lepidlo na střeše - prosim o pomoc

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

passion
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od passion »

Skus roztok čo sa používa na dezifenkciu pokožky pred podaním injekcie. Asi benzenalkohol alebo tak nejak. Kúpiš to v lekárni. Idú s tým perfektne dole lepidlá po samolepkách. Možno to pôjde aj na toto.
favo
blázen

Příspěvek od favo »

slovacek.milos píše:
1M píše:S tím odstraňovačem na asfalt bacha, kolega se s tím pokoušel sundat pryskyřici, co na něj napadala z borovice. Pryskyřice pryč, ale lak zničenej. Nosí brýle, tak si poničil asi 8 míst, než si toho všiml. Teď řeší rozleštění - nový Mitsubishi ASX. Takže nejdřív bych to zkusil někde, kde to nebude kdyžtak vidět.
ten odsttranovaš na asfalt používám běžně a nikdy to lak nepoškodilo (LOL) (LOL)
Problém je ta pryskyřice, před pár roky mi na auto ze stromu pod kterým jsem stál ukápla solidní kapka pryskyřice, ale bohužel pro mě jsem si toho všimnul až po pár dnech a tak to tam pěkně zaschlo. Sundat dolů se mi jí povedlo, ale v laku zůstal krásný otisk, který nechce jít dolů.
Rozleštit jsem to nezkoušel, je mi to tak nějak fuk.
Stejně kdybych to náhodou rozleštil tak že to nebude poznat, tak některý z mích kreténských sousedů mi ty dveře v zápětí odře, jako pokaždé když byly některý přelakovány. Pěkný vydržely sotva tři dny.

Jinak třeba na lepidlo po foliích na okna používám ředidlo S6006 a jde to celkem pěkně. Jde s tím i lepidlo po závažích na liťácích, ale chce to víc trpělivosti.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

folie sundavám horkou vodou.
polejt rovnou z konvice.pokud se dobře pamatuju tak i zbytky lepidla se krásně zdrcnou a leze to dolu samo.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

JENDA T4 píše:folie sundavám horkou vodou.
polejt rovnou z konvice.pokud se dobře pamatuju tak i zbytky lepidla se krásně zdrcnou a leze to dolu samo.
fakt ?? to musím někdy prubnout teda
co třeba zbytky po oboustranné lepící pásce co jsou na ní lišty na dveřích ?
Tuhle jsem u toho málem přišel o nervy...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše:
JENDA T4 píše:?
já nastartoval tu starou vabku kdysi, tu komunistickou, pára jak prase karoserie se prohýbala v některých místech ale nic jsem z toho nedostal

ty pásky to taky dám namočenou hadru 63OO na to linoleum pak stabilizuji páskou a trámkama potřebé délky, ředidlo to rozežere a pak to strhnu silikonovou stěrkou jhinak je to fakt na prášky drží to jak svině a jak tě chytne nerv zajedeš do laku
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

s jednou rychlovarnou konvidcí,jeden člověk komplet polep z auta za hodinu dole.

folie z oken taky super.lepidlo se sežmolkuje a houbičkou dolu.

na 3m oboustranku funguje dobře gumovej kotouč do vrtačky.běžně prodávaj v autolak potřebách.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

JENDA T4 píše:s jednou rychlovarnou konvidcí,jeden člověk komplet polep z auta za hodinu dole.

folie z oken taky super.lepidlo se sežmolkuje a houbičkou dolu.

na 3m oboustranku funguje dobře gumovej kotouč do vrtačky.běžně prodávaj v autolak potřebách.
zkusím
Martenz
Nováček

Příspěvek od Martenz »

roman1648 píše:
JENDA T4 píše:folie sundavám horkou vodou.
fakt ?? to musím někdy prubnout teda
co třeba zbytky po oboustranné lepící pásce co jsou na ní lišty na dveřích ?
Na oboustranou pásku prodávaj gumovací kolečko, jak jsi psal také jsem málem přišel o nervy..pak otázka u prodejce barev a je to. Stojí 150 a je na dlouho. Dává se do vrtačky a dveře máš za 2min hotové :P
Jirka84
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka84 »

u nás když přijede auto na střežení fólie a zůstane lepidlo tak se pouziva benzin a plastova škrabka. polej střechu s lepidla se udělá takové zele a škrabkou to stirej.je to nejlepší postup.nic nefungovalo lépe. jen bacha na světla.
Prodáno-Audi A3 BKD S-line kat off egr off hybrid turbosport.cz soft Dieselpower 202Ps 476 Nm snizeno 55mm
BMW E90 330D Soft Dieselpower 300Ps 650Nm DPF-OFF
morda
Sběrač informací

Příspěvek od morda »

tak panove děkuji všem za rady, lepidlo je dole, dneska jsem zkusil recept co mi poradil slovacek.milos s redidlem 6300 ikdyž ani to mi nepomohlo, ... pote jsem sahl po čisticim prostředku Real a šlo to dole, nakonec se chytlo i tempo ale podle mě hodně pomohlo to že auto stalo několik dni na slunci takže to lepidlo asi skřehlo. bohužel na laku jsou stopy po bitvě což se dalo čekat po tom všem co jsem na to lepidlo zkoušel, stopy po drhnuti, miniskrabance ktere jdou dost vidět na ostrem slunci a zblizka, to se snad časem rozleští :) kazdopadně děkuji všem za rady
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“