Zvýšení výkonu octavia 2003 66kw ALH ?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pavloz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od pavloz »

Sifon píše:Soft v RJ je od serie, zaslepil som si EGR a odvtedy to po zoslapnuti plynu aj menej huli. V lete ako popisal pan Huml je to pri plnom plyne vidiet v zrkadle na jednotke a cast dvojky potom to uplne zmizne aj ked drzim plny plyn, akurat ti ostava ten tlak do sedacky :) . Skusal som nahodit trysky z 81kw verzie a aj ked ten dym takmer vobec nevidis(odfukne si ale menej) tak tlak do sedadla je mensi.
Takze jsi zkousel ty 520? nebo nejaky original? a co spojka a ostatni ?? kolik mas na tuto upravu najeto?
A maji ty Powerplusy aji nejakou mensi kourivost?
Diky
Pavloz
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Trysky boli z 81kw (ASV). Mali sice ine oznacenie ale myslim ze tam nejaky citelny rozdiel nebude, akurat vstrekovace mali ine otvaracie tlaky co je tiez takmer zanedbatelne. Spojka to zvladne akurat ked budes robit prasaciny ako ja tak sa to prejavi. Spojka drzi normalne akurat ked chcem dat prudsi odpich tak preklzne co je ale sposobene prasacinami ktore robim a tiez uz ma nieco za sebou. Trysky uz mam asi 10 000km a zatial vsetko v pohode, len ak ich budes menit sam tak nezabudni vymenit medene podlozky a prepadove hadicky inac ti moze niekde tiect nafta.
Kolotoč TUNING
pavloz
Sběrač informací

Příspěvek od pavloz »

Huml píše:trysky a jestli chceš opravdu jen 81kW, stačily by sprint 520 nebo sprint 502, výkon by byl ještě o něco vyšší a taky ještě bez kouře
Nekdo me psal, ze ty to delas v Brne? co je na tom pravdy a na kolik vyjdou ty 520 a powerplus520 ? je v nich takovej rozdil(krom financniho)?
Pavloz
Sifon
Přispěvovatel

Příspěvek od Sifon »

Kolotoč TUNING
DENINOS
Sběrač informací

Příspěvek od DENINOS »

pavloz píše:
Huml píše:trysky a jestli chceš opravdu jen 81kW, stačily by sprint 520 nebo sprint 502, výkon by byl ještě o něco vyšší a taky ještě bez kouře
Nekdo me psal, ze ty to delas v Brne? co je na tom pravdy a na kolik vyjdou ty 520 a powerplus520 ? je v nich takovej rozdil(krom financniho)?

Mohu doporučit p. Humla, cca před 14 dny jsem u něho byl na výměně S 764, vše v pořádku. Díky p. Huml
pavloz
Sběrač informací

Příspěvek od pavloz »

DENINOS píše:
pavloz píše:

Mohu doporučit p. Humla, cca před 14 dny jsem u něho byl na výměně S 764, vše v pořádku. Díky p. Huml
?
A tys delal jakou upravu? z kolika na kolik ? a jak se chova auto? co spotreba ? a hlavne co kourivost ? (ja nechcu aby me to hulilo)
Pavloz
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

když Deninos neodpovídá, tak to napíšu já, má taky ALH 66kW a dával jsem mu sprint 764, ty ostatní otázky ti musí zodpovědět on, ale co takhle vím, tak spotřeba při stejným stylu jízdy klesne tak o 0,2l (reálně změřeno, ne podle palubáku) a k té kouřivosti, podle mě to nijak zvlášť nekouří ani s těma 764kama, ale někdo kdo chce, aby to nekouřilo skoro vůbec, jsou lepší sprint 502 nebo 520, osobně doporučuji spíš 502, koně v zásobě se vždycky hodí ;)
DENINOS
Sběrač informací

Příspěvek od DENINOS »

pavloz píše:
DENINOS píše:
pavloz píše: Nekdo me psal, ze ty to delas v Brne? co je na tom pravdy a na kolik vyjdou ty 520 a powerplus520 ? je v nich takovej rozdil(krom financniho)?

?
A tys delal jakou upravu? z kolika na kolik ? a jak se chova auto? co spotreba ? a hlavne co kourivost ? (ja nechcu aby me to hulilo)
Zdravím, byl jsem ted mimo dosah netu, takže má reakce až nyní. Úprava byla pouze ve výměně vstřiků Sprint 764 (1,9 TDi 66kW/ALH), soft v Řj zůstal seriový. Po výměně je znatelný nárůst výkonu a i krouťáku. Jak jsem psal mám to cca 14 dní a zatím jsem toho moc nenajezdil (jsem teď víc v práci než doma :( ). Jinak k te kouřivosti, zatím jsem si nevšimnul že by za mnou byl kouř (v zrcátku). Počítám však že to vyzkouším tak že někomu pujčim auto a pojedu za ním a budu sledovat jak to zakouří při plné akcelaraci. K nárustu výkonu ještě toto. Před výměnou jsem si udělal pár logů na zkušební rovince a nechal vyjet výkon a moment v závislosti na otáčkách.
Toto bych chtěl udělat po úpravě S764. Zatím jsem se k tomu ale vůbec nedostal. Až to budu mít tak to sem klidně hodím.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“