Ale kód ti predsa musí sedieť?cupra píše:u nas už motor nikoho nezaujima,ani žandarov,ani nikoho,len emisie,ale všetko ide ked sa chce...Dukes píše:S montáží není problém,ale problém s policii by mohl být.Marty83 píše:to dukes:takze je fakt lepsi koupit novej motor,treba 110hp do g3,nebo i neco jineho by tam slo,aby nebyly problemy s montazi a policii
Stačí, když vyměníš písty 1Z za ty z vypsaných motorů.
vw golf 3 1.9tdi 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pro 1Z by se daly použít Powerplus357,Sprint520 nebo Sprint502.Marty83 píše:chlapi reknete mi prosim nekdo jaky by se daly pouzit ty trysky pro 1Z?je to blbost ,nebudu to delat,nasetrim radeji na jinej na 110hp motor,chci se jeste zeptat jak slozita je zastavba z oktavky 1 do G3?
Zástavba motoru z oktávky neni tak moc složitá.

proc se delat s jinym motorem?
pisty vymenis za den jak nic, vcetne obeda, vecere, par cisel s kamoskama a proctenim novin na zachode
staci jama
menit motor je vic prace a penez(LOL)
koupil jsem blok ASV, klika, pisty, ojnice za 2ku, byly jak novy
takze doporucuju hodit hned do bazaru a zejtra zavolat Titanovi
pisty vymenis za den jak nic, vcetne obeda, vecere, par cisel s kamoskama a proctenim novin na zachode
staci jama
menit motor je vic prace a penez(LOL)
koupil jsem blok ASV, klika, pisty, ojnice za 2ku, byly jak novy
takze doporucuju hodit hned do bazaru a zejtra zavolat Titanovi
- Marty83
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
no to je pekny ,ael nez to vsechno vymenit tak motor mas s trochou stesti taky za pul dne:-)..musel bych aby mi to nekdo ty veci stejne prohodil,mechanik nejsem..no a motor bude mit samo jiny turbo takse s tim uz bude dat neco delat ne?no musim se na to poradne poptat
..jeste o tom musim popremyslet,ale celek by bylo asi jednodussi vymenit,videl jsem ze nejakej uz prekopanej motor prodava Reesha..s tryskama a jinym turbem....
- Marty83
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to AlesShi:to asi ano ale muselo by se do to nasypat peknych par desitek tisic aby z 1Z byla poradna litacka:-)..bude levnejsi koupit nespis motor..asi dam poptavku po 81kw..kolik se tak pohybuji tyto motory nevite?diky..myslim komplet,s elektrikou..jo jestli to bude 81kw z G3 bude potreba i elektrika?
desitek tisicMarty83 píše:to AlesShi:to asi ano ale muselo by se do to nasypat peknych par desitek tisic aby z 1Z byla poradna litacka:-)..bude levnejsi koupit nespis motor..asi dam poptavku po 81kw..kolik se tak pohybuji tyto motory nevite?diky..myslim komplet,s elektrikou..jo jestli to bude 81kw z G3 bude potreba i elektrika?
pisty, 3k, tesneni 1k, 2k rozvody, prace 2k, 81kw vstriky 3k, turbo 5k
a ses na 16k a to jsem ty ceny prehanel
pak jeste chip a litas
celej motor s praci te vyjde mnohem draz
- Marty83
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
no pocital jsem tak vsechno dohromady vis?kdybych to delal tak bych tam chtel dat uz poradny vstriky,turbo,ic a tak, vis?proto jsem psal desitky tisic:-)ale jestli s tim co si psal se dostanu na 170 kobyl tak jdu asi do toho:-)...myslim ale jak ty pises ze by motor vysel draz tak to se mi az tak nezda,protoze se 110hp se pod 20 000 dostanu ne?a mas celej moturek
,kdyz pominu ze tam casem neco odejde,ale to u kupovanejch starsich dilu taky nevis.....
ked kupis motor 110HP a len ju chipnes si na 140 HP,a to uz v trojkovom golfe aj cosi spravi...a podla mna najlacnejsia alternativa,kedze si tie vymeny nevies urobit...Marty83 píše:no pocital jsem tak vsechno dohromady vis?kdybych to delal tak bych tam chtel dat uz poradny vstriky,turbo,ic a tak, vis?proto jsem psal desitky tisic:-)ale jestli s tim co si psal se dostanu na 170 kobyl tak jdu asi do toho:-)...myslim ale jak ty pises ze by motor vysel draz tak to se mi az tak nezda,protoze se 110hp se pod 20 000 dostanu ne?a mas celej moturek,kdyz pominu ze tam casem neco odejde,ale to u kupovanejch starsich dilu taky nevis.....
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm