Renault Scénic nestartuje !!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Jenže než povolíš ty dva šroubky musíš sundat kompletně to plastové sací potrubí, protože ta lišta i vstřikovače jsou pod tím. Dnes jsem měnil nápravnici na Bravě, ale zítra se do toho pustím. Myslím, že by to tím i mohlo být, protože když vytáhnu svíčky jsou suché.slovacek.milos píše:ale de to dva šroubky,kaad píše:K liště je přístup jak do prdele, ale zkusím to. Díky.
vstřiky stříknu silikonem zateče na gumky a zahýbeš a je venku
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
-
- Aktivista
kurna kaad tam se dostaneš a sací potrubí eeee zapni mozek a oči nechcu ti kecat ale lištu u tohoto motoru jsem tasilkaad píše:Jenže než povolíš ty dva šroubky musíš sundat kompletně to plastové sací potrubí, protože ta lišta i vstřikovače jsou pod tím. Dnes jsem měnil nápravnici na Bravě, ale zítra se do toho pustím. Myslím, že by to tím i mohlo být, protože když vytáhnu svíčky jsou suché.slovacek.milos píše:ale de to dva šroubky,kaad píše:K liště je přístup jak do prdele, ale zkusím to. Díky.
vstřiky stříknu silikonem zateče na gumky a zahýbeš a je venku
-
- Aktivista
Takže pánové: vyhodil jsem palivovou lištu a při startu fachčil pouze jeden vstřikovač. Ostatní byly zatvrdlé. Teť už jedou všechny, ale problém je ten, že motor ani neštěkne a navíc když vytáhnu svíčky jsou mokré, což předtím nebyly. je to logické, protože tam nešel benzín. Venku jiskru dávají všechny čtyři, ale podle mně pod tlakem ve válci prostě jiskra nejde. Zkoušel jsem i dát nové ovšem žádná změna. Jo a při startu diagnostika ukazuje 253ot/min, takže z čidlem otáček problém nebude. Kdyby neměla každá svíčka svou cívku bylo by to jasné, ale aby odešly všechny čtyři to je blbost. Jinak musím konstatovat, že fanoši jsou fakt gumáci. Zajímalo by mně kolik berou v Renaultu za výměnu vzduchového filtru, protože než se k němu dostanou je půl dne v prdeli.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
-
- Aktivista
dej druhé svíčky pak to pojede, je to normální že ti hážou jiskru a ve válci se nic nekoná je tam fajrat který jiskru znemožnuje, očistit se nedá ocelákem jedině ultrazvuk nebo autogen
a nezapomen na ten vif rozchodí ty vstřiky
já ti měl jednou malér se svíčkama
vypucoval jsem je ocelákem a nic až jsem spiČky vYtočil v molitanu protože jsem neměl hadru motor chytl, co to byl za sajrajt nevím, jestli je to palivem nebo čím, ale stalo se mi to víckrát
dám trošku starline čistitč motorů a ultrazvuk a ok
a nezapomen na ten vif rozchodí ty vstřiky
já ti měl jednou malér se svíčkama

dám trošku starline čistitč motorů a ultrazvuk a ok
-
- Aktivista
borec zesplzně na dovelené ve strážnici a tento vergl přivezli na odtahovce z kempu že to neštěkne, majitel první majitel koupeno v čr se divil ukazoval mi servisku jak má všechno v pořádkukaad píše:Jinak musím konstatovat, že fanoši jsou fakt gumáci. Zajímalo by mně kolik berou v Renaultu za výměnu vzduchového filtru, protože než se k němu dostanou je půl dne v prdeli.
vytáhl jsem vzduchový filtr made in francice a

-
- Aktivista