tak za koho?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

porad jen dohady a tak teda referendum ZA KOHO SE POSTAVIT?

ZA RUSKO
23
46%
ZA USA
4
8%
CELKOVE ZAPAD
11
22%
JA ZA NIKOHO, ZALEZU A POCKAM
12
24%

Celkem hlasů: 50

Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Tomas.cz píše:
Jsem zde registrován 9let a mám skoro 11 000 příspěvků, myslím, že si úsudek můžu udělat dostatečně kvalitní.

Podívej se do minulosti, v sekci Mimo mísu nikdy nebylo toliko bezvýznamných sračkotémat jako poslední dobou a lidi s nickama jak jsem psal řeší víceméně jen tyhle sračky, protože kloudná diskuse na téma opravy/údržba/lazení výkonu s nima prakticky navázat nelze.
No konečně to někdo vidí podobně jako já. Jsem tu už taky nějaký pátek a musim říct a hlavně souhlasit s Tomem, že to tu tímto dost upadá a trvám si i na tom, že se to promítá i v jinejch tématech (o autech), včetně těch nicků.

Všude jen blbý výlevy, urážky, snaha pomoct a poradit nulová a když toto nějaký starší (chápej - dříve registrovanej) člen zareaguje humorem tak je hned oheň na střeše. Bohužel toto není jen tu na fóru ale všímám si toho i v běžným životě, takže se vlastně ani nedivím.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Míšánek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Míšánek »

Konečně tu někdo aktuální stav fóra pořádně definoval. Díky Tomáši a taktéž souhlasím. Jo a WOBe, ty už se jdi vycpat. Pozoruji už delší dobu, že jenom vyhledáváš témata s politikou a konfliktama. Běž si na diskuzi novinky.cz, tam by tě to mohlo bavit
Ferret
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferret »

Názov témy Za koho ?

Za vlasť tupci !
do lesov a záškodnícku činnosť robiť (wallbash)
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

tak to asi nezmaknu, okolo kde ziju

Obrázek
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
Ferret
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferret »

romanespana píše:tak to asi nezmaknu, okolo kde ziju

Obrázek

tak v tvojom prípade si musíš ten les najprv vysadiť :D (LOL)
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

O.T.: Líbí se mi, jak někteří zdejší členové dokážou s nadhledem přijímat kritiku na svou osobu. Příkladem budiž jedna SZ, která mi před chvílí dorazila do schránky. Nadpis byl "uherskej sráč" :-D
WOB píše:Pozoruješ leda tak velký hovno. Nevidíš si do huby. :roll: Pizdo, mě budeš urážet že vyhledávám jenom politický sračky? Seš ubohej nýmand a ubožák. Kurva jednou něco napíšu a hned je to špatně a to že tady jericho, frantačech a to slovačisko řádí ti nevadí ale já jo. Mě si do huby bereš? Měl by ses mi omluvit ty sprosté hovadské prase. Pomlouvat to vám na jižní moravě de dobře.
Celkem jsem se pobavil a zároveň jsem i překvapený, jak někteří členové dokáží s ledovým klidem reagovat (rofl)
Nj, i takoví jsou mezi náma a já jsem se nemohl nepodělit o tuhle vtipnou zprávu i s vámi ostatními :-D
Ferret
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferret »

Míšánek píše:O.T.: Líbí se mi, jak někteří zdejší členové dokážou s nadhledem přijímat kritiku na svou osobu. Příkladem budiž jedna SZ, která mi před chvílí dorazila do schránky. Nadpis byl "uherskej sráč" :-D
WOB píše:Pozoruješ leda tak velký hovno. Nevidíš si do huby. :roll: Pizdo, mě budeš urážet že vyhledávám jenom politický sračky? Seš ubohej nýmand a ubožák. Kurva jednou něco napíšu a hned je to špatně a to že tady jericho, frantačech a to slovačisko řádí ti nevadí ale já jo. Mě si do huby bereš? Měl by ses mi omluvit ty sprosté hovadské prase. Pomlouvat to vám na jižní moravě de dobře.
Celkem jsem se pobavil a zároveň jsem i překvapený, jak někteří členové dokáží s ledovým klidem reagovat (rofl)
Nj, i takoví jsou mezi náma a já jsem se nemohl nepodělit o tuhle vtipnou zprávu i s vámi ostatními :-D
(LOL) (LOL) (LOL)
on si asi myslí, že je nejak dôležitý :D
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

:roll: nefetujte a nebo alespoň pijte tu zelenou vodu z Prýglu pomalu. Ničí vám to mozek. :roll:
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

(rofl) mám dojem, že tady má zničený mozek někdo úplně jiný. A nejenom mozek, ale hlavně trošku pošramocené ego ;)
Ferret
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferret »

Zabil Kenyho !
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

Byl někdo z vás příznivců Ruska v Rusku? Nemyslím SSSR, ale v posledních letech. Já ano. Zmatek ve všem, nikomu se nechce nic. Lidi zatrpklý konstantně naštvaný. Korupce, klientlismus nevole a nemožnost něco změnit. Střední třída prakticky neexistuje na jedné straně pár velmi bohatých lidí a miliony chudáků. Manipulace ve veřejnoprávních mediích na denním pořádku. Tohle Vám přijde normální, to tu chcete? Zkuste se zamyslet, jak se máme teď tady a proč se zrovna k nám Rusové hrnou? Že by se u nás žilo lépe? Pročpak se nejbohatší Rusové stahují do Londýna?

