Tatra 603 - umí někdo "poladit"

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Ladas píše:no jasně ale aby šla 603 "rovně" chytala na převalení a jela +nežrala i děti z chodníku musí mít naladěný oba karbece a to nejni zase taková prča protože to je historie a tolik lidí to zase nedělalo na 120 a rovný víko+ hladinku zapomeň tohle je vyšší level ;)
Ale samozřejmě, jak jsou 2 nebo 3 karboše, je to opruz. Základ je , aby byly v perfektním stavu, nejlépe nové, několikrát jsem na burze potkal prodejce, kteří je nabízeli a to nebyli nějací šmelináři, ale měli staré zásoby.,My měli tenhle karboš na M 461 a motor na něj běžel parádně. A pokud je jistota že karboše jsou O.K. jde to dobře ručně, ale v případě starých lze využít dnešních vymožeností a půjčit si podtlakové budíky z novodobých motorek a seřízení provést. Já takhle laboroval s dvěma Zenithy na MB , nové karboše nebyly a staré byly dojebané od toho, že s tím každý točil ani nevěděl proč. .. Ale základ je dobré karboše a stejné komprese u válců..Ostatní je stejné jako jinde a pořadí válců se zjistí snadno. Ale Ladasi, ty tohle jistě dobře víš... :)
nepropadat panice...
michalturbos
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od michalturbos »

Slavkov píše:Mám pocit, že "kluci" z Tatra hHstoric Teamu Brno (T805, T803) by to také měli umět...
Škoda, že jsem to nečetl dřív, teď nám Petr jezdil celou dobu na Idet Aréně 2017.
Pokud by pro tebe bylo Brno OK, tak Petr Kopečný, 604 728 959, t805@volny.cz
Odvolej se na zvukaře Pavla z Idetu.

Souhlas,Kopečný asi nejlíp...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“