Sportovní podvozek- Fabia RS

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

borecpicko
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od borecpicko »

Tak asi jako špína nejezdím (noteeth) , ale asi půjdu do HP a včera jsem koukal taky na zadní stabilizátor.
dusantdirs
Přispěvovatel

Příspěvek od dusantdirs »

jo,to je samozřejmost,to bych taky udelal..at se ti daří..pak napiš poznatek,aspon se odrazim..
Škoda Fabia RS - 201 ps , TSA 220 Turbosport,Firad,HDS,Kat ON,EGR ON,Downpipe Marena tdi,Soft TDIFUN
borecpicko
Nováček

Příspěvek od borecpicko »

Jasně napíšu.. :) když si vzpomenu :D
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Ladas píše:HP maj výhodu že je za pár kaček necháš opravit nebo přitvrdit což u jiných je trošku problém.....
A nebo ke konci záruky úplně zadarmo.
Ale už jsem slyšel kritiku že se zhoršili.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od Rouballik »

dusantdirs píše:taky sem premýšlel nad ap (cenově a popisem),ale mechanik xxxx mě odradil,že budu skákat jak koza
Doporuč mechanikovi, aby se vzdělal a přečetl si servisní příručku výrobce vozidla. Pak možná pochopí, že sportovní podvozky při povolení silentbloků a výměně tyček neskáčou. To je jen výsledek špatné montáže niž jiného.Sepisoval jsem to tady v tématu - dělaj si to lidi sami.
favo píše:A nebo ke konci záruky úplně zadarmo.
Ale už jsem slyšel kritiku že se zhoršili.
Nezhoršili. Jsou to jen další bludy lidí co ty podvozky nikdy nevozili.
Naposledy upravil(a) Rouballik dne 20 lis 2018, 15:20, celkem upraveno 1 x.
ZZZzzzzZZZZzzzzzzZZZZZ
dusantdirs
Přispěvovatel

sorry jako :D ,ale určitě hp sporting bude na vyšší úrovni jak ap. ... sám už mám hp na autě a je to sakra mazec,nesrovnatelné s originálem... super jízda,jak malá motokára. až na naše české cesty... a to že ap mají poloviční cenu,snad taky uvádí hlavu k zamyšlení,čím to as bude... (hm)
Škoda Fabia RS - 201 ps , TSA 220 Turbosport,Firad,HDS,Kat ON,EGR ON,Downpipe Marena tdi,Soft TDIFUN
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Tak za sebe mohu napsat, že na Bilsteinech B6 mám najeto 100 000 km a krom toho, že přední už začínají reznout, tak nikde nic neteče a stále fungují.

Bohužel je nemůžu srovnat s HP, protože ty jsem jezdil jen na fáčku a feldě a proti nim je Golf vyžraný těžký prase, ale jezdí se snimi dobře.
Momentálně už sonduji co by mě stály B8 a nebo půjdu do HP, ještě uvidím.
AP si nemůžu dovolit, potřebuji funkční auto a né abych co měsíc řešil vyteklý tlumič.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
dusantdirs
Přispěvovatel

ono né nadarmo se říká,že za určité věci je lepší připlatit.. sám už si v tom sem jistý.. ale každý at dělá podle sebe.. :o
Rouballik
Přispěvovatel

Příspěvek od Rouballik »

dusantdirs píše:sorry jako :D ,ale určitě hp sporting bude na vyšší úrovni jak ap. ... sám už mám hp na autě a je to sakra mazec,nesrovnatelné s originálem... super jízda,jak malá motokára. až na naše české cesty... a to že ap mají poloviční cenu,snad taky uvádí hlavu k zamyšlení,čím to as bude... (hm)

To nikdo neříká, ale mohu říct že mám už nějakou zkušenost po více jak stovce montovaných podvozcích.. Úplně ignorujme stavíky. To je kategorie sama pro sebe.

Moje reálná zkušenost:
Když nasadíš pevný TATechnix: https://tatechnix.cz/43814-sportovni-po ... 39544.html a následně http://www.escape6.cz/sada-pruzin-a-tlu ... -id201090/

Tak ti 99% lidí řekne, že ten rozdíl co cítí nestojí 13 000 Kč.
A zkušenost druhá je to, že když do toho srovnání hodíš AP: https://vwshop.cz/69510-sportovni-podvo ... werke.html
Tak to ty lidi mají velký problém poznat s H&R...

Samozřejmě úplně ignoruju lidi co maj v RSku 250 koní atd.. Myslím normální lidi co se rozhodujou snižovat a nezávoděj na okruhách.. Máme na dílně takový erární podvozky a když se člověk nemůže rozhodnout tak mu to tam klidně dáme na ozkus.. Ty reálný zkušenosti jsou takový co píšu..

Neříkám že H&R je špatný. Je to to nejlepší, ale nikdo ti za to nechce zaplatit, když si to reálně zkusí... Lidem se do toho motaj zkušenost s různejma kolama a lulanama co si nepovolej silentbloky a nebo nepoznat stavík od pevnýho
ZZZzzzzZZZZzzzzzzZZZZZ
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“