BMW 330D

Moderátoři: šulda, Moderátoři

whiskadelic
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

diag hlasi neco s elektrickym ohrevem....motor je ok, palivo, vstriky...vsechno...jen co teda zpusobuje to spinani ohrevu? Proc? Od ceho to jde?
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

to bude spínat relé u řídící jednotky v motorovém prostoru u stěračů na levé straně.. anebo se to spíná přímo uvnitře toho zařízení.. ted si tak vzpomínám, že do toho vede silné napětí přímo od startéru takže se to musí spínat přímo v tom ohřevu.. ten zkontroluj.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
humanic
Nováček

Příspěvek od humanic »

Kluci scháním kontakt na kolgu s e46 který dováží nahradní díly na bmw a je tuším někde od hradce králové.narazil jsem na něj na e46forum.cz,ale tedka uz mě to tam nechce pustit.Tak kdyby jste nahodou byl někdo členem tohoto fora pošlete mi odkaz na jeho stránky.Díííky

Jinak ve středu si jedu do D pro bmw 330xD,rok 2004,najeto 165 000km,první majitel,je to v plný palbě kromě kůže.(xenon,velka navi 16:9,atd.atd.
Chci se zeptat co si myslíte otom systému x-drive,je to spolehlivý a jak se chová???Předtím sem měl 4x4 haldex,tohle bude ale asi vymakanější ne??
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

x drive je klasický systém stálého pohonu s mezinápravovým diferákem.. akorát ten mezinápravák je řízenný řídící jednotkou a je schopen přerozdělovat točivý moment na předek a na zadek.. zatím jsem žádný problém neřešil ale Xd jezdí poměrně málo..

BMW R1150GS
humanic
Nováček

Příspěvek od humanic »

jojo to máš pravdu,moc jich není vidět ani vtom německu.Sem nato hrozně zvědavej.Však co nejdřív tě pak navštívim tak uvidíme co vtom je. :D
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

akorát to není moc auto na blbnutí.. ten x-drive je po vypnutí esp docela zrádný.. co jsem s tím jezdil na sněhu tak se to začne přetáčet pak to x dive hodí na přední nápravu a auto se najednou chová úplně jinak a je to poměrně nečekané.. se zapnutým esp je to pravý opak tam se to chová výborně, ale já esp vůbec nemusím, takže pro mě to bylo trochu zklamaní.. ale to si musí vyzkoušet každý sám..

BMW R1150GS
Odpovědět

Zpět na „BMW“