to nieje klamstvo ale funkcna vec. ta druha sonda nepise ziadne zavady a auto sa sprava ako euro 2 s 1 sondou. mam to tak uz asi 25000 km na RS4 a funguje to na 100 percentcupra píše:tak ten kat by som tam určite nedal...ušetreny kopec penazi...už len majstra,čo to vie oklamat.BH motor píše:zadnu sondu nieje problem vyradit z cinnosti a prejst na system EU2 bez spatnej kontroly cinnosti katalyzatora. Vsetky ostatne funkcie zostanu zachovane. metalicky kat trebars HJS motorsport je tiez velmi dobre riesenie, jeho vykonova strata je asi 1kw na motore 1,8t AUQ a vykonova strata originalu je asi 7 kw. /merane na brzde/. Cena metalkatu je niekde okolo 1000 eur a pouzity sa da zohnat okolo 500 eur.
OT:Katalyzator u benzína, prosim o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
BH ja som ta len v tom predchadzajucom prispevku pochvalil,zle si si to vysvetlil...BH motor píše:to nieje klamstvo ale funkcna vec. ta druha sonda nepise ziadne zavady a auto sa sprava ako euro 2 s 1 sondou. mam to tak uz asi 25000 km na RS4 a funguje to na 100 percentcupra píše:tak ten kat by som tam určite nedal...ušetreny kopec penazi...už len majstra,čo to vie oklamat.BH motor píše:zadnu sondu nieje problem vyradit z cinnosti a prejst na system EU2 bez spatnej kontroly cinnosti katalyzatora. Vsetky ostatne funkcie zostanu zachovane. metalicky kat trebars HJS motorsport je tiez velmi dobre riesenie, jeho vykonova strata je asi 1kw na motore 1,8t AUQ a vykonova strata originalu je asi 7 kw. /merane na brzde/. Cena metalkatu je niekde okolo 1000 eur a pouzity sa da zohnat okolo 500 eur.
for gets:chip od BH(alebo firmy čo to umi)s odstanenim katakom okolo 10- 15 tis(plus tipujem okolo 40 HP)alebo s katom 30 HP za tie iste penize od inej firmy čo to nevi...
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm