni a energii a jake bylo riziko ze skoncis pod mostemjericho-3 píše:Což takhle uvažovat, proč každý druhý čech si vozí prdel v autě i když nemusí? Když jsem bral 2000 kč čistého, stál benzin 8kč. Spočítej si, jaký poměr to mělo proti dnešku..Dělali výzkum, že občané by jezdili i kdyby litr stál 50 kč..A věř tomu nebo ne, jsou v životě důležitější věci než benzin..
Měl jsem na mysli případy, kdy autem jedou borci kousek za roh, pneumatiky pod tričkem se jim třesou, ale krok pěšky neudělají..Dneska ve městě známého potkáš pouze, když zastaví na křižovatce nebo zrovna vystupuje z auta...A co se týče výplaty, šlo jen o to, že ten poměr byl ještě horší a auta žrala víc a pětikvalt byl za příplatek..Dneska samozřejmě cena benzinu štve každého, jen se divím když můj kámoš má voňavku Jeepa na benzin/2,4 ccm/, kterým také někdy jede s podvalem a je otráven, že to žere přes 15 litrů..Když jezdil s Žigulíkem, tak jezdil skoro za tolik litrů jako teď a moc to neřešil. Ale tehdy jezdil s náklaďákem a dnes je boháčem v důchodu...dadaTD píše:achjo to je zas debata, víš proč všichni jezdí autem? když pojedu do práce autem, vyjde mě to na stejný peníze jako když pojedu busem, navíc mužu jet dýl a vracim se dřív, když už pojedem ve dvou tak oproti busu ušetřímejinak jericho, nikdo nemuže zato žes měl nahovno vejplatu když stál benál 8kč
no a k těm ostatním, myslíte si že když zlevní ropa na světovejch trzích o 30% tak že zlevní i benzín o 30% asi těžko, jeho cenu určuje hlavně cena výroby, daní, cla atd, tak nebudte najivní