Uniscan VISA 1.83
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosím pomuze mi nekdo s instalaci Uniscanem,,, ne a ne se to rozbehnout
na PC !!! Mezi autami znacky je demo a to pry ma chodit bez kabelu a projit vsechny slozky jak cely program chodi. A pak se zabivat s komunikaci. Zkousel jsem to MS-Dos 6.22 a nic, program se sekal a musel jsem reset dat na pc. Druhy priklad pod W98 i F8 primo do dos ,,tam to chodi ale demo taky ne pustit dal ,,a komunikace zadna ,,, blikala mi jen ledka L-line.
na PC !!! Mezi autami znacky je demo a to pry ma chodit bez kabelu a projit vsechny slozky jak cely program chodi. A pak se zabivat s komunikaci. Zkousel jsem to MS-Dos 6.22 a nic, program se sekal a musel jsem reset dat na pc. Druhy priklad pod W98 i F8 primo do dos ,,tam to chodi ale demo taky ne pustit dal ,,a komunikace zadna ,,, blikala mi jen ledka L-line.
Re: uniscan USB
Bohuzel ja ma uniscan 1.83 !!!
-
jamol
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
uniscan
ou nemusí mít širokou zkušenost s elektronickými diagnostikami automobilu. To je jen dost aby vìdìlo jak motorové práce - Uniscan 3 udìlá veškerý odpoèinek.Vy mùžete spojit Uniscan 3 prakticky žádný Evropskému autu dokonce jestliže to není dárek v seznamu podporovaných kontraktù, hlavní vìc že tam byla podporovaná vozidlová kontroler (ECU). V tomto pøípadì vy dostanete základní sadu voleb pro toto ECU.
Základní stanovený Uniscan je vybavený hodnì adaptérù pro spojení s nìjakými /každými /žádnými druhy objímek. Software a tištìná mnohojazyèná pøíruèka nabízí vám detailní popis procesu spojení.
Uniscan 3 automaticky urèí model auta, bude pøijmou kódy selhání z automobilu ECU a bude dešifrovat jim v lidském ètivém formátu.
Také detailní popis akcí pro špatnou funkci opraví, a èetní dodateèných volby pro aktivní problémové diagnostiky bude nabídnutý Vám:
Šek a manažerské výkonné mechanismy
Pøizpùsobování
Jasné servisní intervaly
Aktivace zvláštních pracovních režimù kontroler (v závislosti na modelu auta)
Uniscan 3 dovoluje udìlat široký pøízrak obchodníka funkce na mnoha aut: kódovací ECU, pøizpùsobování, synchronizace IMMO a ECU, stanovené otáèky naprázdno, registrace a vyjmutí èipové- klíèe.
Direct rozhraní s ECU - vy vstoupíte èíslicové pøíkazy pro ECU a pøijmout digitální odpovìï od toho, jestli v systémový Uniscan tam je dekódování daného kódu, vy také pøijmete lidskou ètivou odpovìï. My stále expandujeme databázi, proto je možný nikdy dostat neznámý chybový kód.
Jedno stlaèení knoflík vy mùžete vymazat chybové kódy uložené v ECU.
Vy se mùžete dívat a šetøíte pro následující reprodukce až do 10 parametrù v dynamikách souèasnì. ( volba pro chytající plovoucí chyby)
Také vy se mùžete dozvìdìt o chybách pravdìpodobný která automobil ECU nemùže chytit. ( jistá sada drobných problémù specifikuje pøítomnost skrytého problému který ECU nechytí pøímo)
My stále pracujeme pro dokonalost systému že vy jste vždy mìli aktuální základ systémù automobilu.
Vy budete vydìlávat více jak bude utratíte ménì èasu o službu jednoho klienta, podle toho mùže projít vìtší proud skrz vaši službu.
Pravdìpodobnì, vaše pozitivní doporuèení budou vést nové klienty nám.
Vy nebudete platit dodateèné všechny jejich všechny jejich všechny jejich peníze na aktualizaci jak my pøijmeme od vás cenná informace ve formì znovu neznámých depresí z nových automobilù které nejsou reprezentované v našem základu.
OBDfactory hardware je zkonstruovaný na Altera kontroler které dovoluje pøidat nové protokoly pro nové ECU jen provádìní nové informace o poèítaèi. Program ovìøí aktuální verzi mikrokódu sám a bude-li to nezbytné udìlá pøeprogramování.
Také univerzální Uniscan 3 hardware dovoluje použít dodateèný software pro:
1. Mílovná korekce na mnoha kontraktù.
2. Pro pøidat a vymazat Immobilizer klíèe
3. Pro èíst nahlas a napsat EEPROM rùzná zaøízení automobilu (pro následující analýzu na PC)
4. Pro pøizpùsobování nového vybavení
ZÁKLADNÍ ÚPLNÝ SOUBOR OBSAH:
1. Zvláštní adaptér
2. Kabel hlavní
3. Snímací zaøízení - > OBD II / EOBD kabel
4. RS-232 kabelù + USB - > COM adaptér
5. Kompletní sada spojek vedení
6. UNISCAN softwarový CD
7. Pøíruèka uživatele
Podporoval modeluje:
Alfa Romeo, Audi, Autobianchi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Daimler, rozkaz, Ford, Honda, Hyundai, Innocenti, Isuzu, jaguár, džíp, KIA, terénní automobil, Lancia, Lexus, lotos, Mazda, Mercedes Benz, MG, mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Polonez, Porsche, proton, Renault, terénní vozidlo, Saab, sedadlo, Skoda, elegán, Subaru, Suzuki, sbohem, Toyota, Volvo, VW.
Podporujte protokoly: OBD II / EOBD (ISO 9141- 2, ISO 14230- 4 (KWP 2000), , ISO 15765- 4 (CAN), , ISO 11519 (SAE J1850 VPW,PWM).
nebo
Vaše pátrání bude zaznamenaný v "Èlenská obchodní pošta".
Doporuèujte tvùj pøítel
-
jamol
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
uniscan 3
Company Car Electron-Tech CO.,LTD
Address Rm 502,Tower A,Jingtian North Road,Futian District,Shenzhen,China. Shenzhen Guangdong 518043 China
Phone 86 - 131 - 28756126
Fax 86 - 0755 - 82670224
Homepage
Contact William Ye / Sales manager Leave me a message
Address Rm 502,Tower A,Jingtian North Road,Futian District,Shenzhen,China. Shenzhen Guangdong 518043 China
Phone 86 - 131 - 28756126
Fax 86 - 0755 - 82670224
Homepage
Contact William Ye / Sales manager Leave me a message