Cesta do práce
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Třeba dnes jsem se docela zasmál, mám služební auto na servisu, tak jsem si dal požadavek na půjčovnu. Přijel ráno maník z jedné půjčovny s vozem a předává mi ho (obleze to jak největší poklad a sepíše vady….) A já mu říkám ta největší vada je že to nemá handsfree a on na to co si to vymýšlím, že s tím pojedu max pro rohlíky…) No a odpoledne, spíš na večer když jsem to vracel tak to mělo o 492km víc. A klouček na mě kouká povídá to není moc normální a já na něj že má pravdu, že jsem musel furt stát a telefonovat…
-
- Přispěvovatel
- Pelep
- Přispěvovatel
150 km jednou tejdně tam a zpátky, 6x tejdně 10 km a 4 měsíce v roce 2x denně 10km atd...
Kéž by byla D3 až do Prahy... Dlouhodobej průměr, docela s tim lítám tak 7,5 litru za přibližně 25 kč. Mám tohle auto rok a tři čtvrtě a najel jsem s nim asi 45tkm. Takže mě stojí kilometr asi 1,9 kč což odpovídá 12 litrům LPG. Budu muset koupit jiný auto, protože na tomhle je už všechno špatně, jediný že nerezne a jede docela hezky, ale jinak je na něm snad uplně všechno v píči od spojky, difer chroupá, přední náprava katastrofa, tlumiče, brzdy, servo nějak prej přepouští nebo co... Přemejšlim o něčem 100kw+ v plynu, buď 1.8T nebo e46 šestivál kromě počáteční investice by provoz vycházel asi tak nastejno, ne? 

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121