Ahoj
dnes jsem k tomu přišel venku se oteplilo a náhle chytla hned,projel jsem to tak 20 km a bylo vše ok.Takže závada zamrzlá nafta, tankuji jen vervu a jsem zděšen jestli to bylo opravdu tím.K tomu jsem tam dal Vif zimní.Děkuji všem za odpovědi a pomoc.
M.
Jestli sis ještě nevšiml, tak venkovní teploty už jsou jinde než minulý týden, proto se autor domnívá že mu to rozmrzlo a proto ten mrazák který teplotou odpovídá tomu co bylo. Ale třeba bydlí na Aljajšce a tam by ten parapet asi stačil
martas112 píše:Ahoj
dnes jsem k tomu přišel venku se oteplilo a náhle chytla hned,projel jsem to tak 20 km a bylo vše ok.Takže závada zamrzlá nafta, tankuji jen vervu a jsem zděšen jestli to bylo opravdu tím.K tomu jsem tam dal Vif zimní.Děkuji všem za odpovědi a pomoc.
M.
Tak hlavně že už maká.U nás minulej týden taky pár lidí zamrzlo a nafta prej omw a benzina.Já dávám vif a jezdil sem celou dobu co byly mrazy ale zase sem netankoval ani omw ani benzinu.S tou naftou je to fakt na pi..člověk už neví kde má brat..
Když sem ještě tankoval u nás, tak auto stávalo venku na mrazech -27 až -31 °C a nikdy sem nezamrzl, na rozdíl od aut z ulice. Tankoval sem právě Vervu nebo MaxxMotion a nic sem do toho nepřidával.
martas112 píše:Ultimate diesel a kde ji nejblíže vyzkoušet?
U nás není a do AT to máš daleko a do DE ještě dál. Tankuju Ultimate Diesel už tři roky a je to znát, spotřeba, čistota a projev motoru. Jenže já mám vydělaný eura v rodině a v AT i nakupujem a čerpačka s Ultimate Diesel je při ruce, jezdit někam jen kvůli palivu je docela nesmysl.
K nám vozí do firmy z Linze celou zimu arktickou a je to sakra znát na všem. Ale cerpatelnost je i u ní bidna. Než pistolí proteče 400I je to doba. I přes léto je to běžná rakouská nafta a nebyl za posledních 10 let problém ani s jedním vstřikem krom jednoho bagru kde se měnily dokola asi třikrát.