ved vsetko ide dohodnut ked sa chce no nie?.. ak sa bude dat tak mysli na mna posli mi ss. Pisal som v predstihu ze ak by to slo tak si to vezmem odobne bol som cely vykend v MI.kohucik16 píše:Ja som nenapisal ze to mam uplne zadarmo len ze som nemusel boschu nic plaltit aspon nie tu ich prehnanu sumu.... a nie momentalne sa to posunut dalej ani neda mozno coskoro...
ESITRONIC 2015
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Ano DVD archivy su barzkde na nete a daju sa stiahnut, aj nainstalovat. Lenze ked ich chces pouzivat, tak za kazdy archiv si musis u uja Boscha zaplatit casovo obmedzenu liceniciu. T.j. ze ti ujo Bosch vygeneruje prislusny kluc, ktory ti spristupni tebou zakupene archivy na urcity casovy horizont. Momentalne nemam informaciu o tom aby bol volne pristupny cracknuty generator na ESI 2.0 ktory aj naozaj funguje. T.j ze vygeneruje taky kluc ktory spristupni vsetky archivy ktore si si niekde stiahol a nainstaloval, nie iba tie ktore sa mu zachce, alebo nespristupni vobec ziadnegolfmanncl píše:Neviem kto je tu ako maly, ja sa pytam a reakcia ziadna tak nebude asi ani urcity poplatok. Pritom pred casom to bolo este na nete volne pristupne na stiahnutie. Ak k tomu prisiel niekto zdarma navidim v tom nic blbe aby to aj dalej tak dal. Samozrejme aspon za nejake DVD a cas.
A kto za to oficialne platil to za urcity poplatok neda.(ked si to raz zaplatil)

-
- Sběrač informací
Pletieš Esi 1.0 a Esi 2.0.
Na Esi 1.0 existujú generátory, ktoré dávajú viac či menej správne kľúče - rozdiely sú najmä v korektnom odblokovaní diagnostických modulov, na informačné databázy môžeš bez problémov použiť generátry, ktoré sa bežne váľajú po nete.
Posledná verzia Esi 1.0, v ktorej boli všetky funkcie, je 2013/3.
Ak ti stačí, tak si ju stiahni z netu a nainštaluj (na vlastnú zodpovednosť)
Od 2014/1 boli niektoré moduly presunuté do Esi 2.0 a niektoré ostali v Esi 1.0. Diagnostika, Mechanika a SIS/CAS sa presunuli do Esi 2.0. Náhradné diely ostali v ESI 1.0.
Esi 1.0 aj v najnovšej verzii 2016/1 sa dá stále odblokovať generátorom, ale máš tam len náhradné diely.
Esi 2.0 sa dá odblokovať iba oficiálne, online a za poplatok.
Niektorí to robia tak, že si kúpia licenciu v poslednom kvartáli roka a zaplatia pomernú cenu (za každý načatý mesiac = 1/12 plnej ročnej licencie).
Vzápätí na to licenciu vypovedia. Licencia sa musí vypovedať 12 týždňov pred jej uplynutím.
Potom si urobia zálohu systému a po uplynutí platnosti licencie (vždy trvá do konca marca nasledujúceho roka) si nastavia dátum na PC naspäť a obnovia systém zo zálohy.
Ak si pozorne čítal až sem, tak už vieš, že nijaký crack ani generátor na Esi 2.0 neexistuje - vždy ide o oficiálnu licenciu, viazanú na konkrétny PC, kde sa aktivovala. Preto sa nedá "posunúť", ako si napísal.
Na Esi 1.0 existujú generátory, ktoré dávajú viac či menej správne kľúče - rozdiely sú najmä v korektnom odblokovaní diagnostických modulov, na informačné databázy môžeš bez problémov použiť generátry, ktoré sa bežne váľajú po nete.
Od 2014/1 boli niektoré moduly presunuté do Esi 2.0 a niektoré ostali v Esi 1.0. Diagnostika, Mechanika a SIS/CAS sa presunuli do Esi 2.0. Náhradné diely ostali v ESI 1.0.
Esi 1.0 aj v najnovšej verzii 2016/1 sa dá stále odblokovať generátorom, ale máš tam len náhradné diely.
Niektorí to robia tak, že si kúpia licenciu v poslednom kvartáli roka a zaplatia pomernú cenu (za každý načatý mesiac = 1/12 plnej ročnej licencie).
Vzápätí na to licenciu vypovedia. Licencia sa musí vypovedať 12 týždňov pred jej uplynutím.
Potom si urobia zálohu systému a po uplynutí platnosti licencie (vždy trvá do konca marca nasledujúceho roka) si nastavia dátum na PC naspäť a obnovia systém zo zálohy.
Ak si pozorne čítal až sem, tak už vieš, že nijaký crack ani generátor na Esi 2.0 neexistuje - vždy ide o oficiálnu licenciu, viazanú na konkrétny PC, kde sa aktivovala. Preto sa nedá "posunúť", ako si napísal.
-
- Sběrač informací
Kolega jasne pisal ze boschu nic neplatil a ma to neobmedzene. Vyzsie uvedene esi 1 alebo 2 a formy fungovania nevylucujemjoe píše:Pletieš Esi 1.0 a Esi 2.0.
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
A komu si potom platil ked nie boschu?kohucik16 píše:"posunúť" sa to da jedine tak ze to predam aj s nootbukoma ja som nepovedal ze to mam zadarmo ja som tiez platil ak nieco take chces par stovak eur si mozes nachystat zadarmo sa k tomu nedostanes
Ludia tu pisu aj o esi 1 ako sa da lahko stiahnut a zfunkcnit, kolko sa toho vala na nete ale pripadne aj ako vidim 3/2015. No to som zvedavi co s toho bude.
Musim podotknut ze na diagnotiku mi to netreba.!!!
-
- Sběrač informací
-
- Sběrač informací
A mňa dojíma, ako tu štekáš a vyskakuješ, namiesto aby si použil tlačidlo Hľadať.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=114194
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=114194