oprava ulozeni vstrikovacu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fréza na sedla
Dobrý den všem.
Prosím o radu, budu dělat opravu sedel vstřikovače PD. Objednal jsem si tedy z Triumf frézovací sadu. Přišla fréza se špatným úhlem. Reklamoval jsem tedy a nyní se mi vrátila údajně správná fréza viz. foto. Je ale broušená na dvakrát, což se mi nějak nezdá. Úhel brusu u středu je nyní opravdu 55st.
Můžete mi prosím někdo potvrdit, jestli je to správná fréza, než to začnu rozebírat ?
Milan díky

Prosím o radu, budu dělat opravu sedel vstřikovače PD. Objednal jsem si tedy z Triumf frézovací sadu. Přišla fréza se špatným úhlem. Reklamoval jsem tedy a nyní se mi vrátila údajně správná fréza viz. foto. Je ale broušená na dvakrát, což se mi nějak nezdá. Úhel brusu u středu je nyní opravdu 55st.
Můžete mi prosím někdo potvrdit, jestli je to správná fréza, než to začnu rozebírat ?
Milan díky

- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
Nadvakrát broušená je asi v pořádku...ten vstřik má oblou dosedací plochu.
Když ještě tyhle frézy nebyly k dostání, dělal jsem nějaký na pastu a pod pár vstřiků jsem udělal tenkou podložku z měděnýho plechu a to drželo obstojně. Řekl bych líp jak zabroušení pastou. Ted když je fréza, není co řešit.
Když ještě tyhle frézy nebyly k dostání, dělal jsem nějaký na pastu a pod pár vstřiků jsem udělal tenkou podložku z měděnýho plechu a to drželo obstojně. Řekl bych líp jak zabroušení pastou. Ted když je fréza, není co řešit.
***VAG,PSA,Renault***
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Fréza na sedla
55° je zly uhol.m_toy píše:Dobrý den všem.
Milan díky
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Předmět: Re: Fréza na sedla
55° je zly uhol.
A můžeš tedy popsat jak vypadá správná fréza a jaký má mít správný úhel ?
Milan
A můžeš tedy popsat jak vypadá správná fréza a jaký má mít správný úhel ?
Milan