BMW 330D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to bude spínat relé u řídící jednotky v motorovém prostoru u stěračů na levé straně.. anebo se to spíná přímo uvnitře toho zařízení.. ted si tak vzpomínám, že do toho vede silné napětí přímo od startéru takže se to musí spínat přímo v tom ohřevu.. ten zkontroluj.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Kluci scháním kontakt na kolgu s e46 který dováží nahradní díly na bmw a je tuším někde od hradce králové.narazil jsem na něj na e46forum.cz,ale tedka uz mě to tam nechce pustit.Tak kdyby jste nahodou byl někdo členem tohoto fora pošlete mi odkaz na jeho stránky.Díííky
Jinak ve středu si jedu do D pro bmw 330xD,rok 2004,najeto 165 000km,první majitel,je to v plný palbě kromě kůže.(xenon,velka navi 16:9,atd.atd.
Chci se zeptat co si myslíte otom systému x-drive,je to spolehlivý a jak se chová???Předtím sem měl 4x4 haldex,tohle bude ale asi vymakanější ne??
Jinak ve středu si jedu do D pro bmw 330xD,rok 2004,najeto 165 000km,první majitel,je to v plný palbě kromě kůže.(xenon,velka navi 16:9,atd.atd.
Chci se zeptat co si myslíte otom systému x-drive,je to spolehlivý a jak se chová???Předtím sem měl 4x4 haldex,tohle bude ale asi vymakanější ne??
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
akorát to není moc auto na blbnutí.. ten x-drive je po vypnutí esp docela zrádný.. co jsem s tím jezdil na sněhu tak se to začne přetáčet pak to x dive hodí na přední nápravu a auto se najednou chová úplně jinak a je to poměrně nečekané.. se zapnutým esp je to pravý opak tam se to chová výborně, ale já esp vůbec nemusím, takže pro mě to bylo trochu zklamaní.. ale to si musí vyzkoušet každý sám..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS