koupě G IV TDI 81 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nevim co mate proti italum... Ja tam jezdim pro auta uz pomerne dlouho a nikdy zadny problemy nebyly... Ted treba na Corse 2000 kdyz si vodevrel kapoto, tak fakt by jsi to nepoznal vod novyho auta... Vevnitr tosami... Jak novy.. Motor taky beha jak fretka 

VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
Jestli si to ten prodejce tady náhodou nepročítábohush píše:Díky všem za postřehy, ale auto jsem ani neviděl, nevím jaký ten ital nakonec byl, protože prodávající se chová jak mrtvej brouk, nejdřív velice vstřícně, golfa vychvaloval a teď už dva dny nebere telefon, neodpovídá na smsky, nevím co si teda mám o něm myslet

SHARAN AUY 2002
Klidně ať si pročítá, mě by se ten golf líbil, ale když se nemá k tomu, aby komunikoval, tak je ňákej divnej, buď on onebo to autoDěděk píše:Jestli si to ten prodejce tady náhodou nepročítábohush píše:Díky všem za postřehy, ale auto jsem ani neviděl, nevím jaký ten ital nakonec byl, protože prodávající se chová jak mrtvej brouk, nejdřív velice vstřícně, golfa vychvaloval a teď už dva dny nebere telefon, neodpovídá na smsky, nevím co si teda mám o něm myslet![]()
Záleží jak jsi na tom ty osobně.
Pokud si práci uděláš sám a máš přístup k dílům koupil bych něco za dobrou cenu bez ohledu na stav (pokud by to po investici nepřevýšilo cenu dobrého vozu).
Pokud ne a chceš mít klid kup něco nejmladšího je tam menší riziko opotřebení,ale zas to bude stát víc.
Ale celkově si myslím že na původu nezáleží.
Pokud si práci uděláš sám a máš přístup k dílům koupil bych něco za dobrou cenu bez ohledu na stav (pokud by to po investici nepřevýšilo cenu dobrého vozu).
Pokud ne a chceš mít klid kup něco nejmladšího je tam menší riziko opotřebení,ale zas to bude stát víc.
Ale celkově si myslím že na původu nezáleží.