Octavia 81kW

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flekyc
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od flekyc »

Kornout píše:
Warcraft píše:Také teď přemýšlím o hybridním turbu:)
plánuju tak 180PS max. 200PS
s tou převodovkou jsem se koukal na stránky Eurotuning a za ty peníze,myslím,že šestka z 96 bude lepší volba
Buď turbo z ARL, nebo ten malej hybrid co mám já, větší nedávej, nebude spodek.
Teď jsem někde četl že někdo prodává 5ti kvalt z Fabie za 5000kč, jinak 6ti kvalt je o poznání dražší a všechno je okolo něj jiný.
ty mas hybrida jako mel Scream ? to je naka prekopana 130/150 vid ? na kolik te to turbo vyslo ? a sedlo na sroubovany svody nebo si musel vyrabet nejaky mezikus ? tech 1,7 je hranice, nebo to ma jeste rezervu - ne kvuli vetsimu tlaku, ale osobne nechci tlacit maximum co to da.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Mám asi to co měl scream, ale ve svodech. Cena Andre. Max. nevím, 1.8bar zvládne, tlačím 1.7bar, nad 4000ot už jdu s tlakem dolů pod 1.6bar. Dávám mu kotel pořád. Samozřejmě že dole se nafukuje o něco dýl jak obyč. 1749ka, max krouťák okolo 2200ot.[/code]
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Warcraft
Sběrač informací

Příspěvek od Warcraft »

Kornout píše:
Warcraft píše:Také teď přemýšlím o hybridním turbu:)
plánuju tak 180PS max. 200PS
s tou převodovkou jsem se koukal na stránky Eurotuning a za ty peníze,myslím,že šestka z 96 bude lepší volba
Buď turbo z ARL, nebo ten malej hybrid co mám já, větší nedávej, nebude spodek.
Teď jsem někde četl že někdo prodává 5ti kvalt z Fabie za 5000kč, jinak 6ti kvalt je o poznání dražší a všechno je okolo něj jiný.
Asi nakonec padne volba na hybrid,je tedy dražší,ale bude tam nějaká rezerva:)je mi jasné,že ten 6ti kvalt přijde na víc a musí se tam vyměnit pár věcí okolo.bavil jsem se o tom s Dukesem.u šestky jsou zase poloosy zesílené a větší spojka,která to zvládne přenést.tak budu shánět šestku
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

mám 5ti kvalt z Fabie a zvládá zhruba 190k úplně v pohodě a v Golfu 12hodin na plnej kotel taky drží
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“