Ano, hlavu přebrousili - prý i kvůli samotnému tlakování.mecano píše:když jsi prvně dělal tu hlavu, nechal jsi ji přebrousit?
Touran AZV 2004 - ztrácí se voda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
-
- Nováček
Teče to do prvního válce - to bylo vidět, když se ta hlava sundala, na všech vstřicích byl nalepenej karbon, jen ten v prvním válci byl "čistej".anydraj píše:Prohlej blok. Nechat zaskrabat
Vzdy kdy buchne tesneni udelat obe strany
Hlavu zabrousit a zkontrolovat blok.
Vetsinou to dela na 3 valci, ktery je nejvic namahany teplem
od turba.
Když testovali výměník u EGR, tak napoprvé ho prý testovali studený a nenašli chybu, potom se testovala hlava, tam prý také nic nenašli, tak znovu testovali ten výměník, ale tentokrát zahřátý a tam bublal. Je to možný?
Bylo by potom možný, že i ta hlava je špatně otestovaná a skutečně je někde prasklá a teče? Když jsem ji viděl sundanou, bylo vidět že má praskliny mezi ventily - asi něco takovýho: je to jen ilustrace, nevyfotil jsem si to, to mě tenkrát bohužel nenapadlo.

Je možný, aby to tímhle neteklo?
Zkoušeli jsme to na více motorech (trhlina bloku atd..) a všude úspěch 100% ten touran byl loni a od té doby bez úniku. Ale každého věcxxPetr Kxx píše:Zkoušel jsem to automechanikovi navrhnout, ale tvářil se na to dost nevrleprej se pak zalepí chladič, radiátor ... a prostě by do toho nešel.
STIB píše:To je rada tak na ježdění kolem plotu.MirekX píše:dej tam přípravek pro utěsnění prasklin v hlavě - třeba toto - http://obchod.top-oil.cz/detail25/do-ch ... block-seal
mám s tím dobrý zkušenosti a jednoho tourana AZV jsem tím odnaučil pít vodu.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Re: Touran AZV 2004 - ztrácí se voda
Ahojte, touran 2003rok 1,9TDI PD 74KW AVQ..straca sa chladiaca kvap. dnes som to zbežne omrkol žiadne G12 ani mokre ani nakrištalizovane..ide sa robit vymena rozvodu s pumpu( pravidelna )a ešte treba vyrešit unik napada niekoho kde by to mohlo sa stracat u tohto motora ? Dakujem Vám.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo