utržený zadní držák motoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

douderap
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od douderap »

Díky za informace zkusím to jestli mi poradí koukal jsem i na ten držák jak tu posílal kolega možná to taky není špatný nápad kouknu na to dneska jestli by to bylo realizovatelné výrobou nějaké konzole
Zajic
Přispěvovatel

Příspěvek od Zajic »

Zdar chlapi.
Díky drnčení z motoru jsem zjistil, že ten horní zadní šroub mám taky vylomenej. Ale je to 17 let stará Alhambra a nevím jak dlouho to tak je a zatím to drží. Tak bych se na to nejradši vybodnul a už do toho nesypal prachy. Bůh ví jestli za 1,5 roku projde na ME. Mám to jako druhý auto s nájezdem max 8 kkm. Chápu, že se to může urvat kdykoliv, ale jaká je reálná pravděpodobnost toho, že se to stane a jak moc je nebezpečný když se to stane třeba na dálnici? Motor asi na silnici nespadne, ale zablokujou se kola, nebo co to způsobí? Občas s tím jede i žena s dětma. Kdyby ten šroub nedrnčel v levotočivých zatáčkách o kastli, tak jsem na to ani nepřišel a měl bych klid.

Obrázek
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW
Source
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Source »

Mám to odtrhnuté na rotačke a jazdím s tým denno denne, auto je načipované a drží to úplne v pohode

každopádne pre pokoj v duši chcem tam dať niečo takéto:

https://www.darksidedevelopments.co.uk/ ... r-kit.html
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM

VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Zajic"] Občas s tím jede i žena s dětma. Kdyby ten šroub nedrnčel v levotočivých zatáčkách o kastli, tak jsem na to ani nepřišel a měl bych klid.

mi tak přijela jedna žena s dětma OI, a brečela v motoru kravál a ted držák už likvodoval rozvodový řemen stačilo chvilku a potkal se

ten zadní ulomený a ty ostatní se povolili, madam se šla s děckama projít po strážnici koupil jsem v kel nový rozvodák ten zadní šroub jsem zavařil na prasáka, poslala mi děkovný dopis a med at si osladím život
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 11 pro 2018, 16:54, celkem upraveno 1 x.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

auto pro děcka musí být TOP stav na dobrých pneu atd... jinak je tata pěkný chuj !
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“