VCDS 16.8.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Obávám se, že pokud nebude navázána licence na zaplacení, tak to i origo kabel neskousne dobře. A nebo máte jinou zkušenost s použitím softu z účtu na http://is.pc-autodiagnostika.cz/?do=loginForm-submit versus softem přímo z http://www.vag-com.cz/VAG-COM-ke-stazeni/ ? Tam teď sice 16 není, ale platí to i pro 15 či předchozí.
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Profi
Zdravim,prosim vas nema niekto plnu verziu tzv PROFI nie STANDARD lebo ja mam od fantika iba standard a na tej mi nefunguje dlha kalkulacka v anglickej sice dlha kalkulacka je ale tej ja bohuzial nerozumiem.Predchadzajucu verziu co som mal 15.7.3 tak tam dlha kalkulacka bola.
Dakujem pekne za ochotu.
Dakujem pekne za ochotu.
-
- Nováček
-
- Aktivista
to je ta česká verze ještě neúplnější než 15.x??? Já už mam taky fw 1.96 a co jsem zatim vypozoroval, tak situace "stejná" jako u 15.x (tj. Svoboda vydává za stejnou verzi překlad, kterej má nějakejch 17tis.kódů oproti 22tis. u EN verze jak v 15.x, tak v 16.x ...)
A navíc - jestli jsem to správně pochopil - Svoboda podporuje klony od Launche, protože jsem mu dvakrát psal dotaz, co umí ta malá čtečka V+ např. ve srovnání s řadou CRP (jak je to s aktualizacema,...) a jestli existuje nějakej přehled verzí i těch schopnějších diag. od Launche, např. že mi přijde jako nepoměr rozdíl mezi x431 diagunII ("cca 15 a 15 automobilek..." ) a o pár tisíc dražší x431 PRO (přes 70 automobilek, navíc kufr s redukcema,...) a nemá zájem odpovídat... ... asi má moc práce s potíráním toho, jak se lidi vypořádávaj s jeho přístupem k překladu VCDS (aneb jak by řekl váha ... zlatej NeTech...)
Ale na jeho obhajobu (i když fakt nevim proč
) nebo možná jen pro upřesnění, musim říct, že těch 700,- je už za tu minulou aktualizaci, tahle 16.x je "zdarma" ... 
A navíc - jestli jsem to správně pochopil - Svoboda podporuje klony od Launche, protože jsem mu dvakrát psal dotaz, co umí ta malá čtečka V+ např. ve srovnání s řadou CRP (jak je to s aktualizacema,...) a jestli existuje nějakej přehled verzí i těch schopnějších diag. od Launche, např. že mi přijde jako nepoměr rozdíl mezi x431 diagunII ("cca 15 a 15 automobilek..." ) a o pár tisíc dražší x431 PRO (přes 70 automobilek, navíc kufr s redukcema,...) a nemá zájem odpovídat... ... asi má moc práce s potíráním toho, jak se lidi vypořádávaj s jeho přístupem k překladu VCDS (aneb jak by řekl váha ... zlatej NeTech...)

Ale na jeho obhajobu (i když fakt nevim proč

pašíkombi AFN B597
-
- Aktivista
Ale jen EN, CZ je 17.1.3 (pokud se nesnaží "standart" diskriminovat víc než doposud, když jako jedinou českou "novinku" někdy od dubna/od 17.1.2 jsem zaznamenal jen nabídku za 1500,- update na MAX... ) a zajímalo by mě, co přibylo oproti 17.1.2, když např. počet kódů je stále 17814 ...
pašíkombi AFN B597