Skutečný počet km
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nehledě na to, že kvalita kotoučů nebude stejná-výrobců je spousta.dalik píše:Ale vzdyt je to nesmysl. Kdyz budu jezdit autem jen po meste, kotouce budou polovicni jako kdyz stejne km najedu o dalnici. Tenhle udaj je stejne smerodatny jako udaj na pocitadle km na tachometru. Taky pochybuju ze nekdo pobezi do garaze merit mikrometrem kotouce
Octavia Combi 1.9 TDI 81kW, AHF
No každopádně ti odpovím:
Nevím kdy v mém případě předchozí majitel měnil přední kotouče (vzduchem chlazené nové 22 mm), já jsem koupil O1 se 150 tis.km "údajně" a mám najeto 20tis.km a kotouče jsou na minimu cca17-18 mm. Na podzim je budu měnit, jelikož tam mám ještě zachovalé destičky.

Nevím kdy v mém případě předchozí majitel měnil přední kotouče (vzduchem chlazené nové 22 mm), já jsem koupil O1 se 150 tis.km "údajně" a mám najeto 20tis.km a kotouče jsou na minimu cca17-18 mm. Na podzim je budu měnit, jelikož tam mám ještě zachovalé destičky.

Škoda Octavia 1,9TDi 81 kW r.v.1998 najeto 170 tis. km
tak to jdi do haje kua no samozrejme ze ji mam a samozrejme je audi uplne v prdeli.chucky píše:avatar :: heej chlape to snad neni pravda
nemáš náhodou barvu modrá S4?
Interier podovzek to vse se zkontrolovalo jsou v perfeknim stavu ale motor je KO totalne (pisty a valce vule jako krava pist dokazu rozkvedlat ze strany na stranu vacky v prdeli vydreny jako svina. Tlakuje to jako krava ten motor do klikovky tka to prolina snad vsude. Auto je momentalne nepojizdne nepojizdnej.
Jo a jestli tma to opravovali tak to je fuserina jako krava takhle skurvenej motor sem nevidel.
mimochodem jsem ve fazi domlouvani ale pokud nedaj prachy pujdu do soudniho sporu nebo odstoupeni od smlouvy
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to je mazec
reknu ti svuj osobni nazor na jizdu ve tvem voze
motor se mi zdál od začátku velmi hlučný, přijeli jsme mým PDčkem, které jsou obecně nejhlučnější, ale tenhle motor ho hravě překonával...
to byla první věc která mě zarazila...
Motor byl po chipu od kdovíkoho (serie 110=chip na 132(udajne))
Svezeni jinak celkem hezky, do dvou tisic absolutne nic (oproti pdcku katastrofa) ve dvou litrech trhani hlavy a pak konec.... no asi typicka 2,5ka...
prodaval mi to takovej mladej kluk... ocividne si myslel, ze budeme tak okouzleni silou vozu, ze zapomeneme na vnejsek, jelikoz ihned po nasem prijezdu jiz auto bylo nastartovane a okamzite jsme vyjizdeli na zkusebni jizdu.
Po skončení zkušební jízdy následovala obhlídka vozu.
Dveře na straně spolujezdce zcela vychílené, nevim co za noumu je tam davalo...
Strikany predni i zadny naraznik.
Navic take spodky dveri, kde to akorat nekdo zalepil lepici paskou bez toho aby se obtezoval sundat plasty...
Navigace nefunguje.
Multifunkční volant nefunguje.
Na displeji palubního počítače chybí několik řádků.
Pokračujeme...
Říkam prodavajicimu, ktery nas neustale masiruje hromadou nesmyslu, at donese servisku...
V inzeratu napsano koupeno v cr.
Auto je z nemecka. (tusim)
Tvrdi ze je to byl refencni vuz.
Premyslim jesli mu uz mam pustit jednu do xychtu.
Jednoznacny predvadeci vuz....
Zbytek dorazitkovany tusim u nich, takze cemu bys asi tak chtel verit...
Rikam mu at donese faktury o opravach vozu (kdyz celou dobu tvrdi, auto je v stopro stavu, a ze u nich bylo servisovane)
Lita tam a zpet asi dvacet minut (nekecam)
Pote prijde a rekne ze je nemůže sehnat...
Sbohem.

motor se mi zdál od začátku velmi hlučný, přijeli jsme mým PDčkem, které jsou obecně nejhlučnější, ale tenhle motor ho hravě překonával...
Svezeni jinak celkem hezky, do dvou tisic absolutne nic (oproti pdcku katastrofa) ve dvou litrech trhani hlavy a pak konec.... no asi typicka 2,5ka...