Mnoho lidí nadává na EU, ale do Německa pro auta to se to jezdí. Dálnice, dálnice a najednou jsme v SRN, žádný čekání na hranicích za dvě hodiny nakupuješ. Kolik našich lidí pracuje napříč EU? Kolik studentů je v zahraničí za peníze EU? Kolik jsme toho vybudovali za peníze z EU? Ono to není zase tak špatný na dovolenou za jednu minimální mzdu, že? Jenom se trochu zamyslet a nechytat se každé negativní zprávy, mnohdy marginálního významu, které bulvár a jiná pseudomedia prodávají jako senzaci.

Zkuste si někdy přečíst i jiný noviny než Blesk, zkuste nekoukat na senzační zprávy na Nově, ze kterých se nic nedozvíte. Zkuste se podívat co píšou v zahraničí, ať je to kdekoliv. Zkuste trochu kriticky myslet.

Nebudu nijak dále reagovat, ale po přečtení některých příspěvků jsem to napsat musel.
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Tak, a máme tu pokračování (rofl)
WOB píše::D měl jsem pravdu že jsi malomocný, vždycky mám pravdu, proč jsem nešel dělat psychologa? Protože bych se lidem posmíval, stejně jako se směju tobě.

jsi UBOŽÁK!!! a potvrdil jsi to tím že jsi soukromou zprávu, listovní tajemství odtajnil. Jsi jen prachsporsté hovadské svině, s ptačím mozečkem i když to je urážka pro ptáka. Spíš máš mozek na úrovni planktonu. Vůbec jsi můj text nepochopil a nevzal si ho k srdci.

JSI PRÁZDNÝ jak chodící mrtvola, zoombie bez života. To ty nedokážeš unést kritiku zmrde když jsi ani nepochopil kdo tady dělá politické diskuze a hádá se, že prej já? Jsi nýmandskej zmrd a doufám že si to už konečně uvědomíš jakýho hňupa ze sebe děláš. Už sem prosimtě nic nepiš a běž se radši učit pokoře. :D
Ferret
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferret »

Míšánek píše:Tak, a máme tu pokračování (rofl)
WOB píše::D měl jsem pravdu že jsi malomocný, vždycky mám pravdu, proč jsem nešel dělat psychologa? Protože bych se lidem posmíval, stejně jako se směju tobě.

jsi UBOŽÁK!!! a potvrdil jsi to tím že jsi soukromou zprávu, listovní tajemství odtajnil. Jsi jen prachsporsté hovadské svině, s ptačím mozečkem i když to je urážka pro ptáka. Spíš máš mozek na úrovni planktonu. Vůbec jsi můj text nepochopil a nevzal si ho k srdci.

JSI PRÁZDNÝ jak chodící mrtvola, zoombie bez života. To ty nedokážeš unést kritiku zmrde když jsi ani nepochopil kdo tady dělá politické diskuze a hádá se, že prej já? Jsi nýmandskej zmrd a doufám že si to už konečně uvědomíš jakýho hňupa ze sebe děláš. Už sem prosimtě nic nepiš a běž se radši učit pokoře. :D
No to by si sa mal zamysliet nad mentalnym zdravim....teda myslim wobovim :D
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

No.... ....tak to snad ani nechci (rofl)
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

Začíná se nám z toho stávat telenovela :-D
WOB píše:Míšánků, Šišánků, ťuťu ňuňu.... NASRAT ti do huby. Pořád zveřejňuješ text který je určen výhradně tobě ty ptakopysku nebo spíš kuřbuřte?

Přečti si ho (ten uveřejněný text) ještě jednou pomalu ty <|> možná pak pochopíš že to s tebou myslím dobře ty prachsprostej vyjabenej umrdanče.

Je potřeba tvé sprosté hovadské chování umravnit, nemáš žádnou disciplínu, zásadu, čest. Jen lži, lži a lži. Ty v těch vylhaných lžích tolik žiješ že už nevnímáš co je lež a co pravda. Spíš jsi přijal lež za pravdu a pravdě se teď směješ, ale pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. A já ti odpouštím. Odpouštím ti tvé chování a dávám ti možnost se ctí povýšit ze zvířete na člověka. Neboť není v mých silách ti přát abys zůstal krysím lejnem v kanále. 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“