Práce v Německu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

Já se tam neco najezdil primo do automobilek,musim s tebou vicemene souhlasit. Byt nemcinou vladnu velmi slusne,jakmile se dozvedeli ze jsem z ceske pobocky dodavatelske firmy,nekteri se divali pres prsty...
14 dni v kuse jsem byl na lince Audi A6 v Neckarsulmu na zastavbovych zkouskach,pravda ze tam moc nemcu nebylo,vesmes polaci,turci atd,ti celkem v pohode
Nemci neustale fnukali jak jsou nadreni pritom fakt delali hovno,4 prestavky za 8hodin pracovni doby,meli spotrebu tak kilo kremu na ruce a desatery rukavice aby nahodou nemel zaderecku nebo se neumazal...no des
Pak se me jeden zeptal co ta znacka Skoda,jestli to jeste existuje,no, a tim me uplne odzbrojil ( byl rok tak 2007 ) ne nekdy v praveku (rofl)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Tady jen že nekecám :

Obrázek
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dle meho skromneho nazoru nelze pausalizovat. Taky to je treba brat tak, ze dana pozice se odviji take mimo jine od schopnosti a "konfigurace" cloveka.

Vim o cloveku, ktery umi perfektne nemecky, ma vzdelani a s Nemci si sedl jako sobe rovny. Pravdou je, ze dela ve vyvoji - tam se asi nejspis moc "zakomplexovanych dementu" nedostane a lide maji trochu jinou uroven nezli nekde na montazni lince.

Ostatne, neni treba chodit daleko k podobnemu primeru: Cesi take na Vietnamce koukaji skrz prsty a utahuji si z nich. Je to dano tim, ze se citi ohrozeni protoze jsou si vedomi, ze Vietnamec ma jinou pracovni moralku a nema problem delat prescasy s cimz ma Cech nezridka problem.

Tady v HK budou do jednoho vyrobniho komplexu nabirat Vietnamce protoze nejen ze jsou levnejsi, ale i schopnejsi a maji lepsi pracovni moralku - budou mit sve prekladatele a zaplati jim i vyuku cestiny. Je to silene, ze se jim vyplati. Vemte si to: vyplati se jim poslat tam experta, ktery si overi jejich kvality, zaplatit jim transport, ubytovani, vyucovani. Co myslite, jak se k nim budou chovat jejich cesti kolegove? Myslite si, ze lip nezli jinak nezli jak psali TDItech a Roman? Jak znam Cechy tak ne.

... takze z ceho jste prekvapeni, cemu se divite? ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

U nas ve fabrice delaji bezne rumuni a polaci protoze cesi tady proste makat nechteji,ja se k nim chovam normalne protoze nehci aby se tu citili prave jako ja kdysi v Germany...
Ja jezdil resit vzdycky prijemne veci jako reklamace,kontrola aut co smrdely svolavackou atd takze jsem si peknych par pomrdu zazil i kdyz jsem za to treba vubec nemohl nebo to nemohl ovlivnit...To vis ze kluci z managementu Audi nebo VW ( o Porsche ani nemluvim ) se po ceskym kvalitackovi radi svezli a nekdy jsem mel fakt na jazyku ze uz je po valce...jinak normalni lidi na me urovni byli vetsinou v pohode
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jasny. No, ten Cech o kterem jsem mluvil tak hlavne po mesici co prisel a seznamil se s prostredim tak vyresil behem jednoho dne to, na co nebyl udajne cely team z vyvoje prijit po mesice a proto to meli ulozene v supliku ;)

A i pres toto si ho vazi a chovaji se k nemu slusne. Podle me je to proste v lidech a jejich "demonech" a komplexech.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Forest ver mi ze pracovna kazen podla ucenia Konfucia by sa ani tebe rozhodne nepacila. Staci sa pozriet co robia s nami napr. v Nosoviciah, alebo v Ziline Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“