Turbo ti nenatlačí čo má a v chipe nie su upravene limitery na naftu poriadne. Inak v 1300 rpm pýtať 18xx mbar a od 1500 51 mg do 2000 a potom dole
tým som chcel povedať že to nie je pôvodný obsah ecu
Audi A3 8P S-LINE, 2.0 TDI BKD, chip, EGR OFF + hot start fix spravený mnou cca 12x kW
Audi A4 B6, 1.9 TDI 96kw AVF, Launch control + chip spravený mnou 110 kW+
VW Transporter T5 LR, 1.9 TDI, chip
Audi S2 Avant ABY
Škoda 100L - celková renovácia
Mohl by si mi to prosím více vysvětlit? Takže je jasné, že si s tím někdo amatérsky hrál a nechodí to tak, jak by mělo Jinak teď jsem vyndal odpor na váze vzduchu, co ho tam někdo dal přede mnou. Přijde mi, že to jede lépe. Udělám ještě jeden log. Pro info, jak správně ho udělat?
To si myslim je zbytecne. Zajed za nekym kdo ti ji hodi do rychtyku a naladi ti to. Otazky proc, jak, kde jsou pouze informativni, ale auto ti neopravi. Jak udelat log heer: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8825
Ok...No doladit to je poslední věc... Ještě bych chtěl S764 nebo PP764 a pak doladit Jinak dnes jsem ladil předvstřik, protože jsem měnil čerpadlo, a někde jsem se tu na foru dočetl, že je lepší mít hodnotu místo 50-55 kolem 65-70, že to líp jede. Tak jsem to tak dal ale auto trošku poškubává. Takže zítra to dám na ty hodnoty, které mají být
Turbo tlaci v priemere o 0.2 - 0.3 B menej, vaha vzduchu ukazuje 90 - 100 mg menej, ale to skor pripisujem nespravnemu tlaku turba, 4.460 V na cerpadle v serii, neviem neviem..
Urcite s tym niekto nieco robil, no je to jeden velky nepodarok
Tak dnes jsem dal původní plastovou jednotku a udělal log, mohli byste ho prosím zkouknout? Přijde mi, že auto nejede tak, jako s tou "upravenou" ale zase v nižších necuká. Kdyby v nízkých otáčkách necukalo, nechal bych tam hliníkovou. Neví někdo, jak na to cukání? Jedině upravit mapu asi co?
ani vserii turbo netlaci kolko ma, turbo von a skontroluj klapku na wastegate ci nieje zaseknuta, pripadne popraskany vyfukovy housing kolo klapky.
Nastavenie tiahla, cast 8. http://www.safarisnorkel.com/turbo/guid ... e_new.html
daj si to do poriadku v serii a potom ries cip. Ak budes chciet, viem upravit aj plastovu aj hlinikovu ECU.