Pařani

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fulltank
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fulltank »

world of tanks parim taky na mobilu :D celkem dobrej zabijak casu, akorat tim jak clovek jde nahoru je to o dost tezsi.

Zaklinace jsem videl na PS4 a 160palcovim panasoniku a :o ..ten pokrok je neuveritelnej.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

ten pokrok je neuveritelnej.

to si nrměl řikat :roll: (LOL)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Doraz se podivat at vis na co setrit :D takovy gta5 je taky slusna graficka onanie
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Jako jo, ale PC verze je mnohem kvalitnější 8)
PS4 konkrétně u Zaklínače uměla dlouho pouze 900p, po optimalizacích konečně umí 1080p, ale... stejně je to 1080p dost vizuálně ořezaných.
Předpokládám, že 160 palců je překlep a mělo to být 160cm... nicméně i na 160cm je 1080p již celkem vidět v porovnání s PC (kde jde samozřejmě víc než 1080p) na 4k TV.

Na druhou stranu v porovnání např. s PS2 je to opravdu vééélký pokrok :)
GIV Variant TDi ???kW
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Pravda 55palcu ;). Na pc to bude mit urcite lepsi obraz, ale urcite to nebudes mit na tak velky telce a ten pc uz musi mit nejakou uroven :D aby vse hladce behalo.
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

ehm, o tomhle si na konzoli nech zdát. A ano potřebuješ mít trošku nadupanější počítač.
Obrázek
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

https://www.youtube.com/watch?t=65&v=whcCqXv0V08

Fulltank, je pravda, že s mainstreamem alá R9 270 / 270X (nová cca 4500 - 5000CZK) je to tak akorát na FHD (1920x1080) na medium :)
Jinak taková pracovní mašina: Xeon E1230, 32GB,... :D
GIV Variant TDi ???kW
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

jako grafika bude urcite lepsi nez na PS4 to souhlas, nejsem zadnej paric co by u toho sedel kazdej den 8) konzole je ale krasne jednoducha, neresis zadny ovladace ani zda mas dost vykonej pocitac, proste jen zalozis dvd a jedes :D nehlede na to, ze pokud chces opravdu vyuzit vsechny ty detaily, filtry a dalsi kokotiny musis aspon kazdy dva roky nachipovat pocitac :D
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Bylo "temne obdobi" v mem zivote, kdy jsem hral jednu hru zvanou Ragnarok (jedicku, dvojka je uz pro tupe lidi na zakladu WoW a podobnych nesmyslu a samozrejme, ze low rate).

Uprimne, nikdy me nebavily hry, ktere byly zalozeny na grafickych efektech jejichz zakladem je jen tupe klikani a v moment, kdy jsem to nezbytne potreboval ve vyse jmenovane hre, pouzival jsem na tuto tupou cinnost makra (schopnost vytvaret makra je jednim z pozitiv, ktera mi ta hra dala).

Na teto hre me fascinovalo, ze temer vse se dalo vypocitat, resp. zkalkulovat a hrac mel moznost kombinovat temer neomezene v souladu s pozadavky, ocekavanim a zvolenou strategii, takze napriklad postava, od ktere byste cekali, ze se vas bude snazit vyradit ze hry "fyzickymi utoky" vas prekvapi magii apod.

Priznam se, ze diky sve "schopnosti" odmitat pojem "nejde" a misto toho hledat cesty, neustale neco zefektivnovat a vse podrizovat ucelu jsem byl velice uspesny a jakozto takovy velice protihraci nenavideny ... a spoluhraci oblibeny, nebot timto pristupem jsme byli vzdy mezi spickou.

... na druhou stranu, jsem velice rad, ze jsem se teto cinnosti dobrovolne zrekl, precijen - RL (pozn. Real Life=opravdovy zivot) je ta nejrozmanitejsi "hra" co muze byt a zadne vitezstvi ci uspech ve hre nemuze nahradit pocit kdy se cloveku podari neco na aute a ono to funguje nebo prozity orgasmus ci sportovni zazitek ale hlavne setkani s rodinou.

Proto si dovolim vsem, kteri marni zivot hranim her doporucit, aby se pokusili presvedcit sama sebe o tom, ze zivot mimo PC je hodnotnejsi (netyka se tech, kteri si timto vydelavaji na zivobyti nebo tech, kteri mimo PC nemaji nikoho /ve hre byl kluk, ktery byl genialni ale fyzicky tak handicapovany, ze proste RL nemel a svuj zivot zil jen ve hre/)...

...abyste nedopadli takto (crazy)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Fulltank píše:jako grafika bude urcite lepsi nez na PS4 to souhlas, nejsem zadnej paric co by u toho sedel kazdej den 8) konzole je ale krasne jednoducha, neresis zadny ovladace ani zda mas dost vykonej pocitac, proste jen zalozis dvd a jedes :D nehlede na to, ze pokud chces opravdu vyuzit vsechny ty detaily, filtry a dalsi kokotiny musis aspon kazdy dva roky nachipovat pocitac :D
Tak já pracovní mašinu potřebuji výkonnou, mimochodem ten procesor stále bohatě stačí a je z roku 2011... Ono bohužel díky chybějící konkurenci (CPU AMD) Intel mezigeneračně přidá cca 5% výkonu a o 5% sníží příkon, tudíž není důvod pro upgrade 8)
Grafiku dám vždy synovi pod stromeček... buď každý rok nebo ob rok. Vždy koupím nějaký vyšší mainstream / nižší hi-end s tříletou zárukou (odmáznu DPH) a ještě v záruce jí pak prodávám dál... ten cenový rozdíl je nula nula nic :D
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak pindoury ste si poměřili...
Kde seženu tyhle starý nebo i jiný hry ?
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

A6TDI píše:Kde seženu tyhle starý nebo i jiný hry ?
Něco na uložto a zbytek po torrentech 8)
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Na uloz.to je právě velký kulový.
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

ulož to končí, už bylo moc vidět.

Pokud nemůžeš nic najít na torentech, máš špatnej vyhledávač. zkoušel jsi pirátskýpřístav?
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“