Fiat Ducato 3.0JTD Nejde palivo ke vstřikům. Prosím o radu

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

jojo to tak je 5400,- u nás chtějí ještě zálohu na vratný díl tak počítám i s tím kdyby se nepodařilo vstřik vyndat a zkurvil se
kejlic
Přispěvovatel

Příspěvek od kejlic »

geo - ano, opravdu 140 tisíc najeto, auto mám od novoty, ve 120 tisících jsem dělal komplet rozvody (30tisíc kč) originál. Zničeho nic začal mlátit řetěz jak kráva, tak se to dělalo komplet a nikdo mi nedokáže říct proč tak brzy, zřejmě vada materiálu.
Teď se posralo to čerpadlo a ty vstřiky opravdu ven normální cestou aby se nepoškodily nejdou. Sám jsem u toho byl.
Cenu mi určily ale najednou to spadlo podstatně dolů, protože si uvědomily že je to Euro 4 a tam jde udělat repas vstřikovačů. U euro 5 to prej nejde, a to mi řeklo více lidí, to samí platí u čerpadla.
Takže za repas čerpadla jsem dal 5tisíc
Vtřiky komplet 15000kč
+ Nějaká ta práce a filtr.
No jsem sloro na 30 tisících ale pořád lepsí než 100.
Bylo mi řečeno že ty vstřikovače tam prostě zarůstají a jedíně jak tomuhle předejít je po 50 tisích vyndat a namazat.
A k té naftě, Bohužel nikdo neví co se stím opravdu stalo, ale každopádně to bylo celé zalepené. Jak tomuhle předejít? Seru na ČR a budu jezdit tankovat do německa, néé, dělám si prdel.
Fakt už nevím kde mám tankovat. :D
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No a z kila je najednou tretina,nejgorsi je smrt z vydeseni a obcas neni spatny se ozvat a ne mlcky prijmout verdikt (mnohdy ne vzdy) vykutalenrho servisu (rofl)
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Hlavně že je to ok ty vstřiky nejdou asi nikdy proto ti radily kdo je vytáhne Toman jezdí hodně do značek jim to tahat a je to znát že umí.
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“