Superb 2 - odběr proudu na prázdno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ripper
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Ripper »

Rayx píše:To snad není možný, po vytažení SB29 problém s odběrem není, když vytáhne koncový pojistky za SB29 ta problém prý trvá, dobastlenej čínan, a má to opravit kodováním ...
Ale ten číňan mi baterku nesosá. Začal jsem to řešit, když jsem po 4 dnech nenastartoval. Odpojil jsem i číňana a odběr byl pořád po uspání asi 0.210 A. Proto jsem teda nechal auto usnout, všechny zámky i kapota v poloze zamknuto a k baterce seriově měřák proudu. Tahal jsem ven nejdřív pojistky z boku přístrojovky. Odběr byl furt stejně vysoký. Až došlo na vytažení tý 29 v motorovým prostoru a najednou to kleslo. Tak jsem začal laborovat s diagnostikou a výsledek jsem už psal výše. Nevím co s tím kdo dělal přede mnou. Pravda je, že jsem jednou nenastartoval i v zimě ale to jsem přičetl mrazu. Nabil jsem baterku a život šel dál. Auto je skoro denně v provozu, tak proto jsem vybíjení nezaznamenal.
1x VW Passat 1.9 TDI PD 96kW 4 motion+ chip
2x Superb 2, 2.0 TDI CR 125 kW
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Někdo pověsil za SB29 něco navíc. Máš k tomu historii, jak dlouho to máš, měl to někdo před Tebou, nemá to někde "knihu jízd"? No podíval bych se za pojistky v interieru ;) Ale abych nebyl tak striktní, ten bordel v systému je taky značný, třeba zrovna to vyhřívání předních sedadel ...
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

Rayx píše:Někdo pověsil za SB29 něco navíc. Máš k tomu historii, jak dlouho to máš, měl to někdo před Tebou, nemá to někde "knihu jízd"? No podíval bych se za pojistky v interieru ;) Ale abych nebyl tak striktní, ten bordel v systému je taky značný, třeba zrovna to vyhřívání předních sedadel ...
Auto jsem měl v listopadu rok. Před tím tam byl 2 DIN Kenwood s navigací. Ten Kenwood jsem měnil dá se říct do měsíce po koupi. Je tam dvojitá anténa, ploutev a v ní je ještě prut. Napadlo mě jestli tam není dodělanej zesilovač na anténu ale nic jsem nenašel. Pravda ale je, že po vytažení tý 29 hraje rádio pořád stejně. Má to vedenou servisku. Pod volant jsem ale zatím moc nekoukal. Bylo hnusně a v garáži není místo ;) . Tak nevím. Uvidím jak bude zítra. Ale ten bordel v systému bych taky potřeboval vyřešit. Některý chyby se ale asi načetly právě po vytažení tý 29 si myslím, že zrovna ty sedačky. Zkoušel jsem je když byla vytažená ta pojistka.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Mas tam sedacku s pametou vodiča?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

ROMEK píše:Mas tam sedacku s pametou vodiča?
Ano je tam sedačka řidiče s pamětí.
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Ked vytiahnes poistku na sedecky tak odber klesne? Poistka je samostatne na nosici relatok nad nohami vodica taka plechova. Neni umiestnena z boku.
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

ROMEK píše:Ked vytiahnes poistku na sedecky tak odber klesne? Poistka je samostatne na nosici relatok nad nohami vodica taka plechova. Neni umiestnena z boku.
OK jdu na to. To jsem nezkoušel. Díky z tip. Dám vědět jak to dopadlo
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

Ripper píše:
ROMEK píše:Ked vytiahnes poistku na sedecky tak odber klesne? Poistka je samostatne na nosici relatok nad nohami vodica taka plechova. Neni umiestnena z boku.
OK jdu na to. To jsem nezkoušel. Díky z tip. Dám vědět jak to dopadlo
Tak jsem jí vytáhl a ejhle, odběr klesl na normál. Tímto ti ještě jednou moc děkuju za tip. Ale co dál? Sedačky nefungují. Jak to řešit? Nějaké relátko?, nebo kde hledat problém?
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Poistku daj spatky a odpoj na boku sedanky vodica ciselne ovladanie pameti. 1.2.3.4 . A skus znova zmerat.
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

(wallbash) ved mu to pise diagnostika, mechanicka zavada na spinači....
1 nalezena chyba:
02344 - spinac ukladani pameti polohy sedadla (E447)
003 - Mechanicka chyba
info o závadì:
Stav závad: 01100011
Priorita závad: 5
Frekvence závad: 1
Poèítadlo resetù: 180
Kilometry: 290763 km
Indikace èasu: 0
Datum: 2013.07.30
Èas: 06:36:34
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

To ovladanie bude zatecene. Je to naprd vymyslene jak otevres dvera a prsi par kapek tam spadne to iste ovladanie na dverach
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

ano presne tak, ak je zatecene, bude zelene vo vnutri a robit neplechu..... :roll:
Ripper
Přispěvovatel

Příspěvek od Ripper »

Vyřešeno, tímto děkuji všem zúčastněným za postřehy a názory. Vyndal jsem to ovládání paměti sedačky a odběr klesl, rozebral jsem to výsledek je na obrázku. Zaoxidované až hrůza. Ještě jednou moc díky všem :) :) :)Obrázek
dream7000
Aktivista

Příspěvek od dream7000 »

:D zelenina po zatečeni je svinucha :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“