mám pocit, že na škoda forum to bylo i fotkama. Já tenkrát udělal pokus, že jsem vzal hrotovou pájku a ty hroty v konektoru nahřál. Asi týden to fungovalo a pak stejná chyba. tak mě čeká výměna

jen pro úplnost jedná se konektor motorku pumpy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dnes jsem zkoušel a abs nefunguje na štěrku........hansdob píše:no tak asi KO jednotka nebo uhlíky v motoru. Jen tak když to vezmeš na trávu rozjedeš zabrzdíš jde ABS nebo ne??
díky, mrknu na škodaforum, jen pro vysvětlení, celý modul se skládá dejme tomu ze 3 částí. Spodní část je jednotka, pak je hliníková kostka rozdělovací a na vrchu ten válec je motor s uhlíkama?? co do něj jdou ty dva dráty? protože nerozumím té poslední větě....díkyskalka200 píše:Jardo je to špatné letování konektoru v řídící jednotce. já to mám taky .
mám pocit, že na škoda forum to bylo i fotkama. Já tenkrát udělal pokus, že jsem vzal hrotovou pájku a ty hroty v konektoru nahřál. Asi týden to fungovalo a pak stejná chyba. tak mě čeká výměna
jen pro úplnost jedná se konektor motorku pumpy
jj, ten jsem měl taky rozdělaný a vypadá čistě.No dál už se v tom hrabat nebudu, snad jen nevíš, zda se dá v klidu vyměnit pouze jednotka či je třeba shánět celý kus? Jak to budeš řešit ty?? Jinak díky....skalka200 píše:Musíš nejprve odpojit ten hlavní (černý dlouhý) konektor na jednotce ABS a teprve po odendání je přístup k tomu dvojpinovému co napájí motor té pumpy
Z autodat mám plánek, kdy s abs souvisí pouze 2x 30A nožová pojistka u baterky a pak snad 2x pojistka v pojistkovce(5-10A) .Tak ještě pořádně zkouknu ty plechové pojistky....vwysi píše:Tohle sem resil na fabii. A byla spatna pojiska na baterce jak psal Ladas, Ale ne ty nozovy 30, ale ta plechova sroubovaci... A na prvni pohled nevypadala spatne a jak sem povolil maticky tak se rozpadla