O I cvakani motoru po studenem startu 1.9 tdi 81kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: O I cvakani motoru po studenem startu 1.9 tdi 81kw

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše: 16 úno 2022, 10:54 To německo je tím
to německo kam jsem jezdil tak bulharsko i rumunsko a ted už turecko, , kamoš co tam má servis tak dělá tuning, jak je nějaká oprava třeba spojka nikdo to nechce,
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vím že to sem nepatří za dvě hodiny jsem vydělal LZ tlumič na P 307 , dávám tam origo monroe, (wallbash) horní uložení nejde dotáhnout, (wallbash) tlumič má metrický závit a matka jemný (wallbash)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Počkej to na těch nových tlumičích nebyly matky ?? To tam bývá vždycky...
Pokud fakt ne, jiný matky snad najdeš :roll:
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Ono auto po starem pánovy sa dá najst. Ja sem riešil auto pro maminu stare daewo išlo do šrotu. Našel sem na bazoši inzerát na C3ku malo najete garažovane bez fotek servisovane tak sem na to hned volal a mnel sem to kusek. Nechceli abych dojel že auto je špinave a riešia dedicke konani neni ešte prepísane. ŹE mne to nevadí tak sem tam dojel auto v garáži 1cm prachu gumy sfukle baterka KO. Videl sem stav interieru a auta hned sem ho bral. Ale bylo o 600eur drahší jak ostatne.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
hnzk
Sběrač informací

Příspěvek od hnzk »

jasny taky znam ty pohadky o tech starych babkach co jezdi jen o vikendu do kostela a olej meni co 2 tisice km.... nejsem blbej, ale to auto je fakt zachovaly, rikam motorovej prostor, vsechny hadice jak novy, itnerier nevybydlenej, to neni o tom nechat to vycistit......... fakt se domnivam ze to auto stalo vecinu casu nekde v garazi a realne si myslim ze najezd odpovida. i sani kdyz jsem rozdelaval tak byl tam jen minimalni nanos tak 1-2 mm. na sve stare AHF sem mel cely sani zacpany karbonem.

ale to chlapi trochu odbíháme od tématu :)

vhodnější by byla diskuse jestli měnit typ oleje nebo tak.... či řešit hydroštěly na rotačce nebo ne :)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“