Výduť na pneumatice

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Pája 19
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pája 19 »

Na dálnici ve 150ti kmh mi bouchla zadní a ani to nebylo cejtit. Horší, když se to stane někde v zatáčce.
Oct asv 2000, DieselPower
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

mě to z toho obrázku nepřijde tak zlý..
jinak jsem jednou reklamoval pneu co "zboulovitěla" a bez problémů dali novou...nikdo nezkoumal co,kde,jak,proč, ale to byla firma kde bereme léta, tak to spíš bude tím..
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

Do 6 měsíců od koupi ti oni musí prokázat že vadu jsi způsobil ty.jinak se to bere že vada již byla při koupi. Tvrzení že jsi projel vymol nestačí. Pokud se vejdes do pul roku tak reklamu.jinak kup novou a tuhle závod.
JHBullit
Přispěvovatel

Příspěvek od JHBullit »

dal bych ji dozadu a neresil bych jezdim takhle uz pres 3 roky a nic to nedela
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

MarfyE34 píše:Stalo se mě to na Vredestein Sportrac 5 v rozměru 205/55 R16 91V. Samozřejmě z internetu (LOL) ale ten eshop dal k objednávce právě to pojištění zdarma, čili zřejmě asi vědí proč ...... ( každý ať si to vyloží po svém )
kdyby jsi viděl jak sem jezdí gumy naskládaný v kontejnerech tak už se nedivíš ;)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
prka
Aktivista

Příspěvek od prka »

Také bych se pokoušel o reklamaci. Určitě bych na ni nejezdil, zejména když si nejsi vědom nějakého "násilí" na ní. Kamarád měl podobnou bouličku, dal pneumatiku jako rezervu a ona sama po několika letech praskla.
Octavia I 1.9TDI 81Kw AHF r.v.2000
Octávia I 1,9TDI ASV r.v. 2003 chip
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

to iste mam na gume uz cca 3 roky a ziaden problem neni.
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Jasné bude plakať len ten čo mu strelila pneumatika a podla fotky to nevyzerá až tak stašné jazdil som už aj na vačsej bubline a nič daj ju na zadnú napravu a jazdi až kým zjazdiš na nej dezen :-D :-D :-D :-D
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

ono praskla mi uz aj guma na ktorej ziadna takato bublina nebola . cize ked ma prasknut praskne aj guma o ktorej si myslis ze je v dobrom stave.
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Kolký na to prídu až ked prezuváju kolesá a daktorí ani vtedy ked pukel je z vnutornéj strany kolesa ani to vodič nezbadá a ruku na srdce kolký sa zohnú pod auto a kontrolujú to ako často?Auto od spodu vidia len ked je porucha a už je v servise na zdviháku :-D :-D :-D :-D (rofl)
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

je to tak. takze ja by som ju dal na zadnu napravu a vklude jazdil .
Jelito
Přispěvovatel

Příspěvek od Jelito »

Já jsem našel o dost větší bouli na vnitřní straně pneumatiky při přezouvání kol. Byla tam kdoví jak dlouho. Pokud nejsi závodník a nejezdíš ve vytíženém autě tak bych to možná na zadní nápravě riskl. Každopádně já koupil novou, ale jak říkám, já měl tu bouli větší a bylo to už na dosti starých pneu, takže asi tak. :)
Nikdo ti tady nedá záruku že ti to nemůže prasknout, to může i guma bez vady. V první řadě bych zkusil reklamovat- pokud ta guma teda není těsně před koncem záruky.
Vw caddy 1,9 Tdi 77 kw BLS 06
MarfyE34
Přispěvovatel

Příspěvek od MarfyE34 »

Mě se boulička na pneumatice udělala na levé zadní pneu na vnitřní straně a poznal jsem to na Octě tak , že celé auto od určité rychlosti nepříjemně vibrovalo, tak jako u nevyváženého kola, tak jsem sundaval jednotlivá kola a hledal problém a našel bouličku. Každý jsme jinak náročný na stav vozu a já dost, proto jsem to ihned řešil. Každý svého štěstí strůjce, jak se říká. ;)
Leon ST FR CUNA 135 kW DSG 237 000 km FR = Furt Rozbitý
E39 530d M57D30 384 000 km
Ex Bora Variant ASZ 513 000 km :roll:

https://imgur.com/FesKPdz
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Bouli ihned resit a pneu zahodit, riskujete dost.
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

lt.kubosh píše: A k tý reklamaci. Reklamovat! Odvolat se! Pokud máš čistý svědomí ohledně děr atd, tak hrozit, že to rozmázneš na soc. sítích. Tohle stáhnutí vocasu mezi nohy je špatně. Zboží je tady předražené a záruka nedobytná. Dát jim pokouřit!
na tohle totiž pojistovny spolehaji ze se na to clovek vysere a nebude si delat starosti a koupi radsi sám novou gumu. A takhle je to se vsim...bouzel.....
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“