koupě G IV TDI 81 kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

bohush
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od bohush »

Díky všem za postřehy, ale auto jsem ani neviděl, nevím jaký ten ital nakonec byl, protože prodávající se chová jak mrtvej brouk, nejdřív velice vstřícně, golfa vychvaloval a teď už dva dny nebere telefon, neodpovídá na smsky, nevím co si teda mám o něm myslet :?
Vajgl
Přispěvovatel

Příspěvek od Vajgl »

Nevim co mate proti italum... Ja tam jezdim pro auta uz pomerne dlouho a nikdy zadny problemy nebyly... Ted treba na Corse 2000 kdyz si vodevrel kapoto, tak fakt by jsi to nepoznal vod novyho auta... Vevnitr tosami... Jak novy.. Motor taky beha jak fretka (crazy)
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Děděk
Přispěvovatel

Příspěvek od Děděk »

bohush píše:Díky všem za postřehy, ale auto jsem ani neviděl, nevím jaký ten ital nakonec byl, protože prodávající se chová jak mrtvej brouk, nejdřív velice vstřícně, golfa vychvaloval a teď už dva dny nebere telefon, neodpovídá na smsky, nevím co si teda mám o něm myslet :?
Jestli si to ten prodejce tady náhodou nepročítá (noteeth) (noteeth)
SHARAN AUY 2002
bohush
Sběrač informací

Příspěvek od bohush »

Děděk píše:
bohush píše:Díky všem za postřehy, ale auto jsem ani neviděl, nevím jaký ten ital nakonec byl, protože prodávající se chová jak mrtvej brouk, nejdřív velice vstřícně, golfa vychvaloval a teď už dva dny nebere telefon, neodpovídá na smsky, nevím co si teda mám o něm myslet :?
Jestli si to ten prodejce tady náhodou nepročítá (noteeth) (noteeth)
Klidně ať si pročítá, mě by se ten golf líbil, ale když se nemá k tomu, aby komunikoval, tak je ňákej divnej, buď on onebo to auto
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Záleží jak jsi na tom ty osobně.
Pokud si práci uděláš sám a máš přístup k dílům koupil bych něco za dobrou cenu bez ohledu na stav (pokud by to po investici nepřevýšilo cenu dobrého vozu).
Pokud ne a chceš mít klid kup něco nejmladšího je tam menší riziko opotřebení,ale zas to bude stát víc.
Ale celkově si myslím že na původu nezáleží.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“