vw golf 3 1.9tdi 66kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mik »

cupra píše:
Dukes píše:
Marty83 píše:to dukes:takze je fakt lepsi koupit novej motor,treba 110hp do g3,nebo i neco jineho by tam slo,aby nebyly problemy s montazi a policii :D
S montáží není problém,ale problém s policii by mohl být.
Stačí, když vyměníš písty 1Z za ty z vypsaných motorů.
u nas už motor nikoho nezaujima,ani žandarov,ani nikoho,len emisie,ale všetko ide ked sa chce... ;)
Ale kód ti predsa musí sedieť?
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

a prečo?kto ti bude hladat kod motora?vsak ho ani nenajde.len nesmieš zamenit diesel za benzin...ale aj to som už videl a jazdi bez problemov...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

chlapi reknete mi prosim nekdo jaky by se daly pouzit ty trysky pro 1Z?je to blbost ,nebudu to delat,nasetrim radeji na jinej na 110hp motor,chci se jeste zeptat jak slozita je zastavba z oktavky 1 do G3?
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

Marty83 píše:chlapi reknete mi prosim nekdo jaky by se daly pouzit ty trysky pro 1Z?je to blbost ,nebudu to delat,nasetrim radeji na jinej na 110hp motor,chci se jeste zeptat jak slozita je zastavba z oktavky 1 do G3?
Pro 1Z by se daly použít Powerplus357,Sprint520 nebo Sprint502.
Zástavba motoru z oktávky neni tak moc složitá.
Obrázek
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

to Dukes:
ale asi nejlepsi by bylo sehnat 110 primo z G3,ze?nebo jeste nejakej motor by tam nejak sel?jinak dik za ty typy trysek..
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

proc se delat s jinym motorem?

pisty vymenis za den jak nic, vcetne obeda, vecere, par cisel s kamoskama a proctenim novin na zachode

staci jama

menit motor je vic prace a penez(LOL)

koupil jsem blok ASV, klika, pisty, ojnice za 2ku, byly jak novy (rofl)
takze doporucuju hodit hned do bazaru a zejtra zavolat Titanovi
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

no to je pekny ,ael nez to vsechno vymenit tak motor mas s trochou stesti taky za pul dne:-)..musel bych aby mi to nekdo ty veci stejne prohodil,mechanik nejsem..no a motor bude mit samo jiny turbo takse s tim uz bude dat neco delat ne?no musim se na to poradne poptat :) ..jeste o tom musim popremyslet,ale celek by bylo asi jednodussi vymenit,videl jsem ze nejakej uz prekopanej motor prodava Reesha..s tryskama a jinym turbem....
Stingray
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingray »

Este mas dalsiu moznost a to prehodit komplet motor 130PD spolu aj 6° prevodovkou a kabelazou spolu s ECU. Spolu s tým sa da nahodit nový intercooler, výf. zvody, nove turbo a komplet nerez výfuk. Alebo prehodit nový motor 2.0PD 16V aj to sa da.
...to be or not to be... - faster
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

no to uz by bylo asi financne nekde jinde nez 110hp:-( ...jediny co bych nemusel menit tak je komplet nerez vyfuk:-)...jo a nemyslis ze by byl trosku problem s uchycenim motoru a mistem v G3?
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

no jak chces, ale i s 1z se da hrat poradny divadlo (noteeth)
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

to AlesShi:to asi ano ale muselo by se do to nasypat peknych par desitek tisic aby z 1Z byla poradna litacka:-)..bude levnejsi koupit nespis motor..asi dam poptavku po 81kw..kolik se tak pohybuji tyto motory nevite?diky..myslim komplet,s elektrikou..jo jestli to bude 81kw z G3 bude potreba i elektrika?
AlesShi
Přispěvovatel

Příspěvek od AlesShi »

Marty83 píše:to AlesShi:to asi ano ale muselo by se do to nasypat peknych par desitek tisic aby z 1Z byla poradna litacka:-)..bude levnejsi koupit nespis motor..asi dam poptavku po 81kw..kolik se tak pohybuji tyto motory nevite?diky..myslim komplet,s elektrikou..jo jestli to bude 81kw z G3 bude potreba i elektrika?
desitek tisic :o

pisty, 3k, tesneni 1k, 2k rozvody, prace 2k, 81kw vstriky 3k, turbo 5k
a ses na 16k a to jsem ty ceny prehanel

pak jeste chip a litas
celej motor s praci te vyjde mnohem draz
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

no pocital jsem tak vsechno dohromady vis?kdybych to delal tak bych tam chtel dat uz poradny vstriky,turbo,ic a tak, vis?proto jsem psal desitky tisic:-)ale jestli s tim co si psal se dostanu na 170 kobyl tak jdu asi do toho:-)...myslim ale jak ty pises ze by motor vysel draz tak to se mi az tak nezda,protoze se 110hp se pod 20 000 dostanu ne?a mas celej moturek :) ,kdyz pominu ze tam casem neco odejde,ale to u kupovanejch starsich dilu taky nevis.....
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Marty83 píše:no pocital jsem tak vsechno dohromady vis?kdybych to delal tak bych tam chtel dat uz poradny vstriky,turbo,ic a tak, vis?proto jsem psal desitky tisic:-)ale jestli s tim co si psal se dostanu na 170 kobyl tak jdu asi do toho:-)...myslim ale jak ty pises ze by motor vysel draz tak to se mi az tak nezda,protoze se 110hp se pod 20 000 dostanu ne?a mas celej moturek :) ,kdyz pominu ze tam casem neco odejde,ale to u kupovanejch starsich dilu taky nevis.....
ked kupis motor 110HP a len ju chipnes si na 140 HP,a to uz v trojkovom golfe aj cosi spravi...a podla mna najlacnejsia alternativa,kedze si tie vymeny nevies urobit...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Marty83
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty83 »

no prave to ja vim,s dalsima uprava muzu jit jeste vyse:) ne jak s 66kw,auto ale porad vazi nejakych 1200kg:(
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“