ake vstrekovace do GIV TDI(85kw) ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
evoluzione
- Sběrač informací
Podle mě by jsi měl v první řadě řešit turbo a soft.Stačí to všechno spočítat kolik co stojí.Turbo se dá sehnat za 7000.-starší nejlepší je vzít od Andrého a máš jistotu,že je dobré,má aj repasované za 10000.-a na to ti dá 1/2 roku záruku.Kolik za soft sem psát nebudu to záleží kdoti to bude dělat.Já jsem z Olomouce,tak přece nepoletím do Čech za Reshou.Dal jsem turbo a mám 170ps což je nádhera a jede to krásně.evoluzione píše:huml: takze ked som to spravne pochopil mam dat komplet vstrekovace zo 130PD a plus trysky ?
btw kde to na slovensku zozeniem ?
-
evoluzione
- Sběrač informací
mas tam turbo zo 130 alebo 150 ?? a preto chcem davat vstrekovace lebo stare su uz pravdepodobne zle..auto ide na diagnostiku cez tyzden tak sa uvidiCATDAVID píše:Podle mě by jsi měl v první řadě řešit turbo a soft.Stačí to všechno spočítat kolik co stojí.Turbo se dá sehnat za 7000.-starší nejlepší je vzít od Andrého a máš jistotu,že je dobré,má aj repasované za 10000.-a na to ti dá 1/2 roku záruku.Kolik za soft sem psát nebudu to záleží kdoti to bude dělat.Já jsem z Olomouce,tak přece nepoletím do Čech za Reshou.Dal jsem turbo a mám 170ps což je nádhera a jede to krásně.evoluzione píše:huml: takze ked som to spravne pochopil mam dat komplet vstrekovace zo 130PD a plus trysky ?
btw kde to na slovensku zozeniem ?PS:Ještě jsem zapoměl říct,že jsem vic do toho motoru nechtěl dávat skrz ty písty!
-
evoluzione
- Sběrač informací
mas tam turbo zo 130 alebo 150 ?? a preto chcem davat vstrekovace lebo stare su uz pravdepodobne zle..auto ide na diagnostiku cez tyzden tak sa uvidi..a chipovat to bude pravdepodobne clovek z motortechuCATDAVID píše:Podle mě by jsi měl v první řadě řešit turbo a soft.Stačí to všechno spočítat kolik co stojí.Turbo se dá sehnat za 7000.-starší nejlepší je vzít od Andrého a máš jistotu,že je dobré,má aj repasované za 10000.-a na to ti dá 1/2 roku záruku.Kolik za soft sem psát nebudu to záleží kdoti to bude dělat.Já jsem z Olomouce,tak přece nepoletím do Čech za Reshou.Dal jsem turbo a mám 170ps což je nádhera a jede to krásně.evoluzione píše:huml: takze ked som to spravne pochopil mam dat komplet vstrekovace zo 130PD a plus trysky ?
btw kde to na slovensku zozeniem ?PS:Ještě jsem zapoměl říct,že jsem vic do toho motoru nechtěl dávat skrz ty písty!
-
evoluzione
- Sběrač informací
mne to zatial staci do 190kHuml píše:kolik chceš koní, se vstřikovačema PD 130k by ses měl ke 190k dostat, pokud chceš víc tak, do nich dát race 783 a samozřejmě nechat odladit softevoluzione píše:huml: takze ked som to spravne pochopil mam dat komplet vstrekovace zo 130PD a plus trysky ?
btw kde to na slovensku zozeniem ?
1.a aky je postup pri vymene vstrekovacov 85kwPD za 130kwPD treba tam nieco upravovat okrem softu ?
2. existovalo by este riesenie ze by som tam nechal 85PD vstrekovace a vymenil by som len trysky ? je tu taka moznost ?
mam v tom este trochu chaos
-
evoluzione
- Sběrač informací
ať to nemusím psát znova je potřeba to číst celý: nejlepší pro tebe pokud ti stačí výkon tak do 190k, sežeň celý vstřikovače ze 130k ASZ, turbo ze 130k PD, ale lépe ze 150k PD, jiný čidlo tlaku a nebude problém se dostat dle turba na 170-180k a samozřejmě nechat upravit soft od DieselpoweruCATDAVID píše:To jako,že když dá trysky ze 130pd+soft,tak tam bude mít 190PS???????
ať to nemusím psát znova je potřeba to číst celý, toto jsem psal na předešlé stránce: "nejlepší pro tebe pokud ti stačí výkon tak do 190k, sežeň celý vstřikovače ze 130k ASZ, turbo ze 130k PD, ale lépe ze 150k PD, jiný čidlo tlaku a nebude problém se dostat dle turba na 170-180k a samozřejmě nechat upravit soft od Dieselpoweru"CATDAVID píše:To jako,že když dá trysky ze 130pd+soft,tak tam bude mít 190PS???????