pavloz píše:DENINOS píše:pavloz píše:
Nekdo me psal, ze ty to delas v Brne? co je na tom pravdy a na kolik vyjdou ty 520 a powerplus520 ? je v nich takovej rozdil(krom financniho)?
Mohu doporučit p. Humla, cca před 14 dny jsem u něho byl na výměně S 764, vše v pořádku. Díky p. Huml
?
A tys delal jakou upravu? z kolika na kolik ? a jak se chova auto? co spotreba ? a hlavne co kourivost ? (ja nechcu aby me to hulilo)
Zdravím, byl jsem ted mimo dosah netu, takže má reakce až nyní. Úprava byla pouze ve výměně vstřiků Sprint 764 (1,9 TDi 66kW/ALH), soft v Řj zůstal seriový. Po výměně je znatelný nárůst výkonu a i krouťáku. Jak jsem psal mám to cca 14 dní a zatím jsem toho moc nenajezdil (jsem teď víc v práci než doma

). Jinak k te kouřivosti, zatím jsem si nevšimnul že by za mnou byl kouř (v zrcátku). Počítám však že to vyzkouším tak že někomu pujčim auto a pojedu za ním a budu sledovat jak to zakouří při plné akcelaraci. K nárustu výkonu ještě toto. Před výměnou jsem si udělal pár logů na zkušební rovince a nechal vyjet výkon a moment v závislosti na otáčkách.
Toto bych chtěl udělat po úpravě S764. Zatím jsem se k tomu ale vůbec nedostal. Až to budu mít tak to sem klidně hodím.