Nová spojka ranovak sada a vr6 priltacak a drhne

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Batistuta
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Batistuta »

A to máš vyzkoušený,že na ten renovak pasuje VR6 přítlačák a funguje to,jo ?
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
kokisss
Nováček

tdi81kw 99

Příspěvek od kokisss »

tento problém jsem měl taky mě to dřelo o páku a problém nebyl vyřešen rozebíral jsem to asi 6x (Dokonce bych našel i fotky). nová páka, čep držící páku, pístek spojky, spojka sachs ATD přeobložena lamela renovak jednohmota ATD . Nakonec jsem obrousil páku v místě dření a od té doby funguje. 6Let . nyní nezvládá výkon a klouže takže doufám že zas nebudu laborovat jak renolt.
Octa AHF 81KW
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Jen otázka . Měřili jste výšku setrvačniku ?
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
hucikuci
Sběrač informací

Příspěvek od hucikuci »

nwm nic :D zadal sem zakazku a oni udelali a takhle vratili, jeste sem tam nebyl sem porad pryc, ale zitra tam chci zajet, aby to rozhodili v nejblizsi dobe :( a reknu tady nabyte poznatky :)
auto-point
Přispěvovatel

Příspěvek od auto-point »

přeobložení lamely (crazy) měl jsem několik problemu s vyškou lamely atd, už nemontuji (hm)
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Mě při přeobložení lamelu blbě snýtovali a ve dvou místech byla širší než měla být, v servisu z toho měli opravdu radost když složili auto a nemohli zařadit. Nakonec se koupila nová originál lamela a přeobložená se poslala na reklamaci.
Reklamaci uznali, ale o náhradě škody se bavit nechtěli. Auto stálo v servisu mnohem dýl, rozebírali jej několikrát než zjistili problém a já to musel zaplatit.
Nově přeobloženou lamelu mám stále zabalenou tak jak mi jí poslali zpět.
Seriová to s klidem zvládá, tak proč zase riskovat.
Celkem si umím představit jak firma Renovak funguje, když po sobě práci ani nekontrolují, protože to poškození bylo viditelné a člověk co se tím živí by měl vědět co hledat a práci po sobě zkontrolovat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Přispěvovatel

Příspěvek od mountune »

Ta sama zkusenost.. Uz to posilam pryc kdyz si nekdo neco takovyho vymysli. Jsem pak za.blba ja :D
Bmwrepair
Přispěvovatel

Příspěvek od Bmwrepair »

Jinou tloustku lamely mi v Renovaku udelali jen jednou, s tema preoblozenyma to jakz takz jde, ale s keramikou me potrapili zodpovedne a do te bych uz od nich nikdy nesel...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“