ja tenkrat shanel info kdyz jsem mel v planu postavit motor a chtel jsem pouzit jeden spodek z ARL do Octaviky 2. Softwarem mi to nikdo vyresit nedokazal a jediny co mi dokazal nekdo poradit bylo vyfrezovat diru do bloku pro novejsi provedeni snimani.
Tak s toho nakonec seslo ale spodek tu pripravenej mam jen neni chut to momentalne resit.
v levo klika BXE v pravo z rotacky,k cemu je ta mala dirka u klikovky z BXE?? hadam ze to bude na urovnani spravne polohy na ten pulzni krouzek ze? jak to tedy ustavim pri montazi te kliky z rotacky ktera tu dirku nema??
Naposledy upravil(a) sniper-- dne 20 črc 2015, 21:49, celkem upraveno 1 x.
ty vlastne nechas blok stary ja vul myslel, ze menis celej pulmotor. Kliku na strane u rozvodu zaaretujes hrebinkem a nalisujes gufero pripravkem a nemel by bejt problem ne?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
nevím origo nandavák na simering je hroznej vehement ale stačí to na hřebínek když si přečteš DP pochopíš to jak prd
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mrknu na to, ale co jsem teda ted tak pochopil, tak kliku na hrebinek, a dirka v pulsnim krouzku by se teda mela krejt s dirkou v obalu simerinku, tedy dle obrazku A s B