Jste nadprůměrní nebo podprůměrní?

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tomas.cz
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tomas.cz »

Kamarádův táta byl v jedné nejmenované státní firmě ředitelem přímo jedné z jejich výrobních divizí, plat měl astronomický a to doslova, ale zodpovědnost + pracovní nasazení + komplikace apod.
Nakonec ho kamarádova sestra našla doma mrtvého v posteli, zemřel ve spánku na zástavu srdce :( , podnik poté jeho pozici rozdělil na dvě dílčí pozice.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Je to v háji no, já bych si taky raději šudlal svoje někde, dělal až se mě bude chtít a končil stejně tak jenže dneska udržet nějakej životni standart holt něco stoji a nikdo ti zadarmo nic neda, tobe ne, to bys musel být tmavší...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Každý stres zvládá jinak, já osobně moc ne a teď už vůbec.. Ale kdyby člověk myslel, že to s ním šlehne, tak nevyleze z postele..A kdo si myslí, že ti co jsou za vodou, jej nemají je na omylu..Nejhorší pro ně je si tento statut udržet, nejen že se všichni snaží tvoje konto snížit,ale kolikrát dostane z banky méně, než tam dal..Chce to si stanovit priority. Potřebuji velký bazén, zvládnu ještě za 20let splácet hypotéku? Nerozmazluji své parchantíky moc a není nebezpečí že si na to zvyknou? MNOHO VĚCÍ ČLOVĚK VŮBEC NEPOTŘEBUJE, to jen být IN a držet TRENDY stojí hodně peněz...A když je člověk před svatbou, velmi pečlivě sledovat nastávající, jaký vztah má k penězům...Pokud je chamtivá, člověka jisto jistě zničí....a její krásná postava a krásné přirážení jednou skončí , ale chamtivost zůstane..Znám dost případů, kdy svého manžílka téměř uštvala , ale už měla náhradu v záloze.. :(
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

no, na tom něco bude, kámoš to taky tuhle říkal - honíš se pořád za penězama, dřeš jak kokot aby sis mohl koupit víc zbytečných věcí.... (noteeth)
od ženský si do ničeho kecat nenechám, to máme rozříkaný ještě než jsme spolu začínali...a nechat se ještě buzerovat? to určitě... (crazy)
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

a co poradíte když v prosfesi ve které se nyní nacházím si šolichám to svoje ale navazující zpracování mých výstupu jde do kytek? Mám se na to vykašlat a chcipnout s nimi a nebo přežívat a šolichat se ve svým a nebo se zatnout a převzít kontrolu nad tím vším?

Víte jsou i podnikatelé, kteří podnikají z lásky, protože jsou k tomu podnikání předurčení, maji buňky na to vést firmu když ostatní ředitelé selhávájí protože na to kašlou a dělali to pro zisk a když už jen kape tak ten byznis opouštějí?
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Celkem slušně nad průměr + další benefity. Ale je to něco za něco, třeba letos odvolání z dovolené. (rofl)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo to jsem uz taky zazil a jednou mi ji zrusili uplne kvuli pruseru u zakaznika
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já neměl tu čest, tak min. 15 let jsem neměl dovolenou, která čítala třeba týden v nějaké destinaci nebo i týden nicnedělání..Ale je to chyba, je třeba se úplně odstřihnout, aspoň na ten týden...
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tak tak a hlavne vypnout telefon nebo ho nezvedat,jen rodine kdyby se neco stalo nebo tak..
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Hodně nad, ale musím říct, že jsou chvíle, který za to nestojej. Když ti přijde befell, že máš snížit stavy a v týmu 2 chlapy 4 roky před důchodem?
Na rovinu, za tohle jsou každý peníze malý a poku to máš vyřešit, aby ses ráno mohl podívat do zrcadla a nepoblil se... Jo to spousta lidí, který by chtěli progresivní daň navidí.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

tak co si furt stěžujete?! Máte dost aby jste u sebe ubytovali jednoho migranta :D

(hm)
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Abyste...

Ať žijí migranti! (ale za svoje)
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

lt.kubosh píše:Hodně nad, ale musím říct, že jsou chvíle, který za to nestojej. Když ti přijde befell, že máš snížit stavy a v týmu 2 chlapy 4 roky před důchodem?
Na rovinu, za tohle jsou každý peníze malý a poku to máš vyřešit, aby ses ráno mohl podívat do zrcadla a nepoblil se... Jo to spousta lidí, který by chtěli progresivní daň navidí.
Máš pravdu, ale i proto máš ty peníze, abys tohle ustál..Pokud např. firma je v červených číslech a musí se rozhodnout, jak snížit náklady, vyhodí profíka v 35 letech, který kvalifkačně roste? Nebo dědka před důchodem? Řeknu ti upřímně, že kdybych měl nastoupit do servisu a stačit v normě mladým klukům, byl bych v háji...Prostě záleží na druhu profese...Profesor tam může být do 100 let, ale mechán ne...A že by mne tam nechali zametat za plný plat? To asi ne...Ale chápu, že tohle rozhodnutí stojí za h.vno...
nepropadat panice...
batoo
Aktivista

Příspěvek od batoo »

Nad a snazim se pomahat, aby i ostatni byli nad.
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“