koupe zahradni sekacky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A co tohle místo toho vikinga?
http://sekacky.heureka.cz/weibang-wb-48 ... e/#section
u vikinga mi připadá, že to má malej výkon za tu cenu..
u vikinga mi připadá, že to má malej výkon za tu cenu..
Octavia I ASV
Impreza WRX 195kW
Impreza WRX 195kW
Tuhle sekačku mám cca 5let,za tu dobu bez jediné závady , koš plní naprosto suprově, výkon motoru je dostatečný.
Tuhle sekačku mám cca 5let,za tu dobu bez jediné závady , koš plní naprosto suprově, výkon motoru je dostatečný.
No za ty prachy to už musí mít nějaký vychytávky jediný co mohlo být jako bonus alu šásko protože ten plech nic moc už z ní leze barva na podzim bude rozborka a komaxit jo a s tímto systémem pojezdu měli některý lidi prý problémy že umíraly futra na uložení kol po pravdě vyčistím a nevím že se něco děje na garanci mi jednou měnily komplet pojezd na záruku sami od sebe i když žádný problém nebyl tak nevím zatím maká bez chyby
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
a pokud chcete sekačku za rozum tak v mountfieldu je nějaká akce a maj to dost slevněný
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
kolik toho budeš sekat nad 900metrů trávi je lepší nějakej rider
http://dum.bazos.cz/inzerat/47134712/za ... r-efco.php
já mám doma MTD sekací trakturek a už nic jinýho nechcu
mám za to udělanou sklopku ze staré vany a heveru a pamocník je to nezkutečnej !!!!
http://dum.bazos.cz/inzerat/47134712/za ... r-efco.php
já mám doma MTD sekací trakturek a už nic jinýho nechcu
mám za to udělanou sklopku ze staré vany a heveru a pamocník je to nezkutečnej !!!!
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Tak ak k tomu môžem niečo povedať, 12 rokov mame servis malej lesnej a zahradnej techniky, otec, brat a ja. Ročne robime 500-600 strojov od motorových píl po záhradné traktory....
k výberu hnacej jednotky: Jednoznačne Briggs, ak to rozpočet dovoľuje popozerať aj Kawasaki . Honda ťaží zo slávy starých GX motorov vyrobených v japonsku, súčastné rady GC a GS už so starou Hondou nemaju veľa spoločné, už to nerobia Japonci, Je to Made in Europe, pokiaľ viem tak vraj to robia francúzi. Honda je veľmi citlivá na kvalitu benzínu a extrémne drahá na servis. Kľuka u Hondy 219,-eur, u Briggsa 68,-eur. Karburátor u Hondy 119,-eur, u Briggsa 48,-eur. A takto by som mohol pokračovať. Vyberal by som Briggs zo série 625,650,675 Series, to jest vykon motora 5/5,5/6HP veľmi jednoduche, spoľahlive a vďačné motory, Je to fórum o autách tak by som to prirovnal Briggsy tejto série sú ako poctivá stará rotačka, Hondy sú ako ultracitlivý Commonrail. Ak by boli nejaké otázky,rád zodpoviem.
k výberu hnacej jednotky: Jednoznačne Briggs, ak to rozpočet dovoľuje popozerať aj Kawasaki . Honda ťaží zo slávy starých GX motorov vyrobených v japonsku, súčastné rady GC a GS už so starou Hondou nemaju veľa spoločné, už to nerobia Japonci, Je to Made in Europe, pokiaľ viem tak vraj to robia francúzi. Honda je veľmi citlivá na kvalitu benzínu a extrémne drahá na servis. Kľuka u Hondy 219,-eur, u Briggsa 68,-eur. Karburátor u Hondy 119,-eur, u Briggsa 48,-eur. A takto by som mohol pokračovať. Vyberal by som Briggs zo série 625,650,675 Series, to jest vykon motora 5/5,5/6HP veľmi jednoduche, spoľahlive a vďačné motory, Je to fórum o autách tak by som to prirovnal Briggsy tejto série sú ako poctivá stará rotačka, Hondy sú ako ultracitlivý Commonrail. Ak by boli nejaké otázky,rád zodpoviem.
Octavia TDI AGRo, Lift 35/30mm,puky TT, Powered by MTE-85kw, 265Nm
Octavia ll Combi 1,9TDI 77KW BXE 4x4, Powered by MTE - 100kw,320Nm
Kia Sportage 2,0TD, lift 50mm +T3 EXTREME
Octavia ll Combi 1,9TDI 77KW BXE 4x4, Powered by MTE - 100kw,320Nm
Kia Sportage 2,0TD, lift 50mm +T3 EXTREME
mám husqvarnu CTH 210XP když jsem došel do husqvarna servisu tak prodejce dílů se rozplesal že to je snad nejpovedenější stroj s kawasaki motorem a po pravdě neměl jsem s ní problém krom toho že jsem ustřelil jednu vrtuli o pařez poměr výkon spotřeba je špičkový oproti třeba RB 150 to žere polovičku a je tak o třetinu rychlejší na práci...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
mam asi 7 rokov z moutfieldu asi neviem presne ale podobny predajca kosacku s brigss straton motorom len raz prestala ist v servise vycistenie 15 eur a ide jak nova mam bez pojazdu (kopcovity dvor) kos plni ok a aj tak nenechavam doplna lebo je tazky a nechce saa mi s tym vlacit
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
Já mám už 18let Stigu 55s Combi, plný koš dá bez problému.
Loni po velkém servisu / dělal jsem ho doma / ND se ještě daly objednat.
Za těch 18 let, jsem měnil jen 2 unašeče a 2 nože. Nože musí být origo ty pak natlačí plný koš bez problému.
Takže za mne Stiga ale motor BGS , motor je opravdu nezmar.
Loni po velkém servisu / dělal jsem ho doma / ND se ještě daly objednat.
Za těch 18 let, jsem měnil jen 2 unašeče a 2 nože. Nože musí být origo ty pak natlačí plný koš bez problému.
Takže za mne Stiga ale motor BGS , motor je opravdu nezmar.
OI 1.9 Tdi 66Kw ALH, Sprint 764, Jednohmota od Ladase, stříbrné combi, 4 x Brembo max , desky textar, puky TT , Trippling , Egr-Off.
ano,tohle jsou zajimave a seriozni informaceKubi píše:Tak ak k tomu môžem niečo povedať, 12 rokov mame servis malej lesnej a zahradnej techniky, otec, brat a ja. Ročne robime 500-600 strojov od motorových píl po záhradné traktory....

zajimaji me vykony a parametry motoru B&S
vsude se pisou jine vykonove parametry... vim ze je ruzna metodika mereni....
dnes jsem se byl podivat na sekacku World 50 s motorem B&S 625... pise se ze ma vykon 6HP a 8.5 NM
jak to tedy je????

dřive octa 81kw,pak 307 hdi a už zase vw-touran-konečne!!!turan prodan,nyni vw passat 3C,2007,BKP,octa combi ASV 2004,octa II-BJB-2005, yamaha Fazer FZ6,VW golf 5 variant BLS 2009,golf VI 2,0tdi,gilera nexus 500,ktm exc 450,octa III 2,0tdi...