Nová spojka ranovak sada a vr6 priltacak a drhne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tdi81kw 99
tento problém jsem měl taky mě to dřelo o páku a problém nebyl vyřešen rozebíral jsem to asi 6x (Dokonce bych našel i fotky). nová páka, čep držící páku, pístek spojky, spojka sachs ATD přeobložena lamela renovak jednohmota ATD . Nakonec jsem obrousil páku v místě dření a od té doby funguje. 6Let . nyní nezvládá výkon a klouže takže doufám že zas nebudu laborovat jak renolt.
Octa AHF 81KW
- marena tdi
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Mě při přeobložení lamelu blbě snýtovali a ve dvou místech byla širší než měla být, v servisu z toho měli opravdu radost když složili auto a nemohli zařadit. Nakonec se koupila nová originál lamela a přeobložená se poslala na reklamaci.
Reklamaci uznali, ale o náhradě škody se bavit nechtěli. Auto stálo v servisu mnohem dýl, rozebírali jej několikrát než zjistili problém a já to musel zaplatit.
Nově přeobloženou lamelu mám stále zabalenou tak jak mi jí poslali zpět.
Seriová to s klidem zvládá, tak proč zase riskovat.
Celkem si umím představit jak firma Renovak funguje, když po sobě práci ani nekontrolují, protože to poškození bylo viditelné a člověk co se tím živí by měl vědět co hledat a práci po sobě zkontrolovat.
Reklamaci uznali, ale o náhradě škody se bavit nechtěli. Auto stálo v servisu mnohem dýl, rozebírali jej několikrát než zjistili problém a já to musel zaplatit.
Nově přeobloženou lamelu mám stále zabalenou tak jak mi jí poslali zpět.
Seriová to s klidem zvládá, tak proč zase riskovat.
Celkem si umím představit jak firma Renovak funguje, když po sobě práci ani nekontrolují, protože to poškození bylo viditelné a člověk co se tím živí by měl vědět co hledat a práci po sobě zkontrolovat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