NOVON píše:kdo ví si vem to je už rok a půl bububu jak nás dostat do pasti a furt to jaksi není pravdou, navíc to nařizuje evropská únie a zkus se zeptat romana nespamy ze španělska, kluky v madarsku slovensku, polsku rakousku tam taková pičovina není,slovacek.milos píše:Tohle bude stat majitele vozu mraky penez do oprav.
navíc výrobci aut to mohou zakázat, škodovka zakázala čtení aut do roku 2000, si vem že nastartuješ felicii BMM a skočí závada helák KO tak neprojde? máš auto na plyn vyskratované vstřiky to neprojde?
celou dekru by měli nahnat co závodu o tu největší pičovinu včes, obehnat ostratým drátem včele s francem a označit cedulkou psychitatrická léčebna vstup zakázán
EGR rekapitulace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 24 pro 2016, 19:33, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
[quote="NOVON"][quote="slovacek.milos"]
nebo si vem technik stk něco přehlédne a zahájí sním řízení pokuta až 50.OOO
tak si vem v práci něco zapomeneš nebo uděláš blbě a hned budeš platit 50.000 kč, náš preziden vyleze přen národ zlitý pod obraz všude se odklání a rozkrádají miliardy a maravenčka budou honit jak cypa
nebo si vem technik stk něco přehlédne a zahájí sním řízení pokuta až 50.OOO
tak si vem v práci něco zapomeneš nebo uděláš blbě a hned budeš platit 50.000 kč, náš preziden vyleze přen národ zlitý pod obraz všude se odklání a rozkrádají miliardy a maravenčka budou honit jak cypa

Kdyz to tak ctu, zacinam mit obavy. Mam fabii 1.9 tdi atd, jelikoz jsem daval turbo z 96kw tak mi nepasovala trubka egr na svody, tak jsem to zaslepil. Kontrolka nesviti, pamet zavad je cista. Cekaji me komplikace?
Škoda Superb Combi 2010, 2.0 TDI CFGB, 4x4, POWERED BY MOTORPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Octavia Combi 2007, 2.0 TDI BKD, GT1749VB, POWERED BY DRAGPOWER
EX Škoda Fabia Combi 2005, 1.9 TDI ATD, GT1749VA, POWERED BY DRAGPOWER
-
- Aktivista
tak ono to máš jednoduché když ti napíchnou auto tak ti klidně ověří činnost egru pokud ti hodnota na váze nespadne na polovinu při otevřeném egru tak nefachčí, zatím to na stk řešit nemuseli, ted to vypydá že nic nepojedevenca.6 píše:Kdyz to tak ctu, zacinam mit obavy. Mam fabii 1.9 tdi atd, jelikoz jsem daval turbo z 96kw tak mi nepasovala trubka egr na svody, tak jsem to zaslepil. Kontrolka nesviti, pamet zavad je cista. Cekaji me komplikace?

-
- Aktivista
je to divné nejhorší že se vlastně emise neřeší tam nejde o měření emisí ale vymíšlet kokotiny které vlastně ve skutečnosti ani nic neovlivní jen takový chaoz jak tě dostat,dibarbora píše:Mate to divne s tymi stk v cz, na sk som bol v marci s bmw e91 diesel rv 2006. Technika som sa na tie rd kody a vypis zavad cez eobd pytal - vravel, ze to robia az u novsich naftovych aut rok vyroby uz nepamatam mozno od 2008.
všude kde zavedl stát neprůchodnost vedlo to jen k úplatkům, stačí se podívat po okolí co si za malé mzdy postavili celníci u hranic cz sk,
mám kamoše co byl u celníků sice si odseděl rok ale vysmátý do konce života, brali neskutečné prachy za hladké průjezdy

Ked to ma 200000km tak egr uz raz bol meneny podla mnahonza.biker píše:Určitě nový EGR a vyměnit Na tomhle motoru prostě za těch cca 200000km odejde. Cokoli jiného nemá vůbec cenu řešit. Těch 8 tis za nový, zase taková tragédie rozhodně není. Nový je navíc jiná revize a vylepšené provedení.
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave