víza nemůžu jet dál. Marně jsem je přesvědčoval že chci jen manželce ukázat jejich krásnou zem a hned zas jedem. Po další osobní prohlídce
a dvou hodinách čekání jsme se vrátili do SK.

Moderátoři: šulda, Moderátoři
spíš do země krále klacka,takovíhle pocity jsem zažíval v úterý když sem se vracel z dovolenévilik píše:lt.kubosh
To jsou přesně moje pocity z třítýdenních toulek Evropou. Pokaždé, když se vracím, tak si připadám jak švec z pohádky, který se po zpěvu v zemi krále Miroslava vrací do svého spáleného a zanedbaného království.
V noci na D1 s trochou štěstí se dají potkat i tři kamiony ve třech pruzích.váha píše:spíš do země krále klacka,takovíhle pocity jsem zažíval v úterý když sem se vracel z dovolenévilik píše:lt.kubosh
To jsou přesně moje pocity z třítýdenních toulek Evropou. Pokaždé, když se vracím, tak si připadám jak švec z pohádky, který se po zpěvu v zemi krále Miroslava vrací do svého spáleného a zanedbaného království.ještě tam chybí že v žádný okolní zemi kterou sem projížděl jsem na dálnici ani v žádném stoupání kde byli dva pruhy neviděl v čechách tak oblíbený truck race
když ty dva kamiony pojedou za sebou v dostatčeným rozestupu aby se dali předjet tak to je sviňárna,ale pokud jedou těsně nalepený za sebou a musí se za nima jet XXkm protože nejdou předjet tak to jsou kok8tiMongo píše:no ja zas na iektorych kamionistov nedam dopustit.... je jasne ze aj medzi nimi sa najdu blbci.. ale ti sa najdu vsade....no ale niekedy je to o nervy.... dve plne ciary a rije sa pred vas osobak.... ked ho nepusti lebo pred vami ide druhy kamion je zle... ked vas predbehne ide na brzdy... ale ako sa hovory nervy z ocele su pri tomto jobe na nezaplatenie tak je to pravda...ked si frajer mysli ze fabia 1.2 htp bude do kopca rychlejsia nez prazdny kamion je veelmi na omyle... a ked ho obehnete hned sa ofukuje.... hold aj mezdi osobakmi su blbci...
Nevím jak je to u vás, ale v čr je to dost jasně popsáno. ......."takový rozestup,aby se předjíždějící vozidlo mohlo bezpečně zařadit" Ak sa pripravuje na predbiebanie tak at se nepripravuje když za ním jede nekdo komu předjíždění netrvá 5 minut. Je to jen o lidech a prase může jet v čemkoliv,ale hodně řidičů kamionů si myslí,že jim se ve velkém a těžkém autě nic stát nemůže. Omyl i kamioňák může dostat přes držku pokud udělá něco nepěkného.Mongo píše:v zakone nikde nieje pisane ze nemozu ist za sebou xy km pretoze ak sa pripravuje na predbiehanie nebude za druhym kilometer... ale sa na neho nalepi.... potom sa moze udiat ze sa vyskitne nejaka situacia pri ktorej ho nemoze obehnut..... a cela kauza je len o tom....
Tak tak. Nějak moc se mi nestává, že by mě někdo předjížděl,ale když vidím,že někdo jede rychleji tak uhnu a je to. V čechách by to mělo zkusit více lidí, uhnout místo debilních připomínek a rozhazování rukama místo řízení. Přijde mi,že dost lidí by chtělo jet rychleji, ale bojí se pokuty a nějakých směšných bodů a proto budou umyslně překážet těm co jedou rychleji.noki píše:Moc nechápu, i když jede kamion 90, tak co je mu sakra po tom, že ho chci předjet??? První zatáčka, nebo kopeček a už to není 90, ale 60.
Taky pouštím motorkáře, když jedou rychlejc než já. Nevím jak tohle může někomu vadit