Superb II ABS+ESP

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

octaviask
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od octaviask »

toto bude chlapi soft chyba v jednotke..mozete skusat co chcete.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Jirka.
Aktivista

Příspěvek od Jirka. »

octaviask píše:toto bude chlapi soft chyba v jednotke..mozete skusat co chcete.
V tom případě co jsem to řešil já to byla HW chyba. Vyzkoušet to může...
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

Řešíte něco, co je už dávno vyřešené...Jen si nechcete nechat říct...Tak se trap !!! Dám na Tvou radu...
To je situace!
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

kriste pane to tam nemate dookola nikoho co by vam flashol jednotku odisom?
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
keras
Sběrač informací

Příspěvek od keras »

Pokud by to bylo az tak jednoduche tak je to urcite 1 moznost. Bohuzel na tohle zrejme nikoho nezname :( Kdyz zavolam do skody, krouti se jak hadi a vysledek jsem psal. Vi nekdo Vysocina, Jihlava, Pelhrimov, Jindr. Hradec...atd? Dekuji
P.S. Co brouk z Telce?
fialamala
Přispěvovatel

Příspěvek od fialamala »

DIAGNOSTIK píše:Co to máš za blbé postupy? Prvně aktualizovat soft!! Zajed si do škodovky. Nebo tomu brání Tvé EGO ? Nechat si něco udělat?Teprve poté můžeš laborovat. Těch softů bylo přehráno docela dost. A stačilo to ! Ale nebráním Ti, pokud si chceš vydělat a zbytečně investovat, tak se do toho klidně pust. Takové mám nejraději, co rozjebou jednotku a pak se to musí dávat dohromady...A že jich je...
Víš od čeho jsou takové fofa???Aby si člověk když má problém, mohl přečíst nebo se zeptat na radu ohledně toho problému.Dokonce jsou tady i takový kteří ten problém i vyřeší třeba i přehráním softu.
Pokud by jsem všichni řešili problém typu "Zajed si do škodovky"tak tohle a jiná podobná fora pozbývájí účelu. (LOL)
keras
Sběrač informací

Příspěvek od keras »

Dekuji za podporu ;)
Kdyby si ten clovek aspon napsal bydliste!!! Treba by s odisem pomohl kdyz tomu tak rozumi... Takhle vim prd.

Jeste me napadlo koupit misto hex-can (jeste ho sam nemam) primo odis. Stoji to jen 2x tolik. Ale asi to nebude tak jednoduche ze? Potrebuji latest FW do toho ABS a to jen tak na netu asi nestahnu co? :D
Diky, vazim si toho ze se snazite pomoct!!!

OT: Ja skodu nikdy nechtel, mel jsem pred tim takovou pelesarnu s picou, ale v supovi je jizda bozi!!! Mista hodne.
A i lide zde na foru jsou pohodovi. Treba na neco prijdem. Dik
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

nie nie..to treba vediet..a nie kazdy co ma odis to vie ;)
keras
Sběrač informací

Příspěvek od keras »

No je mi to jasne :) Bohuzel tady v okoli na to nikoho neznam. Ted jsem to zjistoval.
Jeste pry taky snimac pricneho zrychleni... Nekdy je ve sloupku, nekdy pod volantem, nekdy jinde. Nevite kde ho ma SII???

Edit: Jeste zajimave zjisteni. Kdyz vyndam malou pojistku 30A pod haubnou, tak samotne ABS funguje bez problemu. Vypadava to jen ve smyku...
Jenze ta pojistka je na sterace!!!! :D
Prisel jsem na to nahodou...
Je to jako by tam nejak haprovala elektrika :roll:
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

snimace by ukazala diagnostika ;)
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

Pro tuhle závadu bylo vydáno AS- aktualizace soft. Ráno dovezu do značkového, půjdu do práce, odpoledne vyzvednu. V čem je problém? Cena podle ceníku, neměla by být větší, než 500 Kč. Tohle Ti nikdo v garáži ODISEM neudělá, pokud je bez licencovaného programu. Pokud se i přesto bude snažit, může dojít k něčemu horšímu.
Keras- podle toho, jak píšeš, bych řekl, že je Tvé auto nepolíbené značkovým servisem. To neděláš dobře, Bohouši...víš, kolik proběhlo aktualizací jednotek kvůli takovým závadám? Vše bylo zdarma, jen to chtělo tam přijet. A stačilo třeba přijet na blbou jarní prohlídku. Ono jim to už při sepsání zakázky případně vyhodí takovou věc z PC.
To je situace!
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

DIAGNOSTIK píše:Pro tuhle závadu bylo vydáno AS- aktualizace soft. Ráno dovezu do značkového, půjdu do práce, odpoledne vyzvednu. V čem je problém? Cena podle ceníku, neměla by být větší, než 500 Kč. Tohle Ti nikdo v garáži ODISEM neudělá, pokud je bez licencovaného programu. Pokud se i přesto bude snažit, může dojít k něčemu horšímu.
Keras- podle toho, jak píšeš, bych řekl, že je Tvé auto nepolíbené značkovým servisem. To neděláš dobře, Bohouši...víš, kolik proběhlo aktualizací jednotek kvůli takovým závadám? Vše bylo zdarma, jen to chtělo tam přijet. A stačilo třeba přijet na blbou jarní prohlídku. Ono jim to už při sepsání zakázky případně vyhodí takovou věc z PC.
Ale urobi ;) aj bez erwinu...flash subory su dostupne na offline flashovanie
keras
Sběrač informací

Příspěvek od keras »

Díky...
No to auto bylo právě managerské a jezdilo jenom do škody :) :) :)
Je mu 6 let a vždy jen škoda...
Jenže jak to těm inženýrům říct??? Vždyť jsem psal, že jeden origo servis smi po blbým telefonu hned řekl co to je a jaká bude částka!!! A to jsem jim vyloženě řekl, že chci jen nahrát aktualizaci řj abs. Se mi vysmál. Ale hlavně, že po telefonu věděl co to je. No nic.
V příštím týdnu zkusím ten Pelhřimov a řeknu jim strikně co potřebuji přesně jak si psal. Uvidíme jestli se se mnou budou bavit. Ono je to vždy lidský faktor. ;)
Ahoj

Akorát je mi divný že píšeš pětikilo. Protože dle informací je jen samotná diagnostika u nich daleko dražší???
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

No nevím, myslím si, že né, jestli zrovna aktualizace jednotky ABS je Off-line pro toto auto. Tyto data se v dnešní době nevydávají, to bývávalo hodně dávno.
V AS je přímo daná hodinová sazba.
Naposledy upravil(a) DIAGNOSTIK dne 17 lis 2016, 20:45, celkem upraveno 2 x.
To je situace!
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

Pokial mas pristupy k aktualnym flash suborom dokazes flashnut jednotku offline cez odis engineering.

Ale navrhujem tak isto isto do skodovky a priamo si tam pytat flash celeho auta najlepsie....
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“