2.Neni problem odstranit pred STK prestavbu
3.Pri nahode silnicni kontrole lze bez problemu prepnout na naftu a podle zapachu se nic nepozna.
Jeste se mi nikdy nestalo aby kontrolovali motorovy prostor .

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Pro uživatele RO v České republice mám ověřenou příjemnou zprávu: Od 1.1.2009 bude v ČR rostlinný olej opět osvobozený od spotřební daně.rasol píše:Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.
Zdar borci,truck píše:Pro uživatele RO v České republice mám ověřenou příjemnou zprávu: Od 1.1.2009 bude v ČR rostlinný olej opět osvobozený od spotřební daně.rasol píše:Pre užívateľov RO v Českej republike mám overenú nepríjemnú správu: Od 1.1.2008 bude v ČR rastlinný olej zaťažený spotrebnou daňou v plnej výške. Jeho používanie sa stane opäť konšpiračným s nemilými následkami v prípade zistenia pracovníkmi Colnej správy ČR.![]()
Naši zákonodárci totiž zjistili že přimícháváním pár deci MEŘA do nafty ty unijní směrnice nějak nezvládáme.Je tam sice spíše náděj v rozšíření spotřeby bioetanolu, ale takový truck co spolyká za rok 36000 litrů
rostlinného oleje taky není k zahození. Takže vzhůru k světlím zítřkům