mercedes E200 2.2l 85kW 611.961
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
jo napínák jsme hodili do oleje a dopumpovali, ta vůle tak byla centák doleva centák doprava to je prej normální nedávno jsme měůi nový řetěz na béčku a taky to tam bylo,jericho-3 píše:Napínák se má naplnit olejem než se tam dá a já vždy než to natáčím tak to protočím bez žhaviček až to namaže a řetěz se dopne..Nevím, kolik by to muselo mít najeto, aby byl řetěz tak vytahaný, že to napínák nedopne..To už se ale přeci pozná, že řetěz má vůli na zubech, ne?
já jen trošku propadl panice že masařky mi každý den dílnou nelítají, a potěch svátcích mám samý průser, navíc jak přimrzlo tak samá panika kolem startování,
-
- Aktivista
myslíš že to musí být uplně bez vůle když zaaretuješ vašku a točíš s klikou?jericho-3 píše:Napínák se má naplnit olejem než se tam dá a já vždy než to natáčím tak to protočím bez žhaviček až to namaže a řetěz se dopne..Nevím, kolik by to muselo mít najeto, aby byl řetěz tak vytahaný, že to napínák nedopne..To už se ale přeci pozná, že řetěz má vůli na zubech, ne?
-
- Aktivista
jo tak to jeburton.b22 píše:Napínák je jen na jedné straně. Tudíž když točíš řemenici doprava vůle muže být když to na napínák uhne ale když točíš doleva tak by to jít nemělo.
za měsíc se s autem nic nedělalo synchronizace jakoby mávnutím proutku zmizela,
osciloskopem jsou nasnímány obje čidla vačka klika ok, rozvod je nepatrně posunutý vytahaný řetěz ale v toleranci a stěžuje si to na turbo a špatnou směs paliva ujeli jsme stím akorát 4O km
ten klepec bude asi špatný vstřik
-
- Aktivista