Zamknu octavii II a zachvili se odemkne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
s největší pravděpodobností máš KO dveřní jednotku je spoučástí motorku stahovačky, podle čísla sehnad druhou a správně nakodovat,
jestli to číslo jednotky je přesně spolujezdcova to taky nevím, zakrněl jsem u octy I a na II nemám ani schéma, chybí mi kalkulačka na kody, znalosti atd, zatím co chodí ke mě tak stahovačky, centrál pojistka, to ostatní spravit umím tak, že vím komu to zavézt
jestli to číslo jednotky je přesně spolujezdcova to taky nevím, zakrněl jsem u octy I a na II nemám ani schéma, chybí mi kalkulačka na kody, znalosti atd, zatím co chodí ke mě tak stahovačky, centrál pojistka, to ostatní spravit umím tak, že vím komu to zavézt
Ty pííííííííí..... ta jednotka stojí cca 7tis.
Kabeláž jsem zkontroloval u pantů, neboj. I všechny průchodky až k zámku a OK. Je to divný, že tomu tak ,,jebe,,. A teď jsem zjistil, že když zamknu dvakrát za sebou tak se taky neodemče... ale pokud je to i odemčený tak si zamyká a odemyká jak se mu zachce, bliká to jak vánoční stromeček furt dokola v nějakých intervalech. Dokonce jsem nabil i baterii jestli tam není nějaký podpětí nebo tak a nic :/ Fakt už nevím a 7tis je pálka když nevím na 100%, že je K.O

-
- Aktivista
z levnější varianty všechno vymazat a znova překodovatnebo nechat to auto vyspat,
stalo se mi že třeba řj KO napsal jsem na ni ko a jeb sní do regálu
za dva roky přišla vhod a jestli neumřela fachčí dodnes
měsíc zpět jsem měl koktu ta vybíjela baterku
velmi zajímavý tah byl že nějaká řj čeká na odpověd, pomazal jsem párktát závady, zamykal auto a vše je ok,
nebo nedávno pašílk kvůli brzdám nenastartuiješ motor ani neštěkne, musíš sprovoznit brzdiče, aspon aby o nich řj motoru věděla
past vedle pasti ty p....
stalo se mi že třeba řj KO napsal jsem na ni ko a jeb sní do regálu
za dva roky přišla vhod a jestli neumřela fachčí dodnes
měsíc zpět jsem měl koktu ta vybíjela baterku
velmi zajímavý tah byl že nějaká řj čeká na odpověd, pomazal jsem párktát závady, zamykal auto a vše je ok,
nebo nedávno pašílk kvůli brzdám nenastartuiješ motor ani neštěkne, musíš sprovoznit brzdiče, aspon aby o nich řj motoru věděla
past vedle pasti ty p....

Jednotku jsem vymenil za stejnou podle cisla akorat vw. Nakodoval jsem to podle stare, ale kdyz dam sklopeni zrcatek pri parkovani. Tak se jedno sklopi a druhe odklopi. Prepnu a udela to zase naopak. Ale spravne dle vypinace je ridicovo. Co ted?
Jinak vse funguje v poradku a auto se uz neodemyka
ale s jednim sklopenym zrcatkem se jezdit opravdu neda.
Jinak vse funguje v poradku a auto se uz neodemyka

-
- Aktivista
-
- Aktivista