Tady neřešíme co dělám já, ale jak překoná OTP v jednotce z vrakáče, až klientovi umrtví jednotku.
Nóó psal jsi ze z Edc 17 se můžu jít vyfotit, ja jsem téma nezakladal, takže si narážel na mě!
Jak překoná OTP už nemusí být ani můj ani tvůj problém. Je svepravnej! !!
Přečti si pořádně co píšu . "Jestli to má pro sebe na hraní "
Já jsem reagoval především na tvou poslední větu formou doplnění "Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc"
Tak nebuď vztahovačnej
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo??
Tady neřešíme co dělám já, ale jak překoná OTP v jednotce z vrakáče, až klientovi umrtví jednotku.
Nóó psal jsi ze z Edc 17 se můžu jít vyfotit, ja jsem téma nezakladal, takže si narážel na mě!
Jak překoná OTP už nemusí být ani můj ani tvůj problém. Je svepravnej! !!
Přečti si pořádně co píšu . "Jestli to má pro sebe na hraní "
Já jsem reagoval především na tvou poslední větu formou doplnění "Jestli to chceš jen pro sebe a hrát si,kup si klidně činu, jinak je to dráha hračka, když ti padne tak klidně napiš, opravím ti jí, nebo vrakac, Edc15 koupíš za 1000Kc a Edc16 cca 3000Kc"
Otazka jestli ma smysl jeste zacinat s chipovanim pokud to chces delat na urcovni tak to neni jenom o flash hw, ale i diagnostikach atd... takze zakladni kapital je ne v radu pak tisic ale desitek tisic.
Ted je lidi co upravuji sw mraky. Spise je malo lidi co umi opravit jednotku po padu, dat do kupy immo atd. Tohle je spravny smer, ale taky je to mraky zkusenosti a leta praxe.
marao píše:Otazka jestli ma smysl jeste zacinat s chipovanim pokud to chces delat na urcovni tak to neni jenom o flash hw, ale i diagnostikach atd... takze zakladni kapital je ne v radu pak tisic ale desitek tisic.
Ted je lidi co upravuji sw mraky. Spise je malo lidi co umi opravit jednotku po padu, dat do kupy immo atd. Tohle je spravny smer, ale taky je to mraky zkusenosti a leta praxe.
Trochu tě opravím, jsou to statisice až milióny ale jinak máš pravdu
marao píše:Otazka jestli ma smysl jeste zacinat s chipovanim pokud to chces delat na urcovni tak to neni jenom o flash hw, ale i diagnostikach atd... takze zakladni kapital je ne v radu pak tisic ale desitek tisic.
Trochu tě opravím, jsou to statisice až milióny ale jinak máš pravdu
Myslim, ze do 100t v cinskych produktech by to mozna zvladnul
Ďakujem za tipy, chcem to pre osobné učela študujem to, a rád by som to aj vlastnil takže začnem s tou čínou a nechcem to na čip tuning ale len na elektronicky odpojenie EGR ventilu, FAP DPF filtra, nič iné s tým aspon zatiaľ nehodlám robiť.
Fenix9555 píše:Ďakujem za tipy, chcem to pre osobné učela študujem to, a rád by som to aj vlastnil takže začnem s tou čínou a nechcem to na čip tuning ale len na elektronicky odpojenie EGR ventilu, FAP DPF filtra, nič iné s tým aspon zatiaľ nehodlám robiť.
Při dnešních kontrolach na emisích ti toto už bude skoro k ničemu. ..
Fenix9555 píše:Ďakujem za tipy, chcem to pre osobné učela študujem to, a rád by som to aj vlastnil takže začnem s tou čínou a nechcem to na čip tuning ale len na elektronicky odpojenie EGR ventilu, FAP DPF filtra, nič iné s tým aspon zatiaľ nehodlám robiť.
Při dnešních kontrolach na emisích ti toto už bude skoro k ničemu. ..