do akeho 4motion varianta by ste isli?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
4x4
Mám G IV variant 4 motion, AGR - první sezónu a zatím spokojenost, nikdy předtím jsem nic podobného neměl, ale první zkušenosti na sněhu mě přesvědčily, že jsem udělal dobře. Pokud nezůstaneš ležet na bříše, tak to vyjede všechno. Jen se nebát do toho vletět. Z tohoto důvodu bych chtěl ještě podvozek o cca 4-5 cm zvednout. No a teď sbírám info a chtěl bych ještě vyměnit trysky, abych se dostal o pár koníků výše.
Re: 4x4
presne aj ja pokukavam po AGR ... pak hned druhe trysky a casom turbo a soft a 150konikov by uz bolo pekne. A spotreba je tu celkom ok.yirka píše:Mám G IV variant 4 motion, AGR - první sezónu a zatím spokojenost, nikdy předtím jsem nic podobného neměl, ale první zkušenosti na sněhu mě přesvědčily, že jsem udělal dobře. Pokud nezůstaneš ležet na bříše, tak to vyjede všechno. Jen se nebát do toho vletět. Z tohoto důvodu bych chtěl ještě podvozek o cca 4-5 cm zvednout. No a teď sbírám info a chtěl bych ještě vyměnit trysky, abych se dostal o pár koníků výše.
Vozil som sa v 4kolke vela krat tak preto po nej pokukavam a fakt je to parada. Nevravim ze predokolka je zla ale s 4x4 si uz na niecom inom.
A ako pise lubomt tam kde ostatny sa nevedia pohnut ci nahadzuju retaze 4 kolka sa vacsinov bez problemov pohne aj ked zastane a clovek proste ide
GIV var asz 4mot upraveny
což se netýká passatu 3b syncro/4motion který má vlastně quattro,když jsem se s kámošem s octávkou honili po louce,tak já měl dost navrch,tam kde octa už moc nemohla já sem ještě jel bez pbolému,ale taky to neni všemocné,některé věci opravdu vyjede jen traktor,už mám taky zkušenostbobG3 píše:Torsen- podle generace jsou i možnosti rozdělení i u haldexu jsou rozdíly, mrkni se na webu, synchro a haldex funguje na principu rozdílných otáček v předu a vzadu.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel