transporter T4 1,9 TD státní pojízdná kontrola v součinosti s policií

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: transporter T4 1,9 TD státní pojízdná kontrola v součinosti s policií

Příspěvek od slovacek.milos »

roman1648 píše: 09 říj 2024, 06:40 Sere je jenom to z čeho se dají vytřískat prachy, vědí že lidi jezdit potřebují tak je k tomu prostě donutí legislativně,nakupovat nový auta, kdyby vláda vydala zákon že auto starší než r.v. 2000 nesmí na silnici tak co ? Co bysme udělali? Opět leda tak hovno, pár nadávek u zpráv a u piva a tím by to zhaslo :x
že sme blbci to víme, stačí třeba rhodos řecko hotel u moře třeba egejské, jak jedou lidi z práce tak je to fakt smrad na pokoji za chvilku zavřeš okno a si na klimošce, to je řecko EU, v pátek mi jede za barákem kolona aut a smrad necítím, tak nevím o co se kdo zas snaží,
vyhnat staré auta je asi blbost, lidi prodají třeba půdu nebo vydělají na nová a ty na stk nemusí a stk budou soupeřit o práci?

já si nové nekoupím už jsem měl několikrát, romane jsem automechanik a na novém se ti nic neposere, to je depresivní stav (LOL) stará kurva se ti sype a si v ráji (noteeth) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“