prodaval mi to takovej mladej kluk... ocividne si myslel, ze budeme tak okouzleni silou vozu, ze zapomeneme na vnejsek, jelikoz ihned po nasem prijezdu jiz auto bylo nastartovane a okamzite jsme vyjizdeli na zkusebni jizdu.
Navic take spodky dveri, kde to akorat nekdo zalepil lepici paskou bez toho aby se obtezoval sundat plasty...
Navigace nefunguje.
Pokračujeme...
Říkam prodavajicimu, ktery nas neustale masiruje hromadou nesmyslu, at donese servisku...
Rikam mu at donese faktury o opravach vozu (kdyz celou dobu tvrdi, auto je v stopro stavu, a ze u nich bylo servisovane)
Sbohem.
tka ti dekuji za info o svem voze)))chucky píše:tak to je mazec![]()
Navigace nefunguje.
Pokračujeme...
Sbohem.
ale kdy sem kupoval ja
- auto neblyo servisovane u nich je tam Porsche praha prosek (budu si tam volat mely by mejt zaznamy o voze)
- us to je dovoz z nemecka
- pry v tom jezdila majitelka (zenska)
- najeto 170 tis (skutecne podle stavu motoru tak o 200vic)
- navigace funguje ale neni cd
- displej nefunguji 4 radky ale stim sem se smiril (to je ta nejmensi bolest)
- cip ten vychvaloval jako svina prej delanej na zakazku vymena prej ridici jednotky do tetka nevim co tam je
- dvere u ridice jsou do tetka trosku sedle
- jinak vsechny ostatni ok (nevim asi to zpravily)
- blataky asi stirkany ale docela lak ok
- multifunkci volat nefunkci do tedka nevim proc neresil sem nedostal sem se k tomu
- tu servisku nevim ukazoval ji razitka tam jsou ale to ti neska udela kazdej bramborou
jinak podvozek sem si nechal zkontrolovat vedle na technicke nove tlumice nejake ramena vymenene cepy ok
sleva na vady laku nedodane dily a nejake drobnosti jako displej sem uhadal na 27 tis tkaze cena vozu se mi zdala ok.
no a po koupeni
- vnitrek vozu velmi dobrej neosoupanej jen ten volat a display
- motor to je katastrofa totalne vyjezdena mrcha holt sem blbej kdys sem kupoval ted sem zase as moc chytrej a budu moc vybirat co tma dam
jinak s auto liberec se zacinam soudit nevim jak to dopadne.... ale chci prachy na motor smlouva je napsana lajcky alespon neco nemaj osefovane)))
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Za kolik jsi teda nakonec vzal? puvodni cena tehdy bylo okolo 230... tusim
jinak ohledne toho soudniho sporu, pamatuju si jak nam ten typek rikal ze oni jsou POUZE zprostredkovatele.... tj. az vam to prodame, nechceme mit s tim nic spolecneho....presne jak rikas, mela to zenska predtim...udajne od nich koupila nove auto...
jinak na tech zadnich dverich(tusim ze to byla strana spolujezdce vzadu) byla dira, ze kdyz jsi zavrel dvere, tak jsi do te diry strcil prst....
navigacni cd neni
njn, nam ho sliboval, ze kdyz to koupime ze nam ho da ZDARMA k vozu, a kdyz jsem mu rekl at ho donese ze chci tu navigaci vyzkouset, tak zas behal a nakonec nic nedonesl...
interier byl celkem peknej, sedacky prijemne tuhe... ale ten palubak, no nevim, sehnal bych asi na vrakaci nejakej novej... kdyz jsem se ho ptal kolik stoji vymena, tak rikal ze se to musi vymenit jako kus a pohyboval se v castkach okolo 30-50 tisic
a co ten telefon v loketce?
hrozna picovina 
jinak ohledne toho soudniho sporu, pamatuju si jak nam ten typek rikal ze oni jsou POUZE zprostredkovatele.... tj. az vam to prodame, nechceme mit s tim nic spolecneho....presne jak rikas, mela to zenska predtim...udajne od nich koupila nove auto...
jinak na tech zadnich dverich(tusim ze to byla strana spolujezdce vzadu) byla dira, ze kdyz jsi zavrel dvere, tak jsi do te diry strcil prst....
navigacni cd neni

interier byl celkem peknej, sedacky prijemne tuhe... ale ten palubak, no nevim, sehnal bych asi na vrakaci nejakej novej... kdyz jsem se ho ptal kolik stoji vymena, tak rikal ze se to musi vymenit jako kus a pohyboval se v castkach okolo 30-50 tisic

a co ten telefon v loketce?

telefon sice picovina le funkcni)))))))) us ale 2x mi zahranil prdel))) tkaze se tma hodi jako sul na toot auto (mam slabou baterku v mobilu))))
ty zadni dvere jsou ok ale vsim sem si ze nekdo delal se vsema dvremama neco podle sroubku.
navigaci sem nerozchodil cd sice mam ale pro jinej typ ... nevim nedokazu rici jestli funguje.
interier je ok ale ten diplej me trosku vadi u me se taky pohybovla v castkach 50 tis)))
jinak ta cena souhlasi
jinak sice oni jsou zprostredkovatele ale u nas je zako tusim nejak 731 nebo tka nejak ze autobazar i kdys je zprostretkovatel tak ruci za stav vozu. Ale nevim zaitm si dopisujeme dopisama az mi tedka odpisou tka to davam pravnikovi mrkne se na to a zjisti co znich dostat ale chci prachy (alespon na motor)))))
ty zadni dvere jsou ok ale vsim sem si ze nekdo delal se vsema dvremama neco podle sroubku.
navigaci sem nerozchodil cd sice mam ale pro jinej typ ... nevim nedokazu rici jestli funguje.
interier je ok ale ten diplej me trosku vadi u me se taky pohybovla v castkach 50 tis)))
jinak ta cena souhlasi
jinak sice oni jsou zprostredkovatele ale u nas je zako tusim nejak 731 nebo tka nejak ze autobazar i kdys je zprostretkovatel tak ruci za stav vozu. Ale nevim zaitm si dopisujeme dopisama az mi tedka odpisou tka to davam pravnikovi mrkne se na to a zjisti co znich dostat ale chci prachy (alespon na motor)))))